Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

fragmanlarını gördüm şok oldum yaa orjinaliyle hiç alakası yok hangisi kimi canlandırıo anlamadım bile zaten bizim türk toplum yapısına çok uymuo bakalım senaryo nasıl bence tutmaz bu dizi

dizinin orjinalini ordan burdan duyduğumla biliyorum ama sahneleri falan tahmin edebiliyorum

ya gossip girlü bile o kadar sadeleştirmelerine rağmen millet tüü reziller diye izlemişti

serena gayet rahat sevişiyodu ediyodu ama su sürekli yapma demir off demir falan diyodu arda yüzünden bakalım bunlara nasıl kılıf uydurulcak

Umutsuz Ev Kadınları orjinalinden iddialı
Umutsuz Ev Kadınları`nın orjinal şirketi Türk yapımı versiyonunu çok beğenmiş..

2 EKİM`DE BAŞLIYOR

"Desperate Housewıves"ın yeni versiyonu için geri sayım başladı. Susan karakterini Songül Öden, Bree`yı Bennu Yıldırımlar, Gabrıelle`ı Evrim Solmaz, Lynette`ı Ceyda Düvenci ve Edıe`yi Özge Özder`in canlandırdığı "Umutsuz Ev Kadınları" ilk bölümüyle 2 Ekim`de ekranda olacak.

ŞİRKET `SÜPER OLMUŞ` DEDİ

Dizinin orijinal versiyonunun sıkı bir takipçisi olan Ceyda Düvenci, ekipten de alınan sonuçtan da memnun: "Bizim onlardan daha iyi olduğumuzu söyleyebilirim. Türk insanı ne kadar renkliyse, bizim işimiz de o kadar iyi... Orijinal dizinin şirketi de `Süper olmuş` dedi."

sırket ayıp olmasın dıye demıstır :)) saka tabı on yargılı olmak ıstemem gercegını ızlemedım bunuda pek ızlemeyı dusunmuyorum zaten yeterınce umutsuz ev kadını varken turkıyede dızısıne ne hacet ayrıca kızıyorum alıntı yapılmasına yerlı fılmlerden kıtaplardan alıntı yetmedı yurdısınada elımızı attık fatmagul'un sucu ne,iffet,ask ı memnu yeter artık yaw bırazda yaratıcı olalım tamam bu dızılerı sevmıyor degılım ama sonunuda bıldıkten sonra cok da heyecanı kalmıyor hoş sonunuda degıstırıp sacmalıyoruz reytıng ugruna..

Yabanci versiyonunu hiç izlemedim, ama bunun fragmanları hoşuma gitti. Pazar günleri izleyebilirim..

Ceyda Düvenci gercekten o kadar kilo almış mı harbideeen yaa :KK37:

Son düzenleme:
güzel bir diziye benziyo pazar günüde izliycek bişey yoktu iyi oldu:)

Daha filmi izlemeden hemen önyargııııı

Durun bir izleyin bakalım ondan sonra notunuzu verinn
bENCE SEÇTİKLERİOYUMCULARIN HEPSİİ GÜZEL VE KESİN TUTAR BU DİZİİ

dizinin orjinalini çok izledim. bu dizinin fragmanlarında gördüğüm kadarıyla en kötü olan şey dizinin müziği. sanki osmanlı dizisi çekiyormuş gibi ne alaka yani. müzik çok çok çok kötü. bence ceyda düvenci lynette karakterine çok iyi uymuş, songül ödenide sevmesemde susan rolü için iyi uymuş, bennu yıldırımlar bree olarak pek iyi durmamış ve gabriel solisi oynayan kadın neydi adı hani esmer olan o hiç hoş değil. bir kere gabriel çok güzel ve seksi bir kadın bu ise düpedüz itici durmuş. ama dizideki erkekler süperler, zaten diğer dizide de kadınlar yaşlı ve bir garip erkekler çok hoştu yine. başlasın biraz bakarım beğenirsem izlerim belki.

bekliyorum az kaldı her gün dizi izle izle konularını da oyuncularını da birbirine karıştırıyorum..:KK1:

orijinalinin sıkı takipçisiyimdir bence mahalle yerine lüks bir villa sokagında yada sitesinde çekilseymis
gaby karakterini oynayan kadın bencede çok sırıtmış
gaby çıtı pıtı seksi bi hatundu bu kadın çok kaba saba kalmış
bir de dizinin adı tombul ve umutsuz ev kadınları olsaymış keşke:KK52:

Merhabalar,dizinin orjinalini hiç izlemedim ama türk versiyonu çok hoşuma gitti.
Özellikle yasemin çok tatlı bir karakter gibi geldi bana :97:

Benim de merakımda bu dizi, henüz izleyemedim birazdan netten izleyeceğim... :KK31:

X