Merhaba hanimlar nasilsiniz? Ara sira sizlerle dertlesmek icin yaziyorum buraya. Cunku bu sorunu yasamamis insanlar anlamiyorlar bizleri. Son 2.5 yilim hastahanelerde gecti. 1 asilama, 3 tup bebek denemesi yasadim ve hepsinin sonucu negatif... sorunum ise yumurta rezerv azligi. Hatta ilk tup bebek denememi yaptirdigim yerde yumurtalarim dollenmemisti ve dr senin yumurtalarin kotu denemeye gerek yok diye soze baslayip ustu kapali senin cocugun olmaz donasyon yaptir diye postalamisti beni. Tabi o gun hayatimdaki en buyuk yikimi yasadim ve gunlerce agladim. Sonra cok daha kapsamli bir hastaneye gittim ve aslinda az cikan yumurtalarimin dollenebildigini gordum. Bir doktorun kendi bilgi ve tecrube eksikligi yuzunden cok acı cektim. Ayrica o hastanede tum islemlerin ve takibin ne kadar acemice yapildigini da anlamis oldum. 2. Denememde taze embriyo transfer edildi olmadi. 3. Denememde dondurulmus transfer edildi ve kimseye soylemedim, bekleme surecimde sanki herkes sozlesmis gibi bol bol moralimi bozacak beni strese sokacak seyler yaptilar. Test gunu yine negatif sonucu aldim. Tekrar denemeye hic gucum kalmadi, manevi olarak cok cok yoruldum. Tekrar igne vurulmaktan, yumurta toplamadan, transfer sonucu beklemekten ve negatif sonuc almaktan cok korkuyorum.
Allah hepimizin yardimcisi olsun
Allah hepimizin yardimcisi olsun