Günaydın Asuman. Bugün de buradasın ne güzel. Senin bıcırıklar uslu çıktı maşallah. Allah' ım nazarlardan saklasın. Hep beraber gün sayıyoruz sizin için. Sadece benden değil, konuşup anlattığım herkesten hayır duaları alıyorsunuz.
Seninkiler uslu maşallah annesi, dr. amcaları ne zaman derse o zaman gelecekler inşallah :))bneim daha olmadi ))) insallah birzadaha beklerler...
Sana da sabırlar Arminas. Senin doğuma var daha di mi?çok şükür benimkide duruyo teyzeleri :))) amannn amannn dursun daha ödümüz kopuyo :)))
Asumancım belli oldumu senin doğum tarihin nezaman gelicek kuzucuklar?
Sana da sabırlar Arminas. Senin doğuma var daha di mi?
Sıkı tut küçük yaramazı :)) Yarısı bitmiş bile bak. Darısı başımıza inşallah.aminnn canım... Rabbim hepimize sabır versin.:Saruboceq: ben henüz 25. haftadayım . 2 ay önce doktorumuz bebeğin biraz aşağıda olduğunu ve yatmam gerektiğini söyledi... bende o günden beri mümkün oldukça yatıyorum... erken doğum olmasın diye de sürekli dua ediyorum:Saruboceq: doktorum da bu bebek çok kıymetli okadar emek verdik dikkatli olmakta fayda var dedigerçekten de öyle ama çok emek verdiğimiz beklediğimiz için çoook kıymetli bizim kuzularımız Rabbim hayırlısıyla uğraşan herkesin yüzünü güldürsün yavrusuna kavuştursun inşallah...:Saruboceq: