Gebeliğe Hazırlık UMUTLARIM HER GEÇEN GÜN BİTİYOR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

umutsun

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
304
281
18
Ağlamak haykırmak istiyorum ama susuyorum,yapamiyorum.Biliyorum rabbimin imtihanı ben çok istedikçe imtihanim oluyor malesef.Dışardan çok guclu gorunuyorum ama icim paramparca.
3.igne denemem yine olmadi malesef 3 tane yumuttam vardi doktor cok guzel buyumusler rahminde hazir gebelige demisti ama yine olmadi.Bugun ignenin 18.gunu progestan kulaniyorum o yuzden bu kadar gecikti.16.gune kadar silikti testler.Artik ne doktora gidecek gucum var nede umudum .1 yildir istiyoruz olmuyor.Kimseye anlatamiyorum sizlerle paylasmak istedim😢

Ağlamak haykırmak istiyorum ama susuyorum,yapamiyorum.Biliyorum rabbimin imtihanı ben çok istedikçe imtihanim oluyor malesef.Dışardan çok guclu gorunuyorum ama icim paramparca.
3.igne denemem yine olmadi malesef 3 tane yumuttam vardi doktor cok guzel buyumusler rahminde hazir gebelige demisti ama yine olmadi.Bugun ignenin 18.gunu progestan kulaniyorum o yuzden bu kadar gecikti.16.gune kadar silikti testler.Artik ne doktora gidecek gucum var nede umudum .1 yildir istiyoruz olmuyor.Kimseye anlatamiyorum sizlerle paylasmak istedim😢
Canım yılllarca deneyipte olmayanlar var sabret illa bir gün nasibin seni bulacak rabbim daha iyisini verecektir emin ol

Canim yasim eylulde 38 olacak esimde eylul ayinda radyasyonlu bir ilac alacak troid kanseri 2 yil once teshis kondu ameliyat oldu her yil rdysyonlu bir ilac almasi gerek fakat o ilaci alinca 6 ay cocuk yapmak yasak.bir kizimiz var oda iki yil sonunda oldu.kprkularim stresimi arttiriyor.bana da dualarinizda yer verin lutfen😢

Canim yasim eylulde 38 olacak esimde eylul ayinda radyasyonlu bir ilac alacak troid kanseri 2 yil once teshis kondu ameliyat oldu her yil rdysyonlu bir ilac almasi gerek fakat o ilaci alinca 6 ay cocuk yapmak yasak.bir kizimiz var oda iki yil sonunda oldu.kprkularim stresimi arttiriyor.bana da dualarinizda yer verin lutfen😢

Cok sukur ki bir tane cocugunuz var bunu tadmissiniz 🙏

Esinize acil sifalar dilerim umarim tez zamanda sagligina kavusur. Ortada bir kanser hastaligi var Allah once saglik versin insallah...

Evet bu hastaligin en buyuk ilaci moral.Esim cok istiyor.Bende onun yuzu gulsun istiyorum.Rabbim insallh isteyen herkese saglicakla evlatlar nasip etsin

Cok cok gecmis olsun. Bzde 6 yldr bekliyorz ikinciyi umudunuzu kaybetmeyn 😖😖😖 cok uzuldm allah gonunuze gore versn

Bir tane evladınız varmış işte ne güzel o duyguyu tatmışsınız hiç olmayanlar ne yapsın ? Allah büyük eşinize Rabbim şifa versin
Evet cok guzel bir duygu Rabbim isteyen herkese tattirsin.Ama icinde bulundugum durumu Yaşamayan bilemez Allah kimseye de yaşatmasinda.Hem esime moral olsun hemde kizima bi kardes olsun istiyorum.

Kuzum bak canim benim seni cok iyi anliyorum ben 7senedir evliyim hep istedim tedavime baslamam zaman aldi tam tedavime basladim 3.ay hamile kaldim 16 gun yasadim o srvinci ama dedim yiyecek ekmegi yok hamileligimde 4.senemde. oldu 3senedir yine istiyorum 2 asilama yapildi kismet olmadi ben dedim ki rabbim beni evlattan siniyor evet cokagladim her ay test yaptim ama olmuyor ne yapalim isyan edemem cunku rabbim veriyo ben isyan edersem yine vermicek hala takiyorum kafama insanlarin soylentileri kaynanamin sormasi esimin adet gunumu sormasi yinemi olmadi demesi yani anlatamadihim onca sey birikmis bende ama ne olursa olsun sabirla bekle evet cok zor sabrrtmek aglamamak dayanmak ama insan her olumun arkasindan nasil dayana biliyorsa bunundan ustesinden gelip rabbime siginarak dua ederek sabrederk allah izinn verir bizlerde anne olucaz dayan gulum dayan bak daha 1 sene olmus daha yolun basindasin dusun ben dugunlere gitmez oldum topluma girmez oldum sorucaklar yokmu diye hamile gormeyeyim diye sabir gülüm sabirr

Cok sukur bi evladin varmis kuzum en yok sanmistim buna da sukret ama rabbim yine taddirsin sana insqllah bizlerede

Cok sukur bi evladin varmis kuzum en yok sanmistim buna da sukret ama rabbim yine taddirsin sana insqllah bizlerede
Kuzum bak canim benim seni cok iyi anliyorum ben 7senedir evliyim hep istedim tedavime baslamam zaman aldi tam tedavime basladim 3.ay hamile kaldim 16 gun yasadim o srvinci ama dedim yiyecek ekmegi yok hamileligimde 4.senemde. oldu 3senedir yine istiyorum 2 asilama yapildi kismet olmadi ben dedim ki rabbim beni evlattan siniyor evet cokagladim her ay test yaptim ama olmuyor ne yapalim isyan edemem cunku rabbim veriyo ben isyan edersem yine vermicek hala takiyorum kafama insanlarin soylentileri kaynanamin sormasi esimin adet gunumu sormasi yinemi olmadi demesi yani anlatamadihim onca sey birikmis bende ama ne olursa olsun sabirla bekle evet cok zor sabrrtmek aglamamak dayanmak ama insan her olumun arkasindan nasil dayana biliyorsa bunundan ustesinden gelip rabbime siginara ederek sabrederk allah izinn verir bizlerde anne olucaz dayan gulum dayan bak daha 1 sene olmus daha yolun basindasin dusun ben dugunlere gitmez oldum topluma girmez oldum sorucaklar yokmu diye hamile gormeyeyim diye sabir gülüm sabirr
Cok tesekkur ederim cnm iyi dileklerin icin.😘Rabbim insallah sanada isteyen herkese tattirsin anneligi.Kimsenin kucagi bos kalmasin.
Canim ben babami kanserden kaybettim tam iki yil sonra esimede kanser teshisi kondu O an dunya basima yikildi sandim.cok sukur sumdi iyi ama hep icimde bir korku var atamiyorum o korkuyu.Esime bisey olur korkusu beni bitiriyor.O yuzden de cok istiyorum ikinciyi onada bana da moral olacak.kizim kardessiz kalmasin istiyorum

Cok tesekkur ederim cnm iyi dileklerin icin.😘Rabbim insallah sanada isteyen herkese tattirsin anneligi.Kimsenin kucagi bos kalmasin.
Canim ben babami kanserden kaybettim tam iki yil sonra esimede kanser teshisi kondu O an dunya basima yikildi sandim.cok sukur sumdi iyi ama hep icimde bir korku var atamiyorum o korkuyu.Esime bisey olur korkusu beni bitiriyor.O yuzden de cok istiyorum ikinciyi onada bana da moral olacak.kizim kardessiz kalmasin istiyorum
Ayyy canim yaaa insallah rabbim seni beni ve. Isteyen herkesi bu taddan mahrum birakmasin oncelikle basin saolsun esinede rabbim safi ismiyle sifa versin insallah hamis kalirsin o mutlulukla bebekle beraber esine sifa versin rabbim

Ayyy canim yaaa insallah rabbim seni beni ve. Isteyen herkesi bu taddan mahrum birakmasin oncelikle basin saolsun esinede rabbim safi ismiyle sifa versin insallah hamis kalirsin o mutlulukla bebekle beraber esine sifa versin rabbim
Aminnn cnm.insalh hepimizin yuzu guler.Rabbim dermansiz dert vermesin🙏🙏🙏

Insallah kuzum.Senin icinde dua edicem tez vakitte bebisini alirsin kucaguna insallah
Insaallah bitanem rabbim hepimize nasip etsin ben dua ederken sadece kendime degil 2. 3. Isteyene benim gibi olanlara hayirli saglikli evlat nasip et diye dua ederim rabbim dua kardesligimizi bozmasin ınsaallah

Back