- 18 Haziran 2008
- 13.668
- 30
- 55
nurgülcüm nasılsınnn canımmmm bende bugün 4+3 oldum sanırımmm karnım haala şiş senin mercimeğin nasıl
canim benim senin adinada cok sevindim valla ya bebegin buyumeye baslamis bile inan cok seviniyorum burdan bukadar kisinin hamile oldugunu duyunca artik ins bende yazabilirim bigun burdan hamileyim diye allahim bebegini kucagina almayi nasip etsin insssss
ooooyyyyyyyyyyy.................yerım onu ya...............bıde oynamaya başlasın varya delı olursun..............inş rabbım tamamına erdırsın canımmmmmmmmmmmmmmm
bak çay dedın ya bende çayı çok severım iş yerınde mıllet durur butun çaylaru ben ıcerım ama bende transfreden sonra ozellıkle gebelıığımde hıç ıcemedım.....daha ıyııı bşverrr
nurgülcüm nasılsınnn canımmmm bende bugün 4+3 oldum sanırımmm karnım haala şiş senin mercimeğin nasıl
darısı başına kaymaklim... çok güzel bir duygu. pozitif ol eselin de dediği gibi...
canim benim senin adinada cok sevindim valla ya bebegin buyumeye baslamis bile inan cok seviniyorum burdan bukadar kisinin hamile oldugunu duyunca artik ins bende yazabilirim bigun burdan hamileyim diye allahim bebegini kucagina almayi nasip etsin insssss
kızlar 14.gün değerim 2596 cıktı :)kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5
canım mavişim darısı başına inşallah canım... mesajını okuyunca o günlerim aklıma geldi. daha çok yeniolmasına rağmen sanki çok zaman geçti gibi.
işte senin için herşey şimdi başlıyor. yumurtaların çatlayacak, toplanacak, döllenecek... herşey yolunda geçecek... ne olur o zamanların keyfini çıkar. benim için neşeli günlerdi... asla unutamayacağım çok güzel bir süreçti. sen pozitif ol ki herşey pozitif olsun... dua ediyorum senin için, herşey yolunda gider inşallah...
canim dedigin gibi pozitif durdum surec boyunca gecen hafta topladilar yumutalarimi 8 tane iyi elde edili dun haber geli 7 embriyo olusmus:teytey: bugunde saat 12 de tranferim var bu kadar guzel gelismeden sonraki verecegim guzel haber insallah hamile olusumdur bakalim kismet olursa heycanliyim vakit gecmiyor esim dayanmadi ise gitti saat onbirde gelip beni alip oyle gidecegiz hastaneye hadi duani esirgeme gorusuruz canim bu arada iyisindir umarim ne zaman gorucen bebegini ultrosonda ?
bugün bir anne adayının yakasında aşağıdaki notun yazdığı bir rozet gördüm ve çok hoşuma gitti, sizlerle de paylaşmak istedim:
Sadece pozitif hikayeler LÜTFEN! bebeğim dinliyor... kaydirigubbakcemile3
bugün bir anne adayının yakasında aşağıdaki notun yazdığı bir rozet gördüm ve çok hoşuma gitti, sizlerle de paylaşmak istedim:
Sadece pozitif hikayeler LÜTFEN! bebeğim dinliyor... kaydirigubbakcemile3