Merhaba arkadaşlar.Respi zamane bebekleri sanırım hep aynı.Benim oğlumda hiç kucaktan inmiyor.Geceleride her saat kalkıyoruz.Emme saatleri azalmış olması gerekirken değişmiyor yaramazın.İyi kas yaptım akşama kadar kucakta,bide 9 kilo olunca tosun mahfediyor beni.Asuman allah kolay doğum nasip etsin arkadaşım.Arminas sende sıranı bekle ama yolun yarısını geçmişsin sende.Hayırlı doğumlar olsun.Bekleyen arkadaşlar allah en kısa zamanda bu güzel duyguyu tatsın.Bir gülücük ömre bedelmiş gerçekten.
Selam kizlarr ...
Bebis_asuman arkadasimizin sizlere selami var ...
Kendisi dün geceden beri hastanede .. Sabah beni aradi ve sizlere haber vermemi istedi ...
Bu gün bebeklerine nihayet kavusacak kismetse ..
Normal dogum istiyordu ama tansiyonunun cok yüksek olmasi sonucu hemen sezeryan demisler ...
Hepinizden bol bol dua bekliyorr ..
Ben de burdan kendisine kolay dogumlar diliyorum ...
Saglikla bebeklerini kucaklayip gelmesi dilegiylee ...
Asuman'cığım inşallah sağlıkla bebeklerine kavuştuğunu düşünüyoruz.Ne güzel iki kuzucuğu koklamak.O güzel kokuları doyasıya içine çek,inan çok çabuk büyüyorlar.Canım geçmiş olsun ,Hayırlı evlet olsunlar.
Arminas sıra sende canım,bende respiden sonra doğum yaptım,sıra bana geldiğinde içim içime sığmamıştı.Hayırlısı ile zamanında sağlıklı doğum dilerim sanada.
Merhaba,
İki gün gelmedim, ikizlerimiz de gelmiş maşallah. Tebrik ederim Asuman. Allah analı babalı, sağlıklı, hayırlı, mutlu, başarılı, uzun ömürler nasip etsin kuzucuklarına. Sana da çok geçmiş olsun. Sen bebeklerinin sabırsızlanmasından endişe ediyordun, yaramazlığı kendin yapmışsın. Şimdi iyisindir umarım. Habersiz bırakma bizleri ilk fırsatta sağlık haberlerinizi ve resimlerinizi bekliyoruz :))
Sevgili Arminas, artık hep beraber senin için gün sayacağız. Senin de mutlu haberlerini paylaşacağız buradan. Hayırlısıyla sağlıkla tamamlayacaksın sen de Allah' ın izniyle. Seninle birlikte biz de mutlu olacağız, daha çok umutlanacağız.
Darısı benim gibi deneyen, bekleyen, ümit edenlerin başına. Amin.
Sinemcim sorma valla son derece değişik duygular içindeyim :))) hem asumanın sürecini çok yakından takip ettiğim için bende birebir yaşadım bütün heyecanlarını, hemde sıra bana geldiği için içim şöyle bir hop etti yaniRabbimm hepimizin kuzularını korusun bizlere bağışlasın inşallah...:Saruboceq: tedavide olanlarada hayırlısıyla Pozitif sonuçlarını görmeyi kısmet etsin...:Saruboceq:
Doruk nasıl? nasıl gidiyor annelik?
Canım Doruk iyi maşallah.Kendine baktırıyor.Gaz problemini aşamadık,uykusuz bir bebek.Bunların dışında hep gülen,9 kilo tosuncuk oldu.Darısı sana canım