bugun hem mutlu hem agrili bir gun gecirdim tranfere gittim guzel haber verdiler kalitesi iki tane guzel bulmuslar birini dondurmuslar digerini tranfer edeceklerini soylediler gulerek sevinerek oturdum koltuga rahim agzini bulamadilar ulasamadilar tam bir saat belki canimi yaka yaka ugrastilar profersor doktor cagirdilar oda biraz ugrastiktan sonra yerlestirdi embriyoyu ama oldum bittim bende bu arada insallah tutarda bebisim deger bu cektiklerime!!! berbat agrili ama umutlu mutlu bir gundu benim icin bugun
canım .. nasıl gıdıyor .. takıp ettıgım kadarıyla her sey yolunda .. allah bozmasın .. inşallah saglıcakla kucagına da alcaksın ... guzel kalbın gıbı guzel bır kız cocugun olacakmış gıbı gelıyor bana .. hayırlısıyla .. inşalllah ben de temmuz gıbı yıne mayada deneyecegım ... ekıbıme cok guvenıyorum .. inşallah bu sefer olacak .. dua edın bana ne olur ...
bugun hem mutlu hem agrili bir gun gecirdim tranfere gittim guzel haber verdiler kalitesi iki tane guzel bulmuslar birini dondurmuslar digerini tranfer edeceklerini soylediler gulerek sevinerek oturdum koltuga rahim agzini bulamadilar ulasamadilar tam bir saat belki canimi yaka yaka ugrastilar profersor doktor cagirdilar oda biraz ugrastiktan sonra yerlestirdi embriyoyu ama oldum bittim bende bu arada insallah tutarda bebisim deger bu cektiklerime!!! berbat agrili ama umutlu mutlu bir gundu benim icin bugun
canım çok geçmiş olsun bunu daha öncede duymuştum kiminin rahim ağzı sağo sola eğik oluyormuş peki sen rahim filmi çekilirken çıkmadı mı bu sorun :uhm:
mavişim birde gurbet ellerdeymişsin.inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.sana can yoldaşı olur.
maviş canım moralini bozmak istemem ama avrupa'da birçok kişi yaşadıklarını yaşıyor. defalarca deneme yapıyorlar ve hemen hepsi başarısız. en son da ya yaş geçiyor ya da olmuyor deniliyor. canım türkiye avrupa'ya göre tüp bebek konusunda çok daha önde. almanyadan bir arkadaşım var ondan da duyuyorum. rahimde böyle bir sorun varsa zaten aşılama tutmaz. tüp bebekte de sıkıntı yaratıyor bildiğim kadarıyla. bu nedenle rahim filmi isteniyor işlem öncesi. senden istemediler mi? tabii tüm bunlara rağmen inşallah gebe kalırsın canım. ama hiç yatılmaması da bana çok garip geldi. burada ben 1.5 saat hiç kalkmadım. sonra da sadece lavaboya gittim ve yatmaya devam ettim. gerçekten farklıymış uygulamaları.
babytwin canim sagol beni dusundugun icin canim benim hikayem uzun 10 yildir denemedigim yol kalmamistir belki diyebilirim bundan onceki tup bebek tedavim istanbul memorial hastenesindeydi dorduz gebelik olusmustu teker teker kaybetmistim onlari benim sorunum yasadiklarima bakilirsa gebe kalmaktan once gebeligi yerinde tutamamak onun icinde herbir tedavimim arasina seneler girdi tekrar cesaret edebilmem icin en son burda bacimin gittigi bir doktor bana ona guvenebilecegim hissini verdiginden ona bas vurdum ayrintili bir kontroldan gectim bir dolu test yapildi kalbimle alakali bir sorun bulundu birde tansiyon sorunu cikti bunlarin onlemi alindi olurya hamilelikte zarar verebilirlermis bebege birazda kilo verdim oylelikle basladim birde en onemlisi kendimi hazirladim moral acisindan bu arada en komigi 2 hafta arayla doguma girdim biri gelinimizin birisi arkadasimin korkularimin pesinden kostum faydasi oldu sannirsam birde senin bu guzel postif hikayen hepsi iyi geldi bana bakalim hayirlisi canim iki hafta sonra gorecez !!!!:Saruboceq:
Bende babytwinle ümit buldum, büyük bir hevesle girdim tüp bebek merkezine.. dosyamızı inceledi doktor bikaç şeyi tekrar istedi kontrol amaçlı.. Hep şerife hemşire vardı aklımda bi yandan babytwinin yaşadıkları canlanıyordu gözümde.. Doktorumun hemşiresi kan alırken mahvetti kolumu iğneyi dolandırdı durdu kolumun içinde kan gelmiyo diye damarlarım inceymiş bulamadıçok nazlısın dedi daha biçok defa alınacak bu dedi. aslında nazlı degilimde.. halbuki kaç defa kan verdimm hiç acımazdı aglamazdımda.. özürde diledi.. kabul ettim elden başka şey gelmez tabi.. hiç sesimide çıkaramadım tüm tedavi boyunca onunla olacagız çünkü.. bidahakine yaparsa başkası olabilirmi diye rica edecegim artık.. Sustum ve tedavimize olsun iyi olacak herşey diyerek avutup kendimi başladık sayılır arkadaşlar.. yarın doktorla görüşüp nezaman ignelere başlanması gerektigine karar verilecek bakalım..