Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

selam kizlar,kimsecikler ugramiyor??
aybuka sende bi degisiklik varmi canim???
Sinemcim bebis nasil???

Asumancığım oğlum iyi maşallah.Ama gaz problemi azalmışta olsa devam ediyor.Bugün yine şiddetli.Bütün gün kucağımdan inmiyor,gündüz uykusu hiç yok.Tuvalete bile gidemiyorum.Babası öğlen gelsin diye bekliyoruz.1 saat geçiyor.Sonra akşamı iple çekiyoruz.Ancak işlerimi eşim geldiğinde yapabiliyorum.Birde gurbette olunca zor.Kimsemiz yok burada.Sıcaklarda zor oluyor hep kucak.Göğüslerimde feci yara oldu.Zor iş annelik.Sen nasılsın.Bebişler nasıl?

Canim benim ALLAH yardimcin olsun ,bakalim ben nasil bas edecem:) bizde iyiz canim simdilik bi derdimiz sikintimiz yok sükürler olsun hersey yollunda...

selam kizlar,kimsecikler ugramiyor??
aybuka sende bi degisiklik varmi canim???
Sinemcim bebis nasil???

iyiyiz cnm bizde oruç tutamıyorum mecburen ankarada herkez sıcakdan pişiyo valla hastaneyede 25 de gitcem konturole mayaya gitcem bi ara ama boş zaman yokki çalışıyorum ben hala bide sonuç larla gidip osman hocayla yüz yüze görüşmek istiyorum gidebilirsem ona gitcem iş yerim sorun çıkarıyo bisürü 32 haftadan sonra devlet hamile bayan ları 4 ay izne gönderiyo ama işyerim istifa et izin dönüşü dio bende tazminatımı istiyorum sorun yapıyolar mecbursun çalışamazsın dogum dönüşü diolar valla ne olcak bilmiyorum yerime elaman bile aldılar onunla birlikde çalışıyoruz gelmicemi kesin gözüyle görüyolar ne yapsam bilmiyorum izne daha var bir ay var yaaaa :CüvCüv:

herkese selamlar;

3 gündür kasık ağrılarımdan dolayı genelde yatıyorum (( doktorumu aradım ağrıyı tarif ettim, korkulucak birşey olduğunu sanmıyorum ama sen yinede hafta içi gel rahim ölçümü yapalım dedi... sancı şeklinde oluyo ağrılarım , sürekli aynı nokta üzarinde... kasık bölgesinde sağ ve sol tarafta aynı noktalara sancı giriyo. geçmezse yarın yada salı gidicez doktora... ağrılar nedeniyle ister istemez tadım kaçtı, inşallah önemli bir durum değildir çok korkuyorum... bendeki haberler bugün bukadar kızlar... Rabbim bizleri ve kuzularımızı korusun...

canım dikkat et kendine.Umarım kötü birşey yoktur.Bol bol dinlen.

arminas canim gecmis olsun aman canim dikkaet et kendine,yat dinlen doktora gitmeyide ihmal etme bizte hemen haber ver...
Öpüyorum canim..

canım dikkat et kendine.Umarım kötü birşey yoktur.Bol bol dinlen.

sinemcim teşekkür ederim. inşallah önemli bir durum değildir bu... son 3 gündür sıcaklardan iyice bunaldım zaten sadece akşam üzeri yemek yapabiliyorum okadar. ev işi falan yapmam mümkün değil.

arminas canim gecmis olsun aman canim dikkaet et kendine,yat dinlen doktora gitmeyide ihmal etme bizte hemen haber ver...
Öpüyorum canim..

asumancım sağol tatlım... kısmetse yarın yada salı günü gidicez inşallah doktora... sancılar biraz azaldı ama yinede gidicem ben... bide bu aralar psikolojik olarak ta biraz hassasım sanırım oyüzden de fazlasıyla beni üzüyor bu durum. inşallah hayırlı haberler alırız doktorumuzdan:Saruboceq:... tabiiki sizede haber veririm canım ,bende öpüyorum...

sinemcim teşekkür ederim. inşallah önemli bir durum değildir bu... son 3 gündür sıcaklardan iyice bunaldım zaten sadece akşam üzeri yemek yapabiliyorum okadar. ev işi falan yapmam mümkün değil.

İşler nasılsa yapsanda bitmiyor boşver.hem alış bebek olduğunda hiç yapamayacaksın:))))Ben artık temizlikte yardımcı alıyorum.Her ne kadar yaptığı işi beğenmesemde.Yemeğide akşam eşim geldiğinde sonraki günün menüsünü hazırlıyorum.Ne yapalım bebişlerimizin bize ihtiyacı var.

evet canım çok haklısın... bundan sonra hayattaki önceliklerimiz farklı olucak öncelik artık kuzularımızın :))) aman onlar iyi olsunda gerisi gerçekten çok önemli değil... Rabbim önce hayırla ve sağlıkla kucağımıza almayı sonrada sağlıkla, analı babalı, gönlümüzden geçtiği gibi büyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah...

inşallah arkadaşım.Hepimizin isteği ve düşüncesi aynı.

merhaba kızlar;

dün doktora gittik... kuzum iyi çok şükür ama rahim içindeki yerleşimi olması gerekenden daha aşağıda olduğu için gebeliğin kalan kısmını yatarak geçirmek durumundayım... 3 gündür yaşadığım ağrılar da bundan kaynaklanıyormuş... günde 3 adet progestan takviyesi ve istirahatle erken doğumu olmasını engellemeye çalışıcaz... doktorum bu durumun korkulucak birşey olmadığını söyledi... bu yapısal da olabilir, erken doğum yapacağın anlamına gelmez ama biz yinede önlemimizi alalım dedi...

üzülmemeye çalışıyorum ama elimde değil...şu an bunları yazarken içimin acıdığını hissediyorum, Rabbim yardımcımız olsun inşallah kuzum zamanı gelince , gelişimini tamamlayınca aramıza katılır... tam riskli dönemi atlattık diye sevinmiştik birazdaha rahatlamıştık... Rabbim başka şey vermesin bunada şükür diyorum. dualarınıza ihtiyacımız var teyzeleri...

Canım üzme kendini.Moral çok önemli biliyorsun.Üzme bebişide.Benim oğlumda hep aşağıdaydı.Son aylarda ellerini kasıklarımda hissediyordum.Ama gününü bekledi doğum için.

Arminas,

Canim benimde kasilamlarim oldu 20. haftalikken basladi benimkide,yerimden kalkamiyordum okadar korkmustumki bebegimi kaybedecegim diye ( Seni cok iyi anliyorum,... Hatta doktoru aramistik,kasilmalarim oluyor diye erken dogum belirtisi olabilir,bu haftalarda kasik agrisi olmasi normal degil demisti bana .,hic birsey yapamayiz yatacaksin dinleneceksin demislerdi !!! Cok sinirim bozuluyor dusununce adamlar muayne etmeye bile tenezzzul etmemislerdi (

Ama hamd olsun ileriki haftalarda kayboldu kendiliginden,ve ben 40+1 de dogum yaptim,hatta belki dahada gec olurdu ama ben istedim ebeden aciklik varmi diye kontrol et hemde nisan denilen seyi yerinden gevsetti,o gece dogum yaptim :))

Yani korkma insallah birsey olmaz,dedigim gibi benimkine mudahale bile etmediler yatacaksin dinelneceksin okadar yani.. Bak sana birde progesteron vermisler insallah birseycikler olmaz yavruna.. Ama en azindan 30 haftalara kadar cok is guc yapma dinlen bol bol... Benim kasilmalarim 24. hafta filan tamamen yok olmustu..

Canim benim üzme kendini okadar,biliyorsun benimde sürekli yatmam gerekyiordu bi dönem insallah en kisa zamanada kasilmalarin gecer ve sende süpesiz devam edersin...

desteğinizden dolayı hepinize teşekkür ederim kızlar...hepinize tek tek cevap yazmak isterdim ama çok fazla oturamıyorum malesef...
dün ve bugün moralim daha iyi çok şükür, ağrılarımda azalıyor gibi...eşim her an şehir dışına gidebilir oyüzden dün anneme geldik burada kalıyoruz.birde şu basınç gibi hissettiğim garip şey geçerse daha mutlu olucam inşallah... bizim için de dua etmeyi unutmayın teyzeleri, hepinizi öpüyorum.

arkadaşlar babytween in bu ugurlu topiği ile başladığım tüp bebek yolculuğum 20/08/2010 tarihinde minik kuzuma kavuşmamla başka bir boyut kazandı ANNELİK. meğer ne özel bi duyguymuş içim sızlıyo kızıma her bakışımda.öpmeye dokunmaya doyamıyorum.allah bebişlerinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.bu arada epiduralle normal doğum yaptım.herkese tavsiye ederim süperdi.sakın korkmayın.bir iki dikişim var ama acı hissetmiyorum.ve hiç doğum yapmamış gibi devam ediyorum hayatıma ki bugün 3. gün.neyse öptüm hepinizi.kuzularınızı da:)

canım benim..sakın üzülme..meleğin seninle ve seni bırakmayacak...olumlu düşün canım benim..dularımız seninle her zaman..

selam kızlar ben geldım opuyorumnanaktan
uzun zamandır yazamıyorum bugune kısmet oldu.

Nurgulcum sana dıyordum nete giremiyorsun diye ama benım de su sıralar durumum aynı :) hem benım emektar PC cok yavasladı hem de kızım vaktimin cogunu işgal etmiş durumda.aklım da sizlerde kaldı umarım hepiniz iyisinizdir .teker teker hepinizi öpüyoruuummmm

kızlar bızım 3.ayımız bitti nihayet ve dedikleri gibi gaz problemımız de cok azaldı.zaten artık gazını kendı cıkarıyor .kucagımdayken kafasını öne bi savuruyor,ıkınırken top gibi oluyor mübarek.haaa bir de dil mutlaka dısarda gaz cıkana kadar nedense içeri girmiyor -tatlicadiarzu-

ilk ayların zorlugu bitti agular ve mmmmm lar basladı boylece daha bi keyiflendik.
tek sıkıntımız kilo alımının azlıgı.hele ki şu sıralar sıcaktanmıdır nedir eskisi gibi kucagımda emmek istemıyor.ben de yatırıyorum kafasının altına 2 yastık koyup yanına uzanıyorum öyle emzırıyorum o zaman alıyor biraz.
bu arada süt alerjisiyle ilgili perhizimden yumurtayı cıkarttık.çok şükür vucudu tepki vermedi.2 ay sonra da süte tepkisini ölçücez.inşallah o zaman da sonuc iyi olur

Birce artık yuzu öne dogru kucagımızda oturup gezmek istiyor.şımarık şey adam da seciyor.Anneturu pek begenmıyor ben de hemen Dedetur a havale ediyorum.Allah razı olsun babamdan :Saruboceq:

aklıma gelmişken Senacım sen arastırmıssındır,sana sormazsam olmaz.sımdı bizim kız 3 ayını doldurdu ya etrafla ilgisi arttı.eli kolu durmayan cok hareketli bi cocuk olacak maşallah.onun oyalanması için fisher price yağmur ormanı anakucağı mı alsam yoksa salıncak türü ana kucagı mı? yada ilerde de kullanırım diyerek chicco poly magic mama sandalyesi mi alsam ne dersin? bunlar için gec mi kaldım yada senın tavsiyen varmı?

Son düzenleme:

tebrikler canım Allah yavrunu sana bagıslasın :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…