- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.238
-
- Konu Sahibi minikkelebekkkkk
Allah senden de razı olsun. Geçmişte ne yaşadıysan,yaşadın bitti gitti. Anlıyor musun. Hiç bi olay, hiç bi durum, hiç kimse senden ve senin sağlığından hayatından aldığından nefesten attığın adımdan daha önemli olamazzz. Olmamalı da!Biraz gayret et. Dimdik dur. Bak aynaya. Güven kendine. Yahu tövbemizi Allah kabul ediyor. Biz kullar kimiz ki, kendi kendimizi affedip yaşadıklarımızı unutmayalım öyle değil mi ama.Bu dediklerim kulağına küpe olsun. Zaman, zaman, zaman...Allah razı olsun kardeşim. haklisin. nasipten öteye yol yok.
çünkü ondan birden kopamiyorum. bari bana bu iyiligi yap birden engelleme zamanla kopalım gibisinden.Zamana yayarak sevgili olmayi duymustum da zamana yayarak ayrilmayi hic duymadim
Kendini suçlamayı kes . Kimse degismez kimse için. Çocuk değil karşınızdakiama bu böyle değildi ki benim yüzünden bu hale geldi.
Katılıyorum suyu çıkmış ayrıl barış bu ne. Bu adamla olursan hayatıb mahvolur asıl. İletişimi kesKardeşim niye abuk sabuk insanların peşinden koşuyorsunuz. Siz kendinize değer vermezseniz karşınızdaki hiç vermez.
Niye böyle biriyle ömeünü heba ediyorsun yazıkNe okudum ben ya.?konu sahibi siz bu adamı silin, düşünmeyin, engelleyin.. Zira sizi zerre sevmiyor değer vermiyor.. Lütfen siz kendinizi sevin ve değer verin.. Bu arkadaştan bu saatten sonra cacık bile olmaz,..
ne zaman bise konuşsak sorun çıkaran kavgacı oldum. kendini ona anlatmak için yırtındım haklisin deyip sustu alttan al beni dedi. binbir hakaret ediyorsun karşılık vermiyorum sence alttan almiyor muyum diyorum küfür ettirmeseydin diyo. her türlü beni suçluyor. sonra da yok ben sicim kabul ediyorum ama alttan al diyor. daha napim ya evin içinde hüngür hüngür ağlasam sen her şeye ağlıyorsun diyor ağlamaktan zaten bozuk ola gözlerim görmez oldu. ozguvenim 0 oldu. beni o kadar çok sucluyo ki kendimden nefret ediyorum.- Henüz 25 yaşındasın. Genceciksin, önünde kocaman bi ömür var.
- Geçmiş geçmiştir. Kimsenin seni geçmişinden ötürü yargılamasına izin verme. Yargılayanı da asla hayatında tutma, yüzüne asla bakma. Ben bu hatayı yaptım maalesef, sen de daha fazla yapma.
- O mahlûkat (adam ya da erkek demek istemiyorum) önce insan olsun, kişiliğini bi gözden geçirsin. Kendisinin geçmişi çok ak paktır eminim! Kişiliği karakteri olsa "ben yapamicam deyip 1 kerede adam gibi giderdi. Ve sevmiş olsaydı seni inan hiç biseyi önemsemezdi senden başka. Bu mahlûkatın egosunu daha fazla tatmin etme! Yazık sana
- Dine yönelmek seni rahatlatsa da, aklını daha yoğun şeylerle meşgul etmeye bak. Işe gir, sınavlara gir, el işiyle uğraş, kurslara etkinliklere katıl, spor yap. Zihnini meşgul et, bedenini yor, beslenmene uykularına dikkat et.
Kimse senden değerli değil! Bunu asla unutma. Kendi kendine değer ver, kimseye - özellikle bu tip mahlûkatlara - prim verme.
Yolun açık olsun.
ne zaman bise konuşsak sorun çıkaran kavgacı oldum. kendini ona anlatmak için yırtındım haklisin deyip sustu alttan al beni dedi. binbir hakaret ediyorsun karşılık vermiyorum sence alttan almiyor muyum diyorum küfür ettirmeseydin diyo. her türlü beni suçluyor. sonra da yok ben sicim kabul ediyorum ama alttan al diyor. daha napim ya evin içinde hüngür hüngür ağlasam sen her şeye ağlıyorsun diyor ağlamaktan zaten bozuk ola gözlerim görmez oldu. ozguvenim 0 oldu. beni o kadar çok sucluyo ki kendimden nefret ediyorum.