Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

akıcı ve bir kaç kişinin hayatını anlatması çok güzel.

başını izleyemedim ama güzele benziyor şu handan olayını yine hiç anlamadım

o ağaçta birşey var sanırım,handanın kocası birşeyler dedi ama ileride çıkar hemen açıklamazlar neden intihar ettiğini..Zaten sinanda onu araştırmak için gelmiş galibaa

keyifli olacak galiba
handanda hatalı çıkan mektuba göre
yasemin çok hoş olmuş zaten çok tatlı biriydi

hepinizi dişinizden kı.ınıza kadar düşüneyim ama yinede kimseye yaranamayım dedi ya bizim fikret annecim aklıma geldi hep aynı şeyi söylerdi ama hiçbirimiz anlamazdı evlenince anlarsnz derdi evlendim ve anlıorum seni anniş ama hiçbirzaman itiraf etmedm :KK43:

kızlar anlatmasam daha iyiydi.dizinin heyecanı kaçacak ama handan olayını kısaca anlatayım.yıllar önce uyşturucu bağımlısı bi kız çocuğunu bunlara bırakıyor.bunlarda çocuğu seviyorlar büyütüyorlar.1 -2 yıl sonra uyuşturucu bağımlılığından kurtulmuş çocuğunu almaya geliyor.tabi alışmışlar vermek istemiyorlar.evde kavga çıkıyor.handan yanlışlıklamı olmuştu bilerekmi hatırlamıyorum kızı öldürüyor.kocası da öldürüyor olabilir tam hatırlamıyorum orasını.kızı sandığa koyup bahçedeki havuzun altına gömüyorlar.burda ağaç olarak gösterilmiş.sonra çocuk onlarda kalıyor.işte o çocuk o oğlan.yaseminin aşık olduğu sinan da bu mahalleye bu yüzden geldi.ama gerisini söylemeyim heyecanı kaçar.siz izleyip görün artık.çoook olaylar olacak çook

kızlar anlatmasam daha iyiydi.dizinin heyecanı kaçacak ama handan olayını kısaca anlatayım.yıllar önce uyşturucu bağımlısı bi kız çocuğunu bunlara bırakıyor.bunlarda çocuğu seviyorlar büyütüyorlar.1 -2 yıl sonra uyuşturucu bağımlılığından kurtulmuş çocuğunu almaya geliyor.tabi alışmışlar vermek istemiyorlar.evde kavga çıkıyor.handan yanlışlıklamı olmuştu bilerekmi hatırlamıyorum kızı öldürüyor.kocası da öldürüyor olabilir tam hatırlamıyorum orasını.kızı sandığa koyup bahçedeki havuzun altına gömüyorlar.burda ağaç olarak gösterilmiş.sonra çocuk onlarda kalıyor.işte o çocuk o oğlan.yaseminin aşık olduğu sinan da bu mahalleye bu yüzden geldi.ama gerisini söylemeyim heyecanı kaçar.siz izleyip görün artık.çoook olaylar olacak çook

oğluna diyor ya seni korumak için yaptım diye olabilir ..cidden güzel bi dizi en azından eski senaryoları katledip koymadılar önümüze..

Hangisiydi bilmiyorum kadın zengin ama kocası eve masa üstü külüstür pc getirecek diye deliriyor falan elinde iphone var
bu kadar saçmalık olamaz.. tamam uyarlama yapacaksın ama otur düşün yani

valla yabancı versiyonunu izlesen önünden kalkamazsın tavsiye ediyorum izlemeyenlere.

al bendende o kadar kuzu her bölümünü izlemesem bile ara da bir açıp izlediğimde sinema izler gibi zevk alıyorum bir önceki bölümde ne olduğunu düşünmeden süper akıcı orjinali

orjinali harika bir dizi...bu çakması ama idare eder..herkes kendinden muhakak birşeyler bulabilir.
ama orjinali kadar değil..

X