Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

Yuh! yani ne diyeceğimi şaşırdım
Özentiliğin de bu kadarı
Dizinin adını bile aynı yapmışlar
Fragmanını şimdi gördüm
Gülsem mi ağlasam mı ya Bir şey üretemiyorlar artık:84:

Müziği de ne kadar berbat ve sığ. Iııyyykkk... Ceyda Düvenci güzel ve tatlı bir kadın da diğerleri çok itici yea. Ama bu dizi izlenecek gibi geliyor bana. :s

Merak ediyorum bu diziyi oyuncu kadrosu güzel ama küçük sırlar gibi olmaz umarım.
Yabancı dizi çekeceksen onlar gibi cesur olmalısın,bakalım yapabilecekler mi?
Edit:Fragmanlarında bi b.k yok afedersiniz

Anlaşılan Ceyda Düvenci Lynette olacak
En çok Gabrielle'i merak ediyorum
Garanti Hande Ataizi olur

Kanal D’nin, yeni yayın döneminde ekrana gelecek “Umutsuz Ev Kadınları” dizisinin başrollerinde; Bennu Yıldırımlar, Songul Öden, Evrim Solmaz, Ceyda Düvenci ve Özge Özder oynayacak.

Tüm dünyada büyük ilgiyle izlenen Desperate Housewives’ın yerli versiyonu olan dizide; Songül Öden dizinin orijinalindeki 'Susan' karakterini, Bennu Yıldırımlar, 'Bree' karakterini, Evrim Solmaz, 'Gabrielle' karakterini, Ceyda Düvenci 'Lynette' karakterini ve Özge Özder de 'Edie' karakterini canlandıracak.

Beş kadının başrolleri paylaştıkları ve kadın kahramanların da kadınlığın birer aşamasını temsil ettikleri “Umutsuz Ev Kadınları” , Songül Öden içindeki çocuğu öldürememiş, hayalci ve sakar çocuk kadın “Yasemin”i, Bennu Yıldırımlar kusursuz eş “Zerrin”i, Evrim Solmaz hayatı flört edip eğlenmekten ibaret sanan daimi genç kız “Zeliş”i, Ceyda Düvenci müebbet anne “Elif”i ve Özge Özder de cilveli ve şuh görünümlü “Emel”i canlandıracak.

Alıntıdır.

Teşekürler
Gabrielle olmamış

İzlenilmeden bitmeye mahkum bir dizi daha.Dizinin orjinalinde geçen olayları nasıl Türklere uyarlayacaklar merak içindeyim.

Teşekürler
Gabrielle olmamış

Bence hiçbiri olmamış ve bu dizi tutmayacak yabancı versiyonunu seyreden biri olarak türk versiyonunu tahmin edemiyorum mesela susanın tomla tanıştığı sahnenin fragmanı dönüyo tv de alakası bile yok orda susan tamamen çıplaktı bu en ufak ayrıntı türk aile yapısı kaldırmaz o tarz bi diziyi die tahmin ediyorum küçük sırlar bile erkenden bittiyse

Doğru ben Gabrielle odaklandığım için
Beğenirimde kendilerini

Doğru ben Gabrielle odaklandığım için
Beğenirimde kendilerini

benimde favorimdi kendisi hatta eşime bile dedim bu akşam fragmanı görünce o gabriel hakkaten 36 ydı diye bu zaten 36 bile deil ki Neyse hepimiz aynı görüşteyiz sanırım BU DİZİ TUTMAYACAK

adı geçen yabancı versıyonunu ızlemedım .
ama fragmanlar hiç öyle tutmayacak gibi durmuyor ...
ilk fragmanlarıyla dikkatini çekti..
bakalım izlemeyi dusunuyorum bu diziyi..

Son düzenleme:
oyunculara bak ne kadar alakasız.gabriele şaştım doğrusu.gerçi diğerleri de hiç olmamış.dediğiniz gibi olaylar da türk versiyonda nasıl duracak olması mümkün değil

kesinlikle hiç birisi olmamış bu kadar mı alakasız kişiler olabilir?fragmanını bile izlemeye dayanamadım doğrusu...

yabancı versiyonunu izlemediğim den olsa gerek ben fragmanları çok beğendim özellikle türbedeki kısmı muhteremei meşgul etme kısmını izlemeyi planlıyorum bakalım.....

Ceyda Düvenci ye ne olmuş öyle.Gerçekten de umutsuz bir ev kadını saçlar kilo eyvah eyvah :))

Diziyi hiç ama hiç merak etmiyordum ama Serhat tutumluer var onun için izleyecem inş. güzel bir dizi olur.Gerçi bizim alıntı çeviri diziler pek güzel olmuyor ama

ordaki olayları Türk insanının hayatına nasıl uyarlayacaklar bende bunu merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…