Gebeliğe Hazırlık UMUTLARIM HER GEÇEN GÜN BİTİYOR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zamanı geldiğinde Allah size bir evlat vericektir sabredin. Stresinde olumsuz etkilediğini düşünüyorum stres yapmamaya çalışın

Al benden de o kdr hamile goresim var ne insan icine cikasim 2.yap 2.yap artk ne beklediniz zart zurt insanlar n kdr acimasiz ya cok biliyolar her seyi bu konuya cok sinirleniyorm

Al benden de o kdr hamile goresim var ne insan icine cikasim 2.yap 2.yap artk ne beklediniz zart zurt insanlar n kdr acimasiz ya cok biliyolar her seyi bu konuya cok sinirleniyorm
Aynn canim rabbim bu insanlarimiza vicdan versin biz istemiyormuyuz hemde deli gibi onlar sordukca benim yuregim sizliyor ahhhh vicdan diyorum anlamiyotlar insan insanin halinden anlar ama herzaman derim rabbim bu aciyi kimseye yastamasin dusmanimda olsa benim sinavim bu bu sinavi benim gibi bir cok insan yaşıyor rabbim sabir veriyoo bende sabirla bekliyorum dua ile olucak yalvara yalvara

Amiinn insallah rabbim tez zamanda nasip etsinnn

Günaydın herkese, bugün çatlatma iğnenim 10. Günü bugüne kadar hiç test yapmamıştım aynı zamanda 2. İğnem. Sonuç malesef yine negatif o teste nasıl baktığımı anlatamam size telefonun ışığıyla belki siliktir görmüyorumdur diye. Sonra dedim kendi kendime vardır bundada bir hayır ama çok üzgünüm

Gunaydin cnm.seni bos yere umutlandirmak istemem ama 10.gun erken test icin 14.gun bi gecsin tekrarla testi.insallah bebisin senledir

ben de 2 buçuk senedir bekliyorum 2 kaybımız var çok yoruldum ümitlerim sönmeye başladı herkesi motive ederdim bak ben yılmadım sen de yılma diye ama ne hastane ne de doktor görmek istemiyorum artık çok yıprandım kimsenin olmadığı sesimi duymadığı bi yere gidip çığlık ata ata ağlamak istiyorum

Canim seni o kadar iyi anliyorum ki.Her ay bekleyip bekleyip hüsrana uğramak çok yıpratıcı.Insallah kuzum senin de yuzun guler.Rabbim saglikli bebisler verir sanada

Canim seni o kadar iyi anliyorum ki.Her ay bekleyip bekleyip hüsrana uğramak çok yıpratıcı.Insallah kuzum senin de yuzun guler.Rabbim saglikli bebisler verir sanada
inşallah hepimize sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin hepimiz için dualarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…