Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

Alya zirvede en yüksekte demek ,
benim bebeğime ilk ay kız demişlerdi
kesin kararlı idim bu isme, sonra erkek dediler :))
Doruk oldu, ama i,leride bir de kızım olursa ben bunu kullanmayı planlıyorum.:))
Sinem in oğluna Doruk koymasının ardından sen de kızına Alya koyarsın tam tüp kardeşi olurlar :))

kızlar merhaba,

ben bu topiğe ilk giriyorum ama babytwinin yazdıklarını okuyunca etkilenmemek elde değil. Gözlerim dolu dolu okudum..
ben de tüp bebek aşamasındayım..iğnelerimi oluyorum..biraz gerginim ama moralimi bozmamaya çalışıyorum..biliyorum moral çok önemli.
sizlerin bilgisinden faydalanmak isterim..

Tedavin hayirli olsun canim... Insallah guzel sonuclar alirsin.

Sena nasilsin dorum ne alemde?? Emeklemeye basladi sanirm degilmi??? ek gida meselesi ne alemde ??

evet canım anlam olarak çok güzel bir isim... bende severim Alya ismini. şu an en öncelikli olarak 2 isim var birisi BADE diğeri ALYA... tabii bulduğumuz ismi bizim beyenmemiz yetmiyor sadece, sağolsun susmayan kayınvalidem bu konudada sürekli bıdıd bıdı yapıyor :))

tedavin hayırlı olsun canım... inşallah sende hayırlı haberler alırsın tedavinin sonunda... kendinde söylemişsin en önemlisi yüksek moral... tedavi boyunca sakinliği elden bırakma...

Günaydin kizlar nasilsiniz??biz dün gene cok halsizdik ama ALLAHA sükür bugün iyiz galiba bu doguma kadar bu sekild gidecek...

Asumancığım son zamanlar zor oluyor.Senin daha erken başladı tabi ikiz olduğu için.Ama geçiyor herşey bebeğini kollarına aldığında her sıkıntı bitiyor.Benim son 15 gün korkunç mide yanmalarım oldu mesela.Gece kalkıp ağlıyordum.Hiç birşeyin tadını alamıyordum.Doğum sonrası hepsi hemen kayboluyor.Miniklerimiz herşeye bedel.Benim oğlum şimdi bana gülücükler atıp duruyor.Kucağımdan inmek istemiyor.Allah yardımcın olsun canım ama geçecek.İnşallah doğumunda kolay olur.Ben normal doğum yaptım.Sancısız 11 cm açılma ile saat 11 de hastaneye yattım.12:50 de bebeğimi kollarıma aldım.Allah herkese böylesini nasip etsin.

harika bi sekilde dogum yapmisin canim benim RABBIM tabiki herseyin zor tarafini vermesin bize zaten evlatlarima ulasana kadar cok dertler cektik birazda güldürsün yüzümüzü)) ya insallah canim bende sorunsuz bi sekilde son dönemlerimi gecircem dua edin kizlar....

ay maşallah, Rabbim herkese böyle kolay doğumlar nasip etsin. tebrik ederim sinemcim, sağlıklşı, mutlu, huzurlu, analı babalı uzun bir ömrü olsun yavrunun.

slm cnm nasılsın bebişler nasıl .. ben 3 gün önce hastaneye gittim bebegin başındaki suya baktı dokdor korma önemli deyil dedi ama yine de tedir ginim osman hoca yönlendirdi bu gittim dokdora da bi baksın sonuç ları bana ulaşdır dedi oda korkma dedi ama bilemiyoruz işde dogurana kadar heran bir korkuyla olcak allah yardım cımız olsun bende mide yanmaları başladı sıcakdan gece çok fenalaşıyorum elim ayagım ateşgibi oluyo kıraplar giriyo ayaklarıma son zamanlarda icee pişdik bebek çok hareketli bak sölemeyi unutuyordum bizim bebek kız dediler şimdide :)

canim benim büyük gecmis olsun insallah birsey yoktur ve sonuna kadar saglikli büyür bebeyin,ALLAH yardimcin olsun canim,hadi bakalim hayirlisi olsun canim...

Sıcaklarda Allah yardımcınız olsun kızlar.İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.

Asuman Allah kolaylik versin sana,son zamanlar zor oluyor, benimde nefes problemim cok oldu son 10 hafta.. Nefesim daraliyordu gece sicrayarak uayndigim oluyordu denefesim daraldigi icin ,hemen pencereyio acip derin derin nefes almaya calisiyordum.. (

Insallah bunda'da aynisini yasamam, hamileligim esnasinda yasadigim en SIKINTI verici seydi diyebilirim.

selam kizlar,kimsecikler ugramiyor??
aybuka sende bi degisiklik varmi canim???
Sinemcim bebis nasil???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…