umutlarim tükeniyor bana yardım edin.?

minikkelebekkkkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
37
13
31
merhaba arkadaşlar. ben yeni uyeyim. yazdıklarımı okuyup bana yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkürler. konuya geleyim. ben çocukluğumdan bu yana kendi ayakları üstünde durmayı başaramamış biriyim. kendimi hep ezik ve başkalarına muhtac hissettim. ergenlik zamanlarımda hayatima biri girdi. hayatımın mahvoldugu dönüm noktası o oldu. bilmediğim butun igrenclikleri bana öğretti daha sonra beni ortada bıraktı. kendimi kullanılmış hissettim gelecekten umudum yoktu. ve biri ile tanıştım. ona ben yazdım. arkadaş olduk bir süre sonra sevgili olduk. içimde bastirdigim ama yapamadigim butun güzellikleri onunla yaptım açık saçık bir kızdım süslüydüm. Allaha iananim yoktu. onutaniyinca Allah'ın bana gönderdiği bir melek olduğunu düşündüm zaman geçti sözlendik ama ben ona geçmişimle ilgili doğruları sozlendikten sonra anlattım. cunku sevgili iken anlatirsam beni terk eder siradan biru olduumu dusunur diye korktum. anlattigimda çılgına döndü ama yine de birbirimize sıkı sıkı sarıldık. sözlü olduğumuz sürede kapandım namazlarımı kılıyordum. ama o geçmişi unutamıyor hıncını benden alıyordu. ağza alınmayacak bir sürü laf söylüyordu. en sonunda sozu atti. ama sürekli bana donup geri ayrılıyordu o süreçte ilaç kullandım abimi kaybettim. bi başın sağ olsun yazdı ama yoktu. ben onun peşinden koştum istemedi. en sonunda pes ettim 5 ay konusmadik. sonra kendi döndü yine ayrıl barış yapıyorduk ama en sonunda tamamen barıştık bir yilimiz birlikte geçti sulenin haberi vardı onun ailesi bilmiyordu.birbirmizi çok seviyordum. ben psikoljik sorunları olan bir kızdım biliyordu. ilaç kullandım onun için itibar ettim yoğun bakımda bile yattım. hepsini biliyordu. ailem gibiydi bunu da biliyordu. ben bu hayatta sadece onun sözünü dinledim. aşırı duygusal bir kızdım bunu biliyordu ama son zamanlarda aglamalarim duygusal oluşlarım onu rahatsız eder oldu ağlarken agzima okeniyordu aşırı ağır küfürler ediyordu ama ozur diliyordu affedemesem de bise diyemiyordum konuyu uzatma diyordu. yıllar geçtikçe daha kötü olduk. ben de çok gevezeyim kabul ediyorum. son bikac gün once tartıştik bitirdi engelledi. ben peşinde kostüm ordan burdan aradım her yerden engelledi arkadaşlarıma yazdırdım beni aradı oructum. orucum su bile içmedim yapma dedim acımadı orucumu bile açmadan hüngür hüngür ağladım. sonra yine barıştık bi yanlış yaparsan biter dedi. son bikac gündür ilgisiz gibiydi hal hatır sormuyordu ben dearadim napiyorsun dedim oyun oynuyorum dedi neden hal hatır sormuyorsun oyun daha mı önemli dedim o da bağırdı bana. ben de ağlayarak telefonu kapattim. konustuk filan ben ağlarken o oyun başındaydı yinr bende ne bu saygısızlık dedim telefonu kapattim bana bidaha beni rahatsız edersen derini yüzerim dedi engelledi. ben de onu engeleldim. sonra o engeli kaldırdı gordum. ben kaldırmadım sonra geri engelledi dayanamadım aradım konuştuk filan sinirden bitirdim dedi sabah 5 e kadar beni soyletmis sinirden demistim bitirmemiştim diye sabah 5 te söyledi bende adam mi oynatiyorsun dedim telefonu kapattim hiç peşime düşmedi. sabah da engeleldin mi yine gevezze yazmisti ben de zamana yayarak bitirelim dedim tamam dedi. şimdi yazismiyoruz. hiç beni umursamıyor nu böyle bir insan değildi? ben ondan vazgeçmek istemiyorum aska inancım kalmadı bu saaten sonra da adam gibi biri bulmaz beni ne yapacağım bilmiyorum. bana göre ayrılmak için tek geçerli sebep aldatmaktır diyorum haklisin kendimi iyi hissrtmiyoru. filan diyor ama hicbir çabası yok. kendimi suçluyorum onu bu hale ben getirdim diyorum ondan vazgecemiyorum. bazen ölümü düşünüyorum. sürekli wpya girip profiline bakıyorum. gelecegimden hicbir umudum yok. asalak gibi hissediyorum. geçmişim de pesimi bırakmıyor. ben hiç mi mutlu olamayacagim o beni arasın beni çok sevsin vazgeçmesin istiyorum. bana yardımcı olun ne yapmalıyım? lütfen bana fikir verin çok caresizim.

Onunla ilişkinizi tamamen bitirin ve düzenli bir tedavi alın. Mazur görün ama hiç sağlıklı değilsiniz. Siz değişmediğiniz sürece ilişkileriniz düzelmez. Ama mevcut ilişkinizden de size hayır gelmez. Yaşınız kaç bilmiyorum ama önce tedavi olun, sağlığınıza kavuşun. Daha karşınıza kimler çıkar. Takıntı yapmışsınız. Yazık kendinize. Erkekler kadınların hayatının merkezi olmamalı. Sizi mutlu edecek şeyler bulun hayatta. Rengarenk bir hayatta tek renginiz bir erkek mi? Yapmayın lütfen.

anksiyete bozukluğu olan biriyim.25 yaşındayım. sizce sorun bende mi ben ordan oraya savrulmuş bir kalbe sahibim şu dakikadan sonra kimi sevebilirim nasıl unuturum söyler misiniz

anksiyete bozukluğu olan biriyim.25 yaşındayım. sizce sorun bende mi ben ordan oraya savrulmuş bir kalbe sahibim şu dakikadan sonra kimi sevebilirim nasıl unuturum söyler misiniz

Ondan ısrarla ayrılamamanızın sebebi rahatsızlığınız olsa gerek. Sorun sadece sizde diyemem. Karşı tarafı tanımıyorum ama şu yazdıklarınızdan bile sağlıklı ilişki yürütemeyeceğinizi düşündüm. Daha 25 yaşındasınız. Şu dakikadan sonra ne demek.. gençliğin en güzel yılları. Böyle heba etmeyin. Yol verin, gitsin. Düzenli bir tedavi olursanız rahatlıkla unutursunuz. Adam sizde takıntı olmuş bence. Ayrıca kendinize meşgaleler bulacaksınız. Onu düşünmeye vaktiniz kalmayacak. Gül gibi unutursunuz. Neler unutulmuyor ki. İnsanın en büyük nimetidir unutmak. Geri dönmesine de asla izin vermeyin.

Bir erkeği sevmeden de yaşayabilirsiniz
Konu başından sonuna kadar 50 defa ayrılıp barıştınızı okudum
Laçka olmuş bu ilişki artık
Saygı bitmiş
DERİNİ YÜZERİM ne demek Allah aşkına?

Bu adamla bi daha asla görüşmeyin
Tedavinizi tamamlayın
Ondan sonra daha sağlıklı düşününce kendinize ne kadar haksızlık ettiğinizi anlayacaksınız

Ayrıca geçmişinizi kimse bilmek zorunda değil

Bütün bağlarını tamamen kopar. Hayatta ondan başka insan yokmuş gibi de umutsuz olma. Mutlaka psikolojik destek al.Geçmiş geçmişte kaldı. Hayatta herkes hatalar yapar. Önemli olan ders çıkarıp o hatalara bi daha düşmemek.

ama bu böyle değildi ki benim yüzünden bu hale geldi.

Ama bu hale gelmiş artık. Bu ilişki düzelmez. Zaten adamda dengesiz, geçmişinizi kaldıramayacak birisi siz anlattığınızda verdiği tepkiler belli. Ayrılın yeni sayfa açın. 25 yaş daha gençsiniz. önünüzde uzun yıllar var. Unutursunuz da seversiniz de. Bu kadar yıpranmışlığın üzerine o adam barışsa bile sağlıklı bir ilişki-ileri ilişki yürütülemez.

ilâç iç iç düzelmiyor ki. bazen param olmuyor ailem biktik ilac masrafından diyorlar. zoruma gidiyor. herkes bana çöp gibi davraniyor. hayata tutundum dedim sevdigim adam da beni attı bir köşeye.

Kendinizi suçlamaktanda ,o adamı sevmektende vazgeçin
insanlar değişmez ilişkinin en başındada öyledirde siz görmek istememişsinizdir kendinize yapacağınız en büyük iyilik kendinizi sevmek olacaktır.
bunu okurken bile gözlerim doldu. ben kendimi bile bilmiyorum hiç gibiyim ama inşallah dediginiz gibi olur da kendimi keşfedip sevebilirim.

İlişki bile denmez fakat bu şeyi bitir ..zaten sağlıklı bir ruha sahip değilsin ,onunla birlikte daha fazla dibe batıyorsun. İlaçlarını kullan ,psikoterapi al ,kafanı meşgul edecek birşeylerle uğraş ,kendini asla ona mecbur etme .sen sana saygı duymuyorsun ,o neden duysun ? Birazcık akıllı ol ,ne demek beni daha iyisi bulmaz .hadi diyelim bulmaz ,bu g.t beyinli herifle mi hayatını berbat edeceksin ?

ilâç iç iç düzelmiyor ki. bazen param olmuyor ailem biktik ilac masrafından diyorlar. zoruma gidiyor. herkes bana çöp gibi davraniyor. hayata tutundum dedim sevdigim adam da beni attı bir köşeye.
İlaçla olmuyorsa konuşarak meselene destekçi bul. Çöp değilsin tabi o nasıl söz. Sen çok değerlisin.ilk önce sen kendine değer ver ki, daha sonra diğer insanlar da sana değer versin demi. Lütfen kimsenin peşinden koşma. Biraz bekle sabret. Olayları biraz da akışına zamana bırak. Gün doğmadan neler doğar.Sana tavsiyem maneviyata yönel.

Sen şuan ortada; saf sevgi, saygı ve güvenin olduğu bir ilişki görüyor musun? Sana faydasından çok zararı olmuş, seni gittikçe hasta eden SAPLANTILI bir ilişki bu. Öncelikle bunu bir kabul et; sonra vazgeç ve tedavini ol.
Vazgeçemem ölürüm diye düşünme; vazgeçtiğin an bu muymuş diyeceksin!! Hatta hemen arkasından bir başkasına aşık olacaksın. Bu adam mükemmel değil; sana küfürler edip seni geçmişinle yargılayan, üzen, yaralayan, abinin vefatında bile yanında olmayan birisi. Bu adam sana kötü !!!

Allah razı olsun kardeşim. haklisin. nasipten öteye yol yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…