Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

baby cim,
bende hicbir aserme ya da bulanti olmadi..
8.9. haftalara kadar bekledim zaten o zamana kadar yoksa büyük ihtimalle ondan sonra da olmuyor ... yoksa yoktur die senin icin de dua edicem :))))

canım bendede bışey yok keselerı gıormedım daha ongun var kemndımı hamış hıssetmıyorum öle olunca................ağrımda yok olmaması guzel ağrının.............sen nasılsın..rahatsın sende galıba

eh iyi diyelim iyi olalım muallim cim , allah sonunha kadar gitmeyi nasip etsin ben başka bi,r şey istemiyorum vallahi...

haklısın canım ınşşşşşşşşşşşşşş.......................ınş sıkıntısız alalım kucağımıza canım.............tum hamışlere rabbım kolaylık versın ............tedavıdekılere bekleyenlere ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

babytwin,cim tebik ederim inşallah sonuna kadar götürürsün. ALLAHkucağina almayı nasip etsin

amin meryemcim, hehimizin inşallah. senin bebeğin nasıl meryem. sen bizden baya bir öndesin.

canımmm çok güzel çook... yaşasın..hayırlı uğurlu olsunn...

Teşekkürler idilciğim... darısı başına canım...

Olmuyo canım ben Dıptıs a yazmıştım sana özel msj yoollamış hallederiz dedi :)))
haydi güzel bir nick buluver :))))))))

sonunda nihayet, dıptısa ben de bahsetmiştim... bakacaktı...el birliğe ile değiştireceğiz bu ismi :lepi:

baby cim,
bende hicbir aserme ya da bulanti olmadi..
8.9. haftalara kadar bekledim zaten o zamana kadar yoksa büyük ihtimalle ondan sonra da olmuyor ... yoksa yoktur die senin icin de dua edicem :))))

çok iyisin canım ya, çok teşekküğr ederim. benden tecrübeli bir gebe olarak benim rol modelimsin sen, örnek kişimsin yani... :hooray:

babytwn nasılsın nasıl gıdıyoooo bebişinn nasıl..................................artık gordun rahatsın ınşşşş....selam verdı annesıne..................

sağol canım, evet kesinlikle daha rahatım. herşey yolunda çok şükür. bir hafta sonra tekrar muayenem var. senin belli oldu mu tek mi ikiz mi? keseyi gördün mü? inşallah herşey yolundadır. allah bebeklerimizi korusun canım. kaydirigubbakcemile5

amınnnnnnnn..................ınşşşşşşşşşş.................daha gormedım bakalım ınş gorurum bende canım..........rabbım sonuna kadar sağlıkla nası etsın canım

babytwin;]amin meryemcim, hehimizin inşallah. senin bebeğin nasıl meryem. sen bizden baya bir öndesin.

babytwincim güzel gidiyor ayın 24 ünde muayeneye gidicem.görüşürz:dance::dance::dance::dance:

amınnnnnnnn..................ınşşşşşşşşşş.................daha gormedım bakalım ınş gorurum bende canım..........rabbım sonuna kadar sağlıkla nası etsın canım

canım o anı hiç unutamıyacaksın.ben titriyordum heyecandan. allah nazarladan saklasın, inşallah herşey yolundadır. güzel şeyler düşün...

babytwincim güzel gidiyor ayın 24 ünde muayeneye gidicem.görüşürz:dance::dance::dance::dance:

canım inşallah herşey yolundadır. yaz bize gelişmeleri. opuyorumnanaktan

selam kızlar,

dün kan verdim, demirim düşükmüş biraz, benim hep düşüktü ama gebelikte daha da düşermiş. önerisi olan var mı bu konuda? pekmez pek sevmem malesef... lmaz:

Son düzenleme:
selam kızlar,

dün kan verdim, demirim düşükmüş biraz, benim hep düşüktü ama gebelikte daha da düşermiş. önerisi olan var mı bu konuda? pekmez pek sevmem malesef... lmaz:

canım merhaba, 4 gündür ist dışındaydım yeni döndüm.. baktım sen yine yeni bir konu ile karşımdasın opuyorumnanaktan
en samimi arkadaşım da 7 aylık hamile, onda da 24. hafta çıktı kansızlık o zaman doktor ona bir şurup verdi, belki sen çok başlardasın sana şurup verilmeyebilir ama gıda olarak da doktor siyah üzüm önerdi ona, çok aşırı yeme yanlız kilo da yapar hergün küçük bir avuç iyi gelir demişti.. pekmezden daha kolay yemesi inan :))) geçmiş olur inşallah biran evvel.. bir de ben 2 aylıktan sonra Gyno Ferro Sanal diye demir iceren bir vitamin vermisti, bunu da sor Osman hocana istersen, ben hala kullanıyorum hem onu hem de Elevit isimli multivitamini.. öperim çok

teşekkürler canım, hoşgeldin... gümdemimiz sürekli değişiyor değil mi?
evet osman hoca 3. ayda demir ilacı başlatalım demiş. ben de çekirdekli siyah üzüm aldım, senin de dediğin gibi. birazdan yemeye başlicam. kaydirigubbakcemile3

senin için de büyük gün bugün? çok heyecanlı olmalısın. ben de heyecanla, müsait olur olmaz bekliyorum sonucunu. :lepi:

eveeettt bir heyecan yaptım ki sorma, hiç adetim degil sabah 7 gibi kendiliğimden uyandım sonra da bir sağa bir sola dönmekten uyuyamadım.. bir yandan da hep dua ettim şimdi cinsiyeti merak ediyoruz diye sanki kontroldeki sonuçları önemsemez hale geldim diye.. neticede 3 lü tarama da bugün yapılabilir eğer doktorum haftası uygun derse.. sağlıklı ve hayırlı olsun bana yeter.. veren allahım vermiş ne vermiş diye bakılır mı opuyorumnanaktan
ama çatlıycaaammmm meraktan o ayrıııııııııı ..saat 1 de randevum :Saruboceq: bana şans dile...

canımm dediğin gibi, allah sana en güzelini vermiş... kız ya da erkek ne farkeder ki? önemli olan insan olsun... eminim senin gibi bir annesi olecağı için zaten çok iyi kalpli bir insan olacak. allah sağlık versin herşeyden önce ikinize de...
tabii merak insanı delirtir valla... zaman geçtikçe ben de merak ederim sanırım, şuan bizim için erken.
bakalım bebeiğin sıpa mı cadı mı? -tatlicadiarzu- ne olursa olsun bizim birtanemiz olacak canım... opuyorumnanaktan
belki de bu mesajımı okuduğunda biliyor olacaksın... kaydirigubbakcemile5

canım birazdan hazırlanıp çıakcağım. iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
darısı herkesin başına inşallah.. dönünce görüşmek üzere..

babycim nasılsın? nasıl gidiyor? kan değerlerine arkadaşların dediği gibi üzüm ve pestil yiyebilirsin...ben de pekmez sevmem ama sulandırıp içtim.deneyebilirsin ve faydasını çok gördüm. dr hatta bana güzel bakmışsın kendine dedi.keçiboynuzu pekmezinin tadı daha hafif diğerlerine göre...

iyiyim canım teşekkür ederim. a.s.doğru dulandırıp içebilirim. şöyle soğuk suyla fena olmaz sanırım. yarın terkar muayenem var. 8 haftadayız. şuana kadar çok şükür bir sorun yaşamadım. allah bundan sonra da yaşatmasın.
sen nasılsın canım? tiroid için tahlil yaptıracaktın, var mı bir gelişme?

bu arada serenenasın bebeğinin cinsiyetini bekliyoruz heyecanla... :sm_cool:

ben de bugün verdim canım tahlil ama sonuçlar biraz geç çıkacak başka tahlillerde var onları bekleyecem almak için.
inş. 9 ayında srunsuz tamamlanır sağlıcakla kucağına alırsın.
seranas canım öncelikle sağlıklı olsun sonra kız dermişim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…