- 6 Ağustos 2009
- 1.656
- 0
- 44
Geçmiş olsun Asuman.İyi bak kuzucuklara tabiki kendinede.İnşallah zamanında bebişlerini kucağına alacağına inanıyorum.
sagol canim ALLAH razi olsun ,bakiyorumda teyzesi bunlarda cok aceleci ve hareketli bi durduklari yerde durmuyorlar masallahhhhh :))
Sen nasilsin canim alisa bildinmi??
Bebisin nasil??
İyiyiz bizde .Yavaş yavaş düzene girmeye başladık.Aslında çok yaramaz değil oğlum.sadece kucak kuşu.Beni odadan dışarı çıkartmıyor.Oturup konuşmamı onunla ilgilenmemi istiyor devamlı.Gaz problemide nispeten azaldı.Artık ağlama şekillerini öğrendim.Ne istediğini anlıyorum.Beni görenlerde hep gününden önce doğar bu bebek diyorlardı ama son haftaya kadar durdu.Hep hareketli ve aşağıdaydı.Son zamanlarda yürüyemiyordum.Senin yaramazlarda aceleci demek.Ama haklılarda ben 1 tane nasıl sığdı oraya diyordum.Senin 2 tane bıcırık.Sağlıkla zamanında gelsin minikler.
Asuman cım,
onlar 32 hafta kalmışlar paşa paşa , kalırkar biraz daha korkma
ama kalmasalar çıksalar bile 32 . hafta iyi bir hafta ikizler için ,
doktor onu demiş bunu demiş boşver sen onlar allaha emanet bilirler ne zaman geleceklerini :))))))))))))
Asumancım çok geçmiş olsun... Canım benim sen kendini üzme boşuna, maşallah kuzuların 32 ye geldiler sağlıkla daha ne olsun. birazdaha sıkar dişini onlar sen hiç merak etme... öpüyorum üçünüzüde :)))
bende yoklugnu farkettım ama ulasamadım malum telın felan bırseyınm yok canım
ıyı aman baska bırsey olmasın canım
artık 32,hafta hemde ıkız kolay degıl canım
benım sonucumdan heberın varmı bılmıyorumda ıste hısteroskopı daha olmadım doktorumdan yarına randevu aldım yuzyuze gorusucez bakalım hayırlsı neden dusuk yaptıgımı konusucaz canım
asumancim ,az kalmis sana yaa, masallah ne cabuk gecti zaman ?! Sasirdim 32 haftalik olmussun. Allahim saglicakla zamaninda yavrularini kucagina almayi nasip etsin insallah..
Rabbim sen isteyen herkese nasip et anneligi...
selam kızlar ne zamandır uğrayamadım yine, cemre izin vermiyor. asumancığım teşekkürler canım mesajın için. iyiyiz ir yaramazlık yok çok şükür, pazartesi itibariyle tatile çıkıyoruz. önce bayram ziyaretleri sonra da tatil :)
senin de az kalmış gerçekten, maşallah sana. ne çabuk eçti zaman. cemre de 8 aylık oldu ya :)
oturuyor, konuşmaya çalışıyor yemek yiyor, büyüyor gerçekten.
sana hayırlı doğumlar canım, doğunca sen de pek uğrayamayacaksın malesef. insanın ellerini kollarını bağlıyorlar.
sevgiler, herkese iyi bayramlar.