Kuzum bak canim benim seni cok iyi anliyorum ben 7senedir evliyim hep istedim tedavime baslamam zaman aldi tam tedavime basladim 3.ay hamile kaldim 16 gun yasadim o srvinci ama dedim yiyecek ekmegi yok hamileligimde 4.senemde. oldu 3senedir yine istiyorum 2 asilama yapildi kismet olmadi ben dedim ki rabbim beni evlattan siniyor evet cokagladim her ay test yaptim ama olmuyor ne yapalim isyan edemem cunku rabbim veriyo ben isyan edersem yine vermicek hala takiyorum kafama insanlarin soylentileri kaynanamin sormasi esimin adet gunumu sormasi yinemi olmadi demesi yani anlatamadihim onca sey birikmis bende ama ne olursa olsun sabirla bekle evet cok zor sabrrtmek aglamamak dayanmak ama insan her olumun arkasindan nasil dayana biliyorsa bunundan ustesinden gelip rabbime siginarak dua ederek sabrederk allah izinn verir bizlerde anne olucaz dayan gulum dayan bak daha 1 sene olmus daha yolun basindasin dusun ben dugunlere gitmez oldum topluma girmez oldum sorucaklar yokmu diye hamile gormeyeyim diye sabir gülüm sabirr