Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

canım .. nasıl gıdıyor .. takıp ettıgım kadarıyla her sey yolunda .. allah bozmasın .. inşallah saglıcakla kucagına da alcaksın ... guzel kalbın gıbı guzel bır kız cocugun olacakmış gıbı gelıyor bana .. hayırlısıyla .. inşalllah ben de temmuz gıbı yıne mayada deneyecegım ... ekıbıme cok guvenıyorum .. inşallah bu sefer olacak .. dua edın bana ne olur ...

bugun hem mutlu hem agrili bir gun gecirdim tranfere gittim guzel haber verdiler kalitesi iki tane guzel bulmuslar birini dondurmuslar digerini tranfer edeceklerini soylediler gulerek sevinerek oturdum koltuga rahim agzini bulamadilar ulasamadilar tam bir saat belki canimi yaka yaka ugrastilar profersor doktor cagirdilar oda biraz ugrastiktan sonra yerlestirdi embriyoyu ama oldum bittim bende bu arada insallah tutarda bebisim deger bu cektiklerime!!! berbat agrili ama umutlu mutlu bir gundu benim icin bugun

nasıl ya rahım ağzını bulmak zormu ya..........ben böle bışey duymadım ya..............
neyse hadı canım inşşş sonuç ıyı olur bekleyenler baya varızzzzzzzzzzzz

ya sen yatmadınmı nasıl yanı koltuğa otuerdum dıyosun anlamadım canım ya sen nerde tedavı oldun böle....

canım çok geçmiş olsun bunu daha öncede duymuştum kiminin rahim ağzı sağo sola eğik oluyormuş peki sen rahim filmi çekilirken çıkmadı mı bu sorun :uhm:

cans selam canım... mesajını görünce çok sevindim. çok teşekkür ederim canım, şuan için çok şükür herşey yolunda. keseyi görmeyi bekliyorum. o zaman biraz daha rahat olacağım. çok sevindim canım kararına. sen gerçekten çok güçlü ve çok pozitif bir kadınsın. bebeğin de çok şanslı olacak. bütün dularım seninle... inşallah bu kez başaracaksın... çok rahat bir tedavi geçireceğine inanıyorum canım... çok öptüm. opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım, üzüldüm gerçekten. peki neden bu şekilde olmuş, bir açıklama yaptılar mı? inşallah bebeğin seninle olur hep canım. dua ediyoruz. :Saruboceq:

Son düzenleme:
mavi gecmiş olsun canımmm yaa çok üzüldüm canının yanmış inş sonucu güzel olur

canım bazen transferde öle olabiliyor.bendede öle olmuştu ben dayanamayıp ağlamaya başlayınca anestesili yaptılar.valla anestesili çok rahat oldu sıkışık olma derdi yok sonra idrarını tutma derdi yok.beni uyuttuklarında alttan serumla sıkıştırmışlar işlem bitincede idrarı geri almışlar.ama öncesi dediğin gibi felaket acılıydı.

trasferin bukadar zor olduğunu ilk defa duyuyorum.benimde ilk seferde trasfer çok ağrılı geçmişti.ama ben kendimi kasmıştım.yinede uzun sürmemişti.ikincisinden çok korkmuştum.o aletten çok korkuyorum çok acıtıyordu.ama ikinci denemem çok daha rahat geçmişti.
maviş sen nerede tedavi gördün.bu arada inşallah güzel haberlerini alırız canım.

merhaba hanimlar umarim korkutmadim bazilarinizi valla bu dorduncu denemeydi benim icin daha oncekiler bu kadar zor olmamisti insanin yasi ilerledikce rahim duvarlari kalinlasirmis bendede oyle oldugundan rahime zor ulastilar birde yan yatiyormus rahim azgi onu duzelttiler derken kist cikti yollarina onu da viraj yaparak donerek gecmek zorunda kalmislar anliyacaginiz beklenmedik seyler cikiverdi doktorlarin karsisina bu herkeste boyle olucak degil benim sansima boyle oldu insallah tutarda bebis bir daha boyle aci yasatmazlar bu arada hollandada goruyorum tedaviyi cok farkli turkiyeden yontemleri birde tranferden sonra uzanmak felan yok o agrili halimle gonderdiler eve !!!!
Rabbim herkesin gonlune gore versin evdeyim yatiyorum surekli 17 sinde test gunum insallah hamileyimdir ve bunu sizlerle paylasirim dualarinizi esirgemeyin !!!

mavişim birde gurbet ellerdeymişsin.inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.sana can yoldaşı olur.

canım çok geçmiş olsun bunu daha öncede duymuştum kiminin rahim ağzı sağo sola eğik oluyormuş peki sen rahim filmi çekilirken çıkmadı mı bu sorun :uhm:

tesekkur ederin canim rahim filmi cektirmistim bir kac kez her seferinde rahim agzina ulasmalari icin ugrasiyorlardi ama bu kadar zor olmamisti en kotusude ne biliyormusun bundan onceki surecte bir sene icinde iki defa asilama yontemiyle denemistim doktorum onermisti denememi anlasilan bu ki o zamanda rahim bole oldugundan ulasmamisti yerine gerekenler ve bunu bana bu son gorusmemizde soyledi doktorum anliyacan bi dolu stres ilac uzuntu bosunaymis !!! insallah gerek kalmaz bir dahakine hamile olurum bu sefer (insallah)

maviş canım moralini bozmak istemem ama avrupa'da birçok kişi yaşadıklarını yaşıyor. defalarca deneme yapıyorlar ve hemen hepsi başarısız. en son da ya yaş geçiyor ya da olmuyor deniliyor. canım türkiye avrupa'ya göre tüp bebek konusunda çok daha önde. almanyadan bir arkadaşım var ondan da duyuyorum. rahimde böyle bir sorun varsa zaten aşılama tutmaz. tüp bebekte de sıkıntı yaratıyor bildiğim kadarıyla. bu nedenle rahim filmi isteniyor işlem öncesi. senden istemediler mi? tabii tüm bunlara rağmen inşallah gebe kalırsın canım. ama hiç yatılmaması da bana çok garip geldi. burada ben 1.5 saat hiç kalkmadım. sonra da sadece lavaboya gittim ve yatmaya devam ettim. gerçekten farklıymış uygulamaları.

Yaşamın Manşeti
4/6/2009

"Yaşam'ın Manşeti'nde" gazeteci arkadaşım Seda Poyraz'ın bir internet sitesindeki bu haftaki köşe yazısının başlığı. Başlığı görünce çok etkilendiğimi söylemeliyim. Yazıyı okuduğumda "Yaşamın manşeti nedir?" sorusuna arkadaşımın cevabının da "doğum" olduğunu görünce yazı daha da ilgimi çekti. Çok hoşuma giden ve yaşam üzerine kurgulanmış bu yazıdan bazı kesitleri sizlerle paylaşmak istedim. Yazının orjinal halini aşağıdaki linkden okuyabilirsiniz.

"Yaşam'ın Manşeti'nde"

Yaşamın manşeti nedir?.. Soruya ‘doğum’ yanıtı verildiğinde; her an güncellenen diğer haberlerle sürer gider… Doğduğunuz gün o büyük manşet ağlayarak atılmış, her geçen yıllarımız, bireysel biçim farklılıklarıyla manşet altı haberlere girmiştir. Kutlansa da, kutlanmasa da. Kaçınılmaz sonlar, bazılarımız için iri siyah puntolarla atılan son manşet de değildir aslında. Bedensiz de olsa düşünceleridir O’nları yaşatan…

Coşku, ilgi, sevginin bir diğer ifadesi yaş günlerimiz. Gözlerimizi kapayıp kısa bir süre geçmişe daldığımızda, evin geniş salonunda annenizin türlü çeşitli donattığı masanın etrafındaki kalabalık arkadaş grubunuzun, doğum günü pastanızı üflerken sizi alkışladığını görebilirsiniz. Bu gününüzde yanınızda arkadaş grubunuz değil aileniz de olabilir. Ya da hiç kimse. Ama özel’dir, her zaman.

Yaşam, büyümenize izin vermişse eğer, her yıl atışında ruhunuz pek de yaşlanmaz aslında. Değişen, olgunluk deneyimleri yanı sıra hemen sadece görüntünüzdür. Yıllar geçip de çok ileri yaşlara geçiş de yapsanız, çocukken sandığınız ya da avuntuyla karşılandığı gibi zamanınız gelmiş olamaz; ruhunuz gençtir. Ve yaşam ‘anlık’ geçişleriyle uzun yaşanmamıştır.
..................

“BAS-TİZ” Seda POYRAZ, “Yaşam’ın Manşeti’nde… “:

babytwin canim sagol beni dusundugun icin canim benim hikayem uzun 10 yildir denemedigim yol kalmamistir belki diyebilirim bundan onceki tup bebek tedavim istanbul memorial hastenesindeydi dorduz gebelik olusmustu teker teker kaybetmistim onlari benim sorunum yasadiklarima bakilirsa gebe kalmaktan once gebeligi yerinde tutamamak onun icinde herbir tedavimim arasina seneler girdi tekrar cesaret edebilmem icin en son burda bacimin gittigi bir doktor bana ona guvenebilecegim hissini verdiginden ona bas vurdum ayrintili bir kontroldan gectim bir dolu test yapildi kalbimle alakali bir sorun bulundu birde tansiyon sorunu cikti bunlarin onlemi alindi olurya hamilelikte zarar verebilirlermis bebege birazda kilo verdim oylelikle basladim birde en onemlisi kendimi hazirladim moral acisindan bu arada en komigi 2 hafta arayla doguma girdim biri gelinimizin birisi arkadasimin korkularimin pesinden kostum faydasi oldu sannirsam birde senin bu guzel postif hikayen hepsi iyi geldi bana bakalim hayirlisi canim iki hafta sonra gorecez !!!!:Saruboceq:

Bende babytwinle ümit buldum, büyük bir hevesle girdim tüp bebek merkezine.. dosyamızı inceledi doktor bikaç şeyi tekrar istedi kontrol amaçlı.. Hep şerife hemşire vardı aklımda bi yandan babytwinin yaşadıkları canlanıyordu gözümde.. Doktorumun hemşiresi kan alırken mahvetti kolumu iğneyi dolandırdı durdu kolumun içinde kan gelmiyo diye damarlarım inceymiş bulamadı çok nazlısın dedi daha biçok defa alınacak bu dedi. aslında nazlı degilimde.. halbuki kaç defa kan verdimm hiç acımazdı aglamazdımda.. özürde diledi.. kabul ettim elden başka şey gelmez tabi.. hiç sesimide çıkaramadım tüm tedavi boyunca onunla olacagız çünkü.. bidahakine yaparsa başkası olabilirmi diye rica edecegim artık.. Sustum ve tedavimize olsun iyi olacak herşey diyerek avutup kendimi başladık sayılır arkadaşlar.. yarın doktorla görüşüp nezaman ignelere başlanması gerektigine karar verilecek bakalım..

allah yardımcın olsun canım... biz bebeğimle birlikte anlattığımız bu umutlu hikaye ile bir sürü anne adayına umut olduk ne güzel... inşallah onları bu umutla hamiş de yapıcaz...
ne güzel...hihoyyyt

canım windy... sizden gelen bu güzel yorumlarla bu ufaklıkla birlikte yazdığımız bu hikayeyi çok daha fazla seviyorum ben... :asigim:
umudunu yitirme moralini bozma sakın... hani hayat güzeldir filminde baba nasıl savaşı eğlenceli bir oyuna dönüştürmüştü... pembe gözlüklerle bak etrafına... tedavin hayırlı uğurlu olur inşallah... nerede tedavi oluyorsun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…