selam kizlar,kimsecikler ugramiyor??
aybuka sende bi degisiklik varmi canim???
Sinemcim bebis nasil???
Asumancığım oğlum iyi maşallah.Ama gaz problemi azalmışta olsa devam ediyor.Bugün yine şiddetli.Bütün gün kucağımdan inmiyor,gündüz uykusu hiç yok.Tuvalete bile gidemiyorum.Babası öğlen gelsin diye bekliyoruz.1 saat geçiyor.Sonra akşamı iple çekiyoruz.Ancak işlerimi eşim geldiğinde yapabiliyorum.Birde gurbette olunca zor.Kimsemiz yok burada.Sıcaklarda zor oluyor hep kucak.Göğüslerimde feci yara oldu.Zor iş annelik.Sen nasılsın.Bebişler nasıl?
selam kizlar,kimsecikler ugramiyor??
aybuka sende bi degisiklik varmi canim???
Sinemcim bebis nasil???
herkese selamlar;
3 gündür kasık ağrılarımdan dolayı genelde yatıyorum(( doktorumu aradım ağrıyı tarif ettim, korkulucak birşey olduğunu sanmıyorum ama sen yinede hafta içi gel rahim ölçümü yapalım dedi... sancı şeklinde oluyo ağrılarım , sürekli aynı nokta üzarinde... kasık bölgesinde sağ ve sol tarafta aynı noktalara sancı giriyo. geçmezse yarın yada salı gidicez doktora... ağrılar nedeniyle ister istemez tadım kaçtı, inşallah önemli bir durum değildir çok korkuyorum... bendeki haberler bugün bukadar kızlar... Rabbim bizleri ve kuzularımızı korusun...
canım dikkat et kendine.Umarım kötü birşey yoktur.Bol bol dinlen.
arminas canim gecmis olsun aman canim dikkaet et kendine,yat dinlen doktora gitmeyide ihmal etme bizte hemen haber ver...
Öpüyorum canim..
sinemcim teşekkür ederim. inşallah önemli bir durum değildir bu... son 3 gündür sıcaklardan iyice bunaldım zaten sadece akşam üzeri yemek yapabiliyorum okadar. ev işi falan yapmam mümkün değil.
İşler nasılsa yapsanda bitmiyor boşver.hem alış bebek olduğunda hiç yapamayacaksın:))))Ben artık temizlikte yardımcı alıyorum.Her ne kadar yaptığı işi beğenmesemde.Yemeğide akşam eşim geldiğinde sonraki günün menüsünü hazırlıyorum.Ne yapalım bebişlerimizin bize ihtiyacı var.
evet canım çok haklısın... bundan sonra hayattaki önceliklerimiz farklı olucak öncelik artık kuzularımızın :))) aman onlar iyi olsunda gerisi gerçekten çok önemli değil... Rabbim önce hayırla ve sağlıkla kucağımıza almayı sonrada sağlıkla, analı babalı, gönlümüzden geçtiği gibi büyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah...
merhaba kızlar;
dün doktora gittik... kuzum iyi çok şükür ama rahim içindeki yerleşimi olması gerekenden daha aşağıda olduğu için gebeliğin kalan kısmını yatarak geçirmek durumundayım... 3 gündür yaşadığım ağrılar da bundan kaynaklanıyormuş... günde 3 adet progestan takviyesi ve istirahatle erken doğumu olmasını engellemeye çalışıcaz... doktorum bu durumun korkulucak birşey olmadığını söyledi... bu yapısal da olabilir, erken doğum yapacağın anlamına gelmez ama biz yinede önlemimizi alalım dedi...
üzülmemeye çalışıyorum ama elimde değil...şu an bunları yazarken içimin acıdığını hissediyorum, Rabbim yardımcımız olsun inşallah kuzum zamanı gelince , gelişimini tamamlayınca aramıza katılır... tam riskli dönemi atlattık diye sevinmiştik birazdaha rahatlamıştık... Rabbim başka şey vermesin bunada şükür diyorum. dualarınıza ihtiyacımız var teyzeleri...
merhaba kızlar;
dün doktora gittik... kuzum iyi çok şükür ama rahim içindeki yerleşimi olması gerekenden daha aşağıda olduğu için gebeliğin kalan kısmını yatarak geçirmek durumundayım... 3 gündür yaşadığım ağrılar da bundan kaynaklanıyormuş... günde 3 adet progestan takviyesi ve istirahatle erken doğumu olmasını engellemeye çalışıcaz... doktorum bu durumun korkulucak birşey olmadığını söyledi... bu yapısal da olabilir, erken doğum yapacağın anlamına gelmez ama biz yinede önlemimizi alalım dedi...
üzülmemeye çalışıyorum ama elimde değil...şu an bunları yazarken içimin acıdığını hissediyorum, Rabbim yardımcımız olsun inşallah kuzum zamanı gelince , gelişimini tamamlayınca aramıza katılır... tam riskli dönemi atlattık diye sevinmiştik birazdaha rahatlamıştık... Rabbim başka şey vermesin bunada şükür diyorum. dualarınıza ihtiyacımız var teyzeleri...
merhaba kızlar;
arkadaşlar babytween in bu ugurlu topiği ile başladığım tüp bebek yolculuğum 20/08/2010 tarihinde minik kuzuma kavuşmamla başka bir boyut kazandı ANNELİK. meğer ne özel bi duyguymuş içim sızlıyo kızıma her bakışımda.öpmeye dokunmaya doyamıyorum.allah bebişlerinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.bu arada epiduralle normal doğum yaptım.herkese tavsiye ederim süperdi.sakın korkmayın.bir iki dikişim var ama acı hissetmiyorum.ve hiç doğum yapmamış gibi devam ediyorum hayatıma ki bugün 3. gün.neyse öptüm hepinizi.kuzularınızı da:)