nesrin selam canım... serenas sağolsun beni hiç yalnız bırkamadı. bana en büyük morallerden biri oldu... opuyorumnanaktan canım çok iyi takip edildiğinde ohss riski azalıyor. nerede tedavi görüyorsun? içini ferah tut, pozitif ol bebeklerin seninle oalcak, herşey yolunda gidecek inşallah... yaşadıklarım umarım sana yardımcı olur bir nebze de olsa... allah yardımcın olsun canım... şans melekleri seninle olsun... zemuszemus
canımm nasılsın................boşver ya uyuuu.........nasılsa bebiş gelınce mumula ararsın uykuyu canım.................kendıne ıyı bakk kaç tane bebişinnn
nurgulcum nasil gidiyo canim alistinmi haplarin etkisine.canim
11.gun degerim 473 cikti insallah haziranin
15inde ordayim canim insallah senide gorurum
canımmm hoşgeldinnn :asigim:
ya asın sen nasıl bir kadınsın ya... attığın her mesajla beni ya ağlatma noktasında duygulandırıyorsun ya da çok mutlu ediyorsun.
teşekkür ederim canımcım... inşallah bebeklerimiz de doğmuş olur da onları da tanıştırırız... çok öpüyorum... zemuszemus
süper kadın dimi seranenes:CüvCüv:ben hacettepedeyim canım doktorum süper bir adam benim dilimden çok iyi anlıyor ve en önemlisi ben orda çok rahatım tüm ekibe çok güveniyorum canım benim tüm kontrollerim yapılmasına yapılmasına rağmen ohss risk grubunun kurucu lideri gibiyim delikafadulden umarım bu sefer daha az hasarla atlatırım yada bir mucize hiç olmaz süper olur valla
yaşadıkların ve enerjin inan bana süper moral oldu hatta bu sabah çok ama çok uyumuş bir halde güne uyandım
çok mutlu bir hayat versin Rabbim sana ailene ve bebişlerine (((belki birden fazladırkaydirigubbakcemile))))
sevgilerle
enterasan olan bizler değiliz tatlım.. geçtiğimiz yol, zorunlu yaşadığımız bu serüven..allah utandırmasın sonuna kadar inşallah...
anladım ben... kader ortağıyız biz... vereliniortak
canım benimmmm aynı kaderi paylaşıyoruz seninle bendede pko var.2 deneme olumsuz ama umudumu hiç yitirmemiştim şimdi çok daha eminim...
maya ile bizde görüştük cidden çok sıcak bir ortam,osman hoca çok güven verdi bizede..
kendimi hazır hissettiğimde 3.deneme için gidicez inşallah...
çok ama çok sevindim senin adına:)))ağlıyarak okudum hikayeni...
ALLAHIM SAĞLIKLA ELıNE ALMAYI NASıP ETSıN..
bana ve tüm istiyenlerede nasip etsin inşallah...
canım ols yeterkı gelsın sağılklada bı tane ols.....evet hormolar malesef uyukuyu daha çok artuyoo.......boşver bebşişimizi buyutt.....bende beklemedeyım ya...........zor yanı ...kasıklarım ağrıyo kendımı dınlıyorum heralde...ve sıkıntıdan buralarda gezıyorum canımmm
canımmm hikayeni ağlayarak okudum, özellikle sonucu aldığın o anları...(şerife hemşirenin 8.gün yaptığı da çoook hoş, hain hemşire : ) )Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş..dualarını eksik etme lütfen..biz de tarifi imkansız anları yaşayalım inş..
babytwin güzelim nasılsın nasıl gidiyor hamilelik inşallah iysindir kendine dikkat et
eselim... güzelim... pempepanterim... senin değerinin maşallahı var...
senin bebişlerden çoğul olarak bahsedebiliriz... kaydirigubbakcemile2
gel canım beklerim, mercimekleri de görüştürürüz... hihoyyyt
kendine ve onlara dikkat et... hemen bebek alışverişine koyulup da kendini yorma... opuyorumnanaktan