Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

anlatınca ne oluyo anlamıyorum oynayınca izleyeceğiz belki biz okumak istemiyoruz ama forum sayfasına yazıyosunuz

güzel paylaşımlara devam arkadaşlarım

pardonarkadaşlar sorunca dayanamadım,yazılmamış sayın

arkadaşlar
dizinin konusu hakkında yazınca
spoiler yazıp okunmaması gerekn yeride beyaz yazıyla kapatırsanız isteyen okur isteyen okumaz

okumak isteyen üstüne gelir zaten okur
bu durumdan rahatszılık duyulmaz

örnek:
spoiler

bunun gibi

lütfen bundna sonra bu hususa dikkat edelim

bencede .merak edende vardır etmeyende.isteyen okur isteyen okumaz.eklenmemesi gerekseydi editörlerimiz tüyo eklemeyin derdi..

ya kızlar bu zeliş cildine ne sürüyo? çok bakımlı

benimde cildim öyle olsun

Ben Handan neden intihar ediyor anladım hala. Biri toparlayıp yazsa?

bende anlamadım niye intihar etti ve bu bölümü izleyemedim sandıktan ne çıktı bilen var mı ?

bayanlar 2.bölümde hemen neden intihar ettiğini,sandıkta neyin olduğu göstermiyorlar
sezon sonuna doğru her şey rayına girecek
sabırla beklemeniz gerekiyor yani,şimdi filmin sonunu söylesek izlemekten zevk alır mısınız?

Zeliş ve Levent sahneleri cok güzel ya

Hele Zelişin o cazibesi havası cilvesi cok başka :82::98:

Son düzenleyen: Moderatör:
seyretmek için o kadar heveslenip, bir türlü ne aslını ne tekrarını izleyemediğim dizi

3. bölümden başlasam çok şey mi kaçırmış olurum??

seyretmek için o kadar heveslenip, bir türlü ne aslını ne tekrarını izleyemediğim dizi

3. bölümden başlasam çok şey mi kaçırmış olurum??

canım karakterleri tam analiz edemessin,1.bölümden başla derim.geç kalmadan.istersen sana dizi siteside verebilirim??

canım karakterleri tam analiz edemessin,1.bölümden başla derim.geç kalmadan.istersen sana dizi siteside verebilirim??

teşekkür ederim ama internetim kotalı olduğu için dizi izleyemiyorum burdan. artık tekrarlarını yakalamaya çalışayım. hatta şuan kanal d nin yayın akışını inceliyorum ama görünmüyor listelerde.

ben cok begendim diziyi.cok eglenceli ayni zamanda da sirlarda var isin icinde.
ben iki bölümü de zevkle izledim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…