Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

canım allah tamamını erdirsin yazdıklarını okuyunca çok sevindim rabbim kucaganı almayıda nasip eder inş. darı bizim başımıza hayırlısıyla rabbim tim isteyenlere verir inş.Aman ne olur dikkat et kendine

babytwin canım çooook tebrik ederim.hatırlarmısın ocakta sen biv ben msms pembemavi beraber sonuç almıştık...

Öncelikle tebrik ederim anne abla bacıdan sonra banamı haber verdiniz yoksa ben en son mu duydum : )

Gavurların deyimi ile success stories bizim dilimizde ise başarı hikayeleri bölümünü iyiki uydurmuşum bu bölüme. Yıllarca kurumsa bir firmada yöneticilik yaptım gelen giden başarı hikayesi adı altında projeleri kaktırıp gidiyordu.

Gelsinlerde görsünler başarı hikayeleri nasıl yazılırmı : )

Bizim başarı hikayelerimiz canlı, capcanlı.

Allah tamamına erdirsin....

canım benim çok sevindim çok.Allah sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin.bol bol dinlen taze hamiş.bundan sonrada bizi habersiz bırakma.

Tebrikler babytwin..

Sağlıklı bir şekilde kucağınıza alıp kocaman bir aile olduğunuz günleride görürsünüz işallah...

kızlarrrrrrrrrrrr.....
müjde....
hepinize teşekkürler....
güzel haberi aldım, allah isteyen herkese versin...

amin amin amin....

çok heyecanlıyım... yazıcam biraz nefes alınca...

tebrikler, seni baştan beri sanki yanımdaymışsın da tedavini anlatıyormuşsun gibi okuyordum,takip ediyordum, çok sevindim,Allahım 9 ayın sonunda sağlıkla, mutlulukla kucağınıza almayı nasp etsin babytwin, teebrikleeeer:sm_cool:

Sevgili Kazen, ilk öğrenenlerden birisi oldunuz inanın... :)

Böyle sıcak sımsıcak bir site yaparak, yüzlerini hiç tanımasam da kalplerini yakından tanıdığım arkadaşlarımla mutlulukların en güzelini paylaşmama vesile olduğunuz için size teşekkür ederim. Bence sizin Bebeğiniz olan Kadınlar Kulübü de büyük bir başarı öyküsü. Kıymetini biliyoruz...yerimseniben

arkadaşlar hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum.
Cans canım biran önce bu duyguyu senin de yaşamanı diliyorum Allah'tan...
Esel'cim erken testlerle moralini bozma, sakın yapma bunu... bol şans diliyorum sana... birazcık sbırlı ol.
dıptıs sana da aynı tavsiyem. çok erken test yaparak boşu boşuna moralinizi bozuyorsunuz. bebekler güven duyacakları bir dala tutunmak ister, siz tedirgin ve üzgün olunca onların şansını azaltıyorsunuz. lütfen rica ediyorum sizdeny yapmayın. pozitif sonuç almayı bekliyoruz sizden allah'ın izniyle...

Dualarınızla, önerilerinizle içimi ısıtan sıcacık mesajlarınız ile hep yanımda oldunuz... hepinize sonsuz teşekkürler. bu duyguyu yaşamak isteyen bütün arkadaşlarıma en kısa sürede tatmalarını dilerim...
dualarınız için hakkınızı helal edin canım arkadaşlarım... kaydirigubbakcemile5

canım ben sabah kan verdim bile ama sonuç ne olursa olsun moralimi bozmıcam inşallah güzel bı sonuç alırım dua et canım
:sm_cool:

dua diyorum. dıptıs da kan vermiş bugün. dün idrarda çıkmadı diye hemen yıkılmış. sonra seni merak ettim. dularım sizinle...

kızlar hadii iyi haberler verin moralimiz çok güzel daha da güzelleşsin ama olmazsa da bozmayacağız moralleri.. bize hep moral lazım.. pes etmek yok.. dıptıs hadi haber ver bizeee

kızlar müjdeeeeee... bir güzel haber daha size. maya'da birlikte tedavi gördüğümüz esel83'ün 8. gün değeri 87.3 gelmiş... kendime sevindiğim kadar sevindim. pempepanterim benim. gülen gözlü maviş arkadaşım. tebrikler... hihoyyyt

nurgülcüm çok teşekkür ederim canım allah bebeiğini sağlıklı sekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.bende senin haberini aldığımda cok sevinmiştim inşallah doğum yaptığın zamanda böyle seviniriz inşallaaaaaaaah:sm_cool::sm_cool:

Canım çok sağol iyi dileklerin için.. hamilelerin duaları kabul olurmuş derler inşallah Allahım bana da o duyguyu nasip eder sağlıklı bir hamilelik diliyorum ne mutlu sana...

onun tedavide olması lazım canım bu günlerde. evet hiç sesi soluğu çıkmıyor benim de dikkatimi çekti.
ilk günlerim bol uykulu geçiyor. ama ağrılarım baya azaldı. iyiyim yani canım sağol. sen nasılsın ne yapmaya karar verdin? bekleyecek misin?

çok tebrik ederim yazılarını takip ediyordum çok mutlu oldum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .darısı tüm isteyenlere

saglıgının yerinde olmasına sevindim biz düşünme aşamındayız.Bide araştırıyoruz biyandan hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…