Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

nurgül cüm ,
daha ne kontroller var her birine sevinçle gidersin umarım demiştim sana, işte kastettiğim bu.. kontrolleri heyecanla beklemek bile güzel, inşallah sonuna kadar böyle mutlu ve mucizevi olur bebişle senin için ...

nurgülcüm o avatarını nerden buldun bende öyle değişik bişeyler arıyorummm

dıpdısımın hediyesi canım... seninki de güzel aslında. ikiz bebeği çok güzel simgeliyor.
dıptısa sor bakalım, belki vardır elinde güzel şeyler.

çok teşekkür ederim arkadaşım, evet canım gerçekten çok keyifli, ama bir sonraki muayenem 2 hafta sonra... zaman nasıl geçecek? görünce ne kadar değişmiş olacak değil mi? gerçi şerife hemşire biz özledikçe bakarız dedi. yerimseniben büyüdükçe daha keyiflidir eminim görmek... allah bebekelrimizi kucağımıza almayı nasip etsin... :1hug:

babywıncım dıkkat dıyo ya sana yaklaşmak tehlıkelımı oluyo sana sarılmak................eşın yandı kızlmaz::bbo:

Lütfen hassas yaklaşın demek istiyor el muallimcim... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hııım bencede kıymetlı cokkkkkkkkkkk değerlı canım......................

babytwin cnm senin yumurtaların kaçıncı günde büyümeye başladı benim 5. gün hala 8 mm

Hiram'cığım Normal canım. Zaten son günlere doğru daha hızlı büyüyor. Ben gün gün hatırlamıyorum ama benim 14. günde toplandı. öyle düşünecek olursak seninki şuanda normal büyüklüğünde. 10. günden sonra 16-17 olmalı. zaten doktorunun kontrolü altındadır, yolunda gitmeyen birşey olsa ona göre önlem alır, dozunu yükseltir. tedavin hayırlı olsun canım, sana bebek getirsin sonunda...

babywın canım nasılsın..................benım üç tane canımmmmmmmmmmmmmm

ayyy inanmıyorum muallim... maşallah ya.... şok oldum gerçekten ben ikiz bekliyordum senden... kaydirigubbakcemile2
bak gördün mü Allah sana 3 tane birden bebek verdi... sabrının ödülü olarak... kalp atışlarını da duydun mu?

evet canım pıtpt atıyodu üçüde ama tedırgınım ya..........ınş sıkıntım olmaz canım.............

babywın canım nasılsın..................benım üç tane canımmmmmmmmmmmmmm

oy oy oyyyy :))))
bak işte allah nasıl da veriyor.. geç oldu güç olmadı hocaaaammmm
allah 3 kere sakınsın nazar değmesin inşallah.. bırak şimdi sıkıntıyı mıkıntıyı.. allah kuluna kaldıramayacağı zorluk vermezmiş.. hayırlı olsun şimdiden bebişlerin

evet canım pıtpt atıyodu üçüde ama tedırgınım ya..........ınş sıkıntım olmaz canım.............

ne güzel, maşallah onlara... sen benim yaşadığım heyecanın 3 katını yaşamışsındır eminim... allah sana bağışlasın, tabii daha sık kontrole gitmelisin. ve doktorunun sözünden çıkmamalısın. o ne diyor bu konuda? doktor sıkıntın olur derse riske atma, biz duygusal yaklaşıyoruz ama doktor mantığı ile yaklaşacaktır. bu ihtimali de düşün... ama güzel bir son için bunu düşün canım... yine de hem çok güzel hem de çok zor gerçekten... allah yardımcın olsun... :1shok::Saruboceq:

şekerim sen nasılsın ?
daha evvel sana kız demiştim ama şimdi yazarken ooğluşşun napıyo diycektim birden :))) senin şu şerife hemşire bunu da önceden anlayabilir mi acep kaydirigubbakcemile3

sagolun kızlar ınş bakalım rabbım kolaylık verecek.............sızler nasısınız.....................

şekerim sen nasılsın ?
daha evvel sana kız demiştim ama şimdi yazarken ooğluşşun napıyo diycektim birden :))) senin şu şerife hemşire bunu da önceden anlayabilir mi acep kaydirigubbakcemile3

oğlan diye diye kız çıkarmış kaydirigubbakcemile3 oğlan olursa senin cadıııııya talip olabiliriz ona göre... :asigim:
iyiyiz canım çok şükür, bir sıkıntı yok, biran önce büyüse de içimdeki hareketlerini hissetsem :lepi:
aşerme olmuş muydu serenanes sende? benim canım zaten herzaman herşeyi istediğinden ayırt edemiyorum. :roflol:

sagolun kızlar ınş bakalım rabbım kolaylık verecek.............sızler nasısınız.....................

allaha şükür canım, gün sayarken hafta saymaya başladık, şimdi ay sayacak kadar oldu. 2 aylık oldu hatta geçti bile bebiş... allah inşallah hepimizin bebeklerini sonuna kadar korur... sen artık 4 canlısın canım en çok sen dikkat et kendine... allahtan okulun bitmiştir bence sonrasında da ücretsiz izin al...planla şimdiden... -tatlicadiarzu-

oyyyy evet muallimin kendine cok dikkat etmesi lazım, valla bence 1 kg lık poset bile kaldırma sen :)
ne kadar kıymetli onlar ama merak ettim doktor hiç üçüzden ikize indirelim , yaşın risk yapar ya da taşıması zor diye bir şey söyledi mi ilerisi için ? şimdi sen onu da sıkıntı yapma sakın söylediyse..hakkında ve fiziken hayırlı olan neyse o olsun.. önemli olan onların ve senin sağlığın çünkü....

bbaytwin cim, benim kıza şimdiden 6 tane kısmet var.. arkadaşlarımın çoğu erkek arada bir iki tane kız hamilelik çıktı , pek bir favori olduk bildiğin gibi degil.. ama onlara vereceğime tüp oğlana veririm daha iyi, birbirlerinin dillerinden de kıymetinden de haberdar olurlar , fena mı :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…