canım windy... sizden gelen bu güzel yorumlarla bu ufaklıkla birlikte yazdığımız bu hikayeyi çok daha fazla seviyorum ben... :asigim:
umudunu yitirme moralini bozma sakın... hani hayat güzeldir filminde baba nasıl savaşı eğlenceli bir oyuna dönüştürmüştü... pembe gözlüklerle bak etrafına... tedavin hayırlı uğurlu olur inşallah... nerede tedavi oluyorsun canım?
Başlığı görünce aaa neymiş bi bakayım dedim. Sonra öteki sayfayı sonra ötekini okuyayım derken gözyaşları içinde tırnaklarımı yerken buldum kendimi. Dedim dur bu böle yavan gitmez, tırnaklarımı yiceğime çerez çekirdek bişiler yiyim bare okurken. Bi dolu çerez ve meyva suyu koydum geldim, bitti gene koydum geldim. :bbo:
Arkadaşım sözün özü öyle sıcak, öyle içten ve öyle ciğerden yazmışsın ki yaşadıklarını an be an, gün be gün, okurken heyecana dahil olmamak mümkün değil. Aslında en başından sonucun ne olacağını biliyordum fakat gene de okumadan edemedim, gözlerimle görmek istedim.
Yediğim tırnakların, aldığım kalorilerin sorumlususun canım benim. Hiç tanımadığım birinin sevinci benim sevincim olabiliyormuş, buna dahil olabilmek ne güze! İnşallah minik ayacıklarını mıncıracağın, ciğerlerini tarifsiz kokusuyla dolduracağın günler de gelecek. Bir teyze daha eklendi listeye, beni de yaz.
Sevgiler..
a.s.
Konya eurofertilde başlıyoruz inşallah babytwincim.. Umutluyum bu sefer.. ilk defa deneyecegiz tüp bebek.. 1,5 yıldır olmuyor bizimde bebişimiz.. 1 defa aşılama denedik .. sebepsiz infertilite diyorlar.. hayırlısı bakalım alcazz kucagımıza bebişlerimizi inşallah.. :dance:
canımmmm ne kadar güzel bir mesaj yazmışsın. yazmak güzel ama yazdıklarımın böylesine beğenilmesi hepsinden güzel. ben güzel bir hikaye yazmak üzere çıktım yola. şu an bu yolculukta yalnız değilim. bebeğim var sizler varsınız. sabah okudum mesajını ancak yazabiliyorum. ilk okuduğumda gözlerim yaşardı. tedavi günlerim geçti gözümün önünden... bebeğimin teyzesine içtenlikle teşekkür ediyoruz. istiyorsa allah ona da versin diye dua ediyoruz.
kadınlar kulübü harika insanların toplandığı bir yer, buna karar verdim...
sevgiler canım. opuyorumnanaktan
sevgili babytwin herkesin dediği gibi çok güzel anlatmışsın hislerini yaşadıklarını. bizleri de tüp bebek konusunda baya bilgilendirdin. ben bugün okudum tüm yazılanları. tüm yazılarında ağladım, balık burcuyum zaten ağlamak için fırsat kolluyorum. inşallah bebeğinizle çok mutlu bir hayatınız olur. darısı tüm bekleyen anne adaylarına :)
merhaba babytwin.canım senin adına çok sevindim rabbim sağlıklı,sıhatli,rahat hamilelik hayırlı doğum nasip etsin inşallah.değerin çok güzel benimde 2.denememde değerim senin değerinle aynıydı ve ikizdi bence seninde ikiz öyle doğdu içime.rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım.bizlerede dua et hamilelerin duası kabul olurmuş derler duanı eksik etme bizlerden.
Canım benim istemez miyim elbette dua et, kadın olupta anne olmak istemeyen azdır sanırım. Ben de anne olmak isteyenler kervanına katıldım son 4 aydır. Nasip kısmet ne zamandır Allah bilir. İçinde melek olanların duaları çabuk kabul olurmuş, dualarını esirgeme canım. :1hug:
esel iyi ankara'daydı bugün dönüyor. yazar artık kendisi müjdeli haberlerini... ama ben ondan önce duyurdum zemuszemuscanım çok sevındım eslcım selam pekı nerde.....ıyı değılmıiirabbım tamamına erdırsın
kızlar dün gece 2 ye kadar yazdıklarınızı okudum Bebytwin. esel ve diğer haile arkadaşlar sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah . bizde yaşayacakmıyız ki bu duyguları 1 seneyi aştı bebek için uğraşalı hala gelmedi nazlı neyse umut verdiniz bana teşekkür ederim