- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.293
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al benden de o kdr hamile goresim var ne insan icine cikasim 2.yap 2.yap artk ne beklediniz zart zurt insanlar n kdr acimasiz ya cok biliyolar her seyi bu konuya cok sinirleniyormKuzum bak canim benim seni cok iyi anliyorum ben 7senedir evliyim hep istedim tedavime baslamam zaman aldi tam tedavime basladim 3.ay hamile kaldim 16 gun yasadim o srvinci ama dedim yiyecek ekmegi yok hamileligimde 4.senemde. oldu 3senedir yine istiyorum 2 asilama yapildi kismet olmadi ben dedim ki rabbim beni evlattan siniyor evet cokagladim her ay test yaptim ama olmuyor ne yapalim isyan edemem cunku rabbim veriyo ben isyan edersem yine vermicek hala takiyorum kafama insanlarin soylentileri kaynanamin sormasi esimin adet gunumu sormasi yinemi olmadi demesi yani anlatamadihim onca sey birikmis bende ama ne olursa olsun sabirla bekle evet cok zor sabrrtmek aglamamak dayanmak ama insan her olumun arkasindan nasil dayana biliyorsa bunundan ustesinden gelip rabbime siginarak dua ederek sabrederk allah izinn verir bizlerde anne olucaz dayan gulum dayan bak daha 1 sene olmus daha yolun basindasin dusun ben dugunlere gitmez oldum topluma girmez oldum sorucaklar yokmu diye hamile gormeyeyim diye sabir gülüm sabirr
Aynn canim rabbim bu insanlarimiza vicdan versin biz istemiyormuyuz hemde deli gibi onlar sordukca benim yuregim sizliyor ahhhh vicdan diyorum anlamiyotlar insan insanin halinden anlar ama herzaman derim rabbim bu aciyi kimseye yastamasin dusmanimda olsa benim sinavim bu bu sinavi benim gibi bir cok insan yaşıyor rabbim sabir veriyoo bende sabirla bekliyorum dua ile olucak yalvara yalvaraAl benden de o kdr hamile goresim var ne insan icine cikasim 2.yap 2.yap artk ne beklediniz zart zurt insanlar n kdr acimasiz ya cok biliyolar her seyi bu konuya cok sinirleniyorm
Amiinn insallah rabbim tez zamanda nasip etsinnnAynn canim rabbim bu insanlarimiza vicdan versin biz istemiyormuyuz hemde deli gibi onlar sordukca benim yuregim sizliyor ahhhh vicdan diyorum anlamiyotlar insan insanin halinden anlar ama herzaman derim rabbim bu aciyi kimseye yastamasin dusmanimda olsa benim sinavim bu bu sinavi benim gibi bir cok insan yaşıyor rabbim sabir veriyoo bende sabirla bekliyorum dua ile olucak yalvara yalvara
Aminn insaallah bitanemm insaallah bir birimize dua kardesligi yaparsak daha guzel olur insanlar dua kardesligi ile birleşir insallahAmiinn insallah rabbim tez zamanda nasip etsinnn![]()
Amiinn insallah rabbim tez zamanda nasip etsinnn![]()
Aminn insaallah bitanemm insaallah bir birimize dua kardesligi yaparsak daha guzel olur insanlar dua kardesligi ile birleşir insallah
Gunaydin cnm.seni bos yere umutlandirmak istemem ama 10.gun erken test icin 14.gun bi gecsin tekrarla testi.insallah bebisin senledirGünaydın herkese, bugün çatlatma iğnenim 10. Günü bugüne kadar hiç test yapmamıştım aynı zamanda 2. İğnem. Sonuç malesef yine negatif o teste nasıl baktığımı anlatamam size telefonun ışığıyla belki siliktir görmüyorumdur diye. Sonra dedim kendi kendime vardır bundada bir hayır ama çok üzgünüm
İNşallah belkide öylediir umarım dediğiniz gibi olur bir iğne daha şansım var belkide nasip ondadırGunaydin cnm.seni bos yere umutlandirmak istemem ama 10.gun erken test icin 14.gun bi gecsin tekrarla testi.insallah bebisin senledir![]()
İnşallah canim.Rabbim yüzünü güldürsunİNşallah belkide öylediir umarım dediğiniz gibi olur bir iğne daha şansım var belkide nasip ondadır![]()
Canim seni o kadar iyi anliyorum ki.Her ay bekleyip bekleyip hüsrana uğramak çok yıpratıcı.Insallah kuzum senin de yuzun guler.Rabbim saglikli bebisler verir sanadaben de 2 buçuk senedir bekliyorum 2 kaybımız var çok yoruldum ümitlerim sönmeye başladı herkesi motive ederdim bak ben yılmadım sen de yılma diye ama ne hastane ne de doktor görmek istemiyorum artık çok yıprandım kimsenin olmadığı sesimi duymadığı bi yere gidip çığlık ata ata ağlamak istiyorum
inşallah hepimize sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin hepimiz için dualarımCanim seni o kadar iyi anliyorum ki.Her ay bekleyip bekleyip hüsrana uğramak çok yıpratıcı.Insallah kuzum senin de yuzun guler.Rabbim saglikli bebisler verir sanada![]()
Amin insallah bitanemmKızlar dualarımdasiniz insallah Rabbm hepimze saglikli sihhatli bebişler versin![]()