umutlarim tükeniyor bana yardım edin.?

Öyk valla bi kısmını okuyamadım. Kısır döngü küfür etmiş ayrılmış barışmışsınız. Size zerre saygısı yok, sevgi de yok, işte biraz alışkanlık, biraz egosunu şişirmek, pisliğini çekecek başka birini bulamıyorsa demek.
Hayır bunu hakedecek naptın? Adam mı öldürdür yoksa birine tecavüz mü ettin? Ne yapmış olabilirsin en fazla birliktelik yaşadın. İyi ömür boyu karşına çıkan erkeklerin ağız kokularını çek bi bunun için. Ayrıl arkadaşım, sonsuza kadar ulaşamasın sana.

Başka biri de olsaydı siz bunları yine yaşayacaktınız emin olun. Çünkü savrulmuşsunuz ve değersiz hissediyorsunuz, sevgiye açsınız. Birine sığınmak ve onun sizi kurtarmasını bekliyorsunuz. Ama böyle bir şey yok maalesef. Siz kendinizi kurtaracaksınız. Önce kendinizi onarmaya çalışın, kendinize sevgi ve şefkat gösterin, özgüveninizi yükseltmeye çalışın. İlaç tedavinize devam edin, imkanınız varsa terapi alın. Eğer imkanınız yoksa kendine yardım kitaplarından faydalanın. ‘Kendimi nasıl sevebilirim?’ konusuna kafa yorun ve kişisel gelişiminize yatırım yapın. İnanın biri gelip sizi sevgisiyle falan kurtarmayacak, bunu beklerseniz çok üzülürsünüz. Siz kendinizi severek kendinizi iyileştirebilirsiniz, sonra her şey daha iyi olacak..

Allah razı olsun kardeşim. haklisin. nasipten öteye yol yok.
Allah senden de razı olsun. Geçmişte ne yaşadıysan,yaşadın bitti gitti. Anlıyor musun. Hiç bi olay, hiç bi durum, hiç kimse senden ve senin sağlığından hayatından aldığından nefesten attığın adımdan daha önemli olamazzz. Olmamalı da!Biraz gayret et. Dimdik dur. Bak aynaya. Güven kendine. Yahu tövbemizi Allah kabul ediyor. Biz kullar kimiz ki, kendi kendimizi affedip yaşadıklarımızı unutmayalım öyle değil mi ama.Bu dediklerim kulağına küpe olsun. Zaman, zaman, zaman...

Ne okudum ben ya.?konu sahibi siz bu adamı silin, düşünmeyin, engelleyin.. Zira sizi zerre sevmiyor değer vermiyor.. Lütfen siz kendinizi sevin ve değer verin.. Bu arkadaştan bu saatten sonra cacık bile olmaz,..

yok siz kendinize bi mesgale bulun. ise girin calismiyorsaniz en onemlisi. ne olursa. bu boyle olmaz. iliski dediginiz hayatinizin %10u falan olmali
mutluluk %90 kendi icinizden gelir. 10 da eksik kalsin.

Öncelikle bir birey ve kadın olarak varlığını bil. Kendini sev ve ayakta kal. Sürekli sızlanan insanlardan olma. Eğitim durumun nedir bilmem ama çalışmıyorsan bir işe gir. Bu olmuyorsa bile bol bol kitap oku. Dünya klasikleri iyi bir başlangıç olacaktır. Böylece dünyanın bir kaç kişiden ibaret olmadığını anlarsın. Eskide yaşadığın güzel şeyleri iyi birer anı, kötü şeyler pahalı tecrübreler olarak görebilirsin. Medem bu ilişkiyi bitirmek istiyorsun hiç arayıp sorma, sürdürmek isterse o senin peşinden koşar zaten. Aklımdan çıkmıyor dersen yapacak meşgale bul. Mesela yukarda anlattığım şeylerden başlayabilirsin :)

Saplantı olmuş. Hayatta her şey gönül işleri değil ki? Neden insanlar tek yaşam gayesini sevgili edinmek olarak görür anlamıyorum? Hiç mi hedefiniz yok? Bu kişiden ayrılmak kendinize yapacağınız en büyük iyilik olacaktır. Bir süre de bu işleri bırakın. Terapi alın bence. Sadece ilaçla olacak bir şey değil. Mutlaka bir iş bulun. Okul bitirmediyseniz okuyun. Değişik kurslara gidin. Herkesin bir yaşam enerjisi vardır. Bos insanlara harcamayin bunu. Hayvan seviyorsaniz bir hayvan sahiplerinin olmadı mama alıp besleyin sokaktaki canları. Bu bile başka bir yönelim sizin için. Derneklere üye olun mesela. Yapacak çok şey varken neden size değer vermeyen biri için ağlayıp sızlamalar? Hayatı bu kadar arabesk yaşamayın Allah aşkına.

Ne okudum ben ya.?konu sahibi siz bu adamı silin, düşünmeyin, engelleyin.. Zira sizi zerre sevmiyor değer vermiyor.. Lütfen siz kendinizi sevin ve değer verin.. Bu arkadaştan bu saatten sonra cacık bile olmaz,..
Niye böyle biriyle ömeünü heba ediyorsun yazık

- Henüz 25 yaşındasın. Genceciksin, önünde kocaman bi ömür var.
- Geçmiş geçmiştir. Kimsenin seni geçmişinden ötürü yargılamasına izin verme. Yargılayanı da asla hayatında tutma, yüzüne asla bakma. Ben bu hatayı yaptım maalesef, sen de daha fazla yapma.
- O mahlûkat (adam ya da erkek demek istemiyorum) önce insan olsun, kişiliğini bi gözden geçirsin. Kendisinin geçmişi çok ak paktır eminim! Kişiliği karakteri olsa "ben yapamicam deyip 1 kerede adam gibi giderdi. Ve sevmiş olsaydı seni inan hiç biseyi önemsemezdi senden başka. Bu mahlûkatın egosunu daha fazla tatmin etme! Yazık sana
- Dine yönelmek seni rahatlatsa da, aklını daha yoğun şeylerle meşgul etmeye bak. Işe gir, sınavlara gir, el işiyle uğraş, kurslara etkinliklere katıl, spor yap. Zihnini meşgul et, bedenini yor, beslenmene uykularına dikkat et.
Kimse senden değerli değil! Bunu asla unutma. Kendi kendine değer ver, kimseye - özellikle bu tip mahlûkatlara - prim verme.

Yolun açık olsun.

ne zaman bise konuşsak sorun çıkaran kavgacı oldum. kendini ona anlatmak için yırtındım haklisin deyip sustu alttan al beni dedi. binbir hakaret ediyorsun karşılık vermiyorum sence alttan almiyor muyum diyorum küfür ettirmeseydin diyo. her türlü beni suçluyor. sonra da yok ben sicim kabul ediyorum ama alttan al diyor. daha napim ya evin içinde hüngür hüngür ağlasam sen her şeye ağlıyorsun diyor ağlamaktan zaten bozuk ola gözlerim görmez oldu. ozguvenim 0 oldu. beni o kadar çok sucluyo ki kendimden nefret ediyorum.

Bunları neden yapıyorsun? Yazdıklarımı saydıklarımı tekrar oku lütfen. Yol ver gitsin şuna. Erkeklerin köküne kıran girmedi. Önce kendine vakit ayır, kendinle barışık ve mutlu ol. Bırak şu sünepeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…