Ben de varım...19/6/2009
Dün bebeğimle ikinci buluşmamız gerçekleşti.
Bu kez daha sakin, kontrol amaçlı kısa bir mauyene oldu. Doktorum bebeğimin hayata tutunmasında emeği olan, Adnan Hoca'ydı, böylece kendisi de tanışmış oldu minikle...
Bebeğin boyunu öğrendiğimde çok şaşırdım. Geçen hafta 5 mm iken, şuanda tam 11 mm olmuş, iki katından daha çok bir gelişme göstermiş maşallah. Çünkü artık 2 gün sonra tam 2 aylık olacak... Doktorum gelişiminin haftası ile uyumlu olduğunu söyledi...
Kalp atışlarını kısa bir süre de olsa oldukça güçlü bir şekilde dinledim...
Bir de beni şaşırtan görüntüsü oldu, geçen hafta nokta kadar iken, dünki ultrasondaki görüntüsü minyatür bir insan formundaydı, kolları seçiliyordu ve hareket ediyordu. Büyük bir C harfine benziyordu ama bu kez sadece sesi ile değil görüntüsü ile de "ben de varım" der gibiydi... opuyorumnanaktan
Dünyaya istenen bir bebek olarak gelmenin güzelliği üstünde olacak bebeğim... Yolculukların en yoğununa çıktın, yolun açık olsun...
Biraz da kendimden bahsedeyim, henüz herhangi bir mide bulantısı yaşamadım, progestanın saatini değiştirdim, artık tokken içiyorum ve tansiyon düşmesi yapmıyor, aklınızda bulunsun... Ama fırsat buldukça uyumaya devam... -tatlicadiarzu-