- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi minikgelin
-
merhaba kızlar beni forumdan bilen biliyor.. 8 aydır deli gibi çocuk istiyorduk..1 sene dolmadan doktora gitmeyelim dedi eşim bende kabul ettim elbet olur ozamana kdr dedim.. dün dayanamayıp 8. aydada olmayınca doktora adetimin 3 günü gidip alttan muayene kan testleri falan yaptırdık tertemiz çıktı...
eşimede sperm testi yaptırdık.. neyse ben sonucları almaya yalnız gittim çünküü kadın dogum doktoru baya olumlu konuşmuş içim rahattı eşime gelmene gerek yok sonucları doktora gösterip eve giderim dedim..
ama öyle olmadı.. sperm testi sonucunu almaya doktora gittim ve hiç sperm bulamadıgını söyledi.. ilk başta anlayamadım öyle boş boş baktım.. nedemek oluyor dedim hala kötü bşy düşünmek istemiyordum çünkü..doktor bu meni testinde en az 20 milyon sperm olması gerekirken eşinizde 1 tane bile bulamadık malesef tüp bebek merkezine gidin eşinizin testisinden sperm varmı ona bakcaklar %50 olma olasılıgı var dedii..
yıkıldımmmmmm aglamaktan şuanda gözlerimi açamıyorum şişlikten..kimse tanıyamıyor yaşlandım resmen..
ne umutlarla gitmiştim oysaki..eşim hastahaneye geldiginde yıkılmıştı öyle bir agladıki ilk kez onu o halde gördümmm ilk söyledigi cümle boşanalımmm dediii...bende güçlü görünmeye çalışıp saçmalama bende böyle bşy olsa sen beni bırakacakmıydın dedim...bebek için senle evlenmedim olmassada nasip deil dedim.. ama içim kan aglıyordu onu söylerken..ben doktorun yanından çıkarken aglıyordum o sıra bi kadın girdi test sonucunu sordu hamilesin dedi doktor ve kadın üzüldü istemiyordum dedii.. rabbbim deli gibi isteyen bana nasip etmedi o kadıncagızda istemedigi halde hamile kaldı.. kısmet deilde nedir bu
çok üzgünüm dün ögleden sonra resmen hayatım deişti..
bi ömür bebegimiz olmuycak yalnız yaşlancaz.. evimizi degiştircektik önümüzdeki ay başka yere taşıncaktık çünkü bu evimiz ısınmıyor bebek olunca hasta olur diye taşıncaktık ama vazgectik...herşeyimizi çocuga odaklamıştık.. iki lafımızdan biri bebektii..
şimdi neyapcam hiç bilmiyorum...tüp bebek merkezinde çeşitli tahliler var onu yaptırıyor eşim kromozom testi falan.. sonuclar 1 ay sonra çıkcak onları alıp tüp bebek doktoruna gitcez sonra tedavi olcaz.. inş eşimde sperm bulunur...
NOLUR DUA EDİN ALLAHIM EVLAT SEVGİSİNİ DUYGUSUNU TATTIRSIN BİZE..ÇOK İSTİYORUM ALLAHIM BİLİYOR..İNŞ 1 TANE SPERM BULUNURRRR
canım RABBİM in ol deyipte olduradığımı bişey varmı çok şükür inançlıyız milyonlarca sperm taşıyan adamın çocuğu olmuyo olmaz deneninki oluyo RABBİM sevdiği kulunu sınarmış senide sınıyo kaderi duadan başka bişey değiştiremez sen RABBİN e sığın gün doğmadan neler doğar belki olsa senin için hayırlı olmayacaktı seni doğuracağıma taş doğursaydım demektense belki böylesi daha hayırlıdır üzme kendini isyan etme sakın dünyanın kendisi zaten yalan evlatta yalan dünyanın bi nimeti sonuçta mezara kadar yanında oda bi gün seni bırakıyo..
cnm ınankı okuyunca çok uzuldum msjlarını takıp edıyordum hep allahım ınsallah en kısa zamanda hayırlısı ıle bır bebek nasıp eder
merhaba kızlar beni forumdan bilen biliyor.. 8 aydır deli gibi çocuk istiyorduk..1 sene dolmadan doktora gitmeyelim dedi eşim bende kabul ettim elbet olur ozamana kdr dedim.. dün dayanamayıp 8. aydada olmayınca doktora adetimin 3 günü gidip alttan muayene kan testleri falan yaptırdık tertemiz çıktı...
eşimede sperm testi yaptırdık.. neyse ben sonucları almaya yalnız gittim çünküü kadın dogum doktoru baya olumlu konuşmuş içim rahattı eşime gelmene gerek yok sonucları doktora gösterip eve giderim dedim..
ama öyle olmadı.. sperm testi sonucunu almaya doktora gittim ve hiç sperm bulamadıgını söyledi.. ilk başta anlayamadım öyle boş boş baktım.. nedemek oluyor dedim hala kötü bşy düşünmek istemiyordum çünkü..doktor bu meni testinde en az 20 milyon sperm olması gerekirken eşinizde 1 tane bile bulamadık malesef tüp bebek merkezine gidin eşinizin testisinden sperm varmı ona bakcaklar %50 olma olasılıgı var dedii..
yıkıldımmmmmm aglamaktan şuanda gözlerimi açamıyorum şişlikten..kimse tanıyamıyor yaşlandım resmen..
ne umutlarla gitmiştim oysaki..eşim hastahaneye geldiginde yıkılmıştı öyle bir agladıki ilk kez onu o halde gördümmm ilk söyledigi cümle boşanalımmm dediii...bende güçlü görünmeye çalışıp saçmalama bende böyle bşy olsa sen beni bırakacakmıydın dedim...bebek için senle evlenmedim olmassada nasip deil dedim.. ama içim kan aglıyordu onu söylerken..ben doktorun yanından çıkarken aglıyordum o sıra bi kadın girdi test sonucunu sordu hamilesin dedi doktor ve kadın üzüldü istemiyordum dedii.. rabbbim deli gibi isteyen bana nasip etmedi o kadıncagızda istemedigi halde hamile kaldı.. kısmet deilde nedir bu
bi ömür bebegimiz olmuycak yalnız yaşlancaz.. evimizi degiştircektik önümüzdeki ay başka yere taşıncaktık çünkü bu evimiz ısınmıyor bebek olunca hasta olur diye taşıncaktık ama vazgectik...herşeyimizi çocuga odaklamıştık.. iki lafımızdan biri bebektii..
şimdi neyapcam hiç bilmiyorum...tüp bebek merkezinde çeşitli tahliler var onu yaptırıyor eşim kromozom testi falan.. sonuclar 1 ay sonra çıkcak onları alıp tüp bebek doktoruna gitcez sonra tedavi olcaz.. inş eşimde sperm bulunur...
NOLUR DUA EDİN ALLAHIM EVLAT SEVGİSİNİ DUYGUSUNU TATTIRSIN BİZE..ÇOK İSTİYORUM ALLAHIM BİLİYOR..İNŞ 1 TANE SPERM BULUNURRRR
inş cnm bnm inşşşşşş ...ne uyumak ne uyanık olmak istiyorumcanım kolay değil biliyorum fakat her ne olursa olsun yıkılmamalısınız... Rabbim "ol" derse olur... imkansız diye de bişey yoktur... bir şekilde sınanıyoruz hayatta... Yüce Mevlam çekemeyeceğimiz yük vermezmiş bize... demek ki siz güçlü insanlarsınız... bu işin üstesinden gelebilirsiniz Allahın izniyle...
tıp çok ilerledi... 1 tanecik spermin bile peşine düşüyorlar.. ben inanıyorum sende bi gün buraya "MUCİZEM BENİMLE" yazacaksın Rabbimin izniyle... tedavinizi olun... eşine destek ol her zaman...
1 tane bile sperm çıkmadı hiç teselli edecek durum bile yok... sanki herkes acıyarak bakıyor bana.. bugun 3 hastahenye gittik kadın dogum doktorlarının önü hep hamile kişilerle dolu halimi gören bakıpp üzülüyor acıyarak bakıyor insanlar...çok üzüldüm arkadaşım ama umudunu kaybetme sen bu kadar kötü haldeysen bide eşini düşün erkek psikolojisi bide çok çok daha farklı ... bu durumu dr.lar dısında paylaşma çevrendeki kmseyle cahil cahil konuşanlar olur daha çok canın sıkılır... tüp bebek merkezinden olumlu haber almanı nasip etsin rabbim dualarım seninle
inş inşşş bu zorlu sınavın sonunda seviniriz...allahım biran önce inşallah hayırlı haber aldırır sana.tıp ilerledi artık üzülme allahın izniyle olumlu sonuç alırsınız.dünya dua ile dönüyo derdi annem bizde dua edelim allahım gönlüne göre versin inşallah ahyırlı haberlerini alalım.
canımmm inan yazdıklarını ağlayarak okudum. seni ne kadar sevdiğimi söylememe gerek yok herhalde sen benim görmeden yanında olmadan kardeşim oldun. o güzel yüzünü asma sakın ağlama tamammı. hep sana dua edicem olacak bak inanıyorum ben. dün ne dedim sana herşeyi veren Allah bu senin bu dünyadaki sınavın. şükür et hayatta olduğun için nefes aldığın için şükür et. olacak yüce Rabbim sana bir evlat verecek. bak sana ne yazıcam oku ve üzülme yer gök dua ile. hepimiz dua edicez. o minik doğduğunda bende gelicem görmeye.
2 - Bu, Rabbinin, kulu Zekeriyya'ya olan rahmetini anmadır.
3 - Bir zamanlar o, Rabbine gizlice (içinden) yalvarmıştı.
4 - Şöyle demişti: "Ey Rabbim! Şüphesiz (artık öyle bir durumdayım ki) benim kemiğim zayıflayıp gevşedi ve başım(ın saçı) bembeyaz alev gibi tutuştu. Sana dua etmekle de ey Rabbim, hiçbir zaman bedbaht olmadım."
5 - "Gerçekten ben, arkamdan yerime geçecek varislerden endişedeyim. Karım da kısır bulunuyor. Onun için katından bana bir çocuk ihsan et."
6 - "Ki bana da mirasçı olsun, Yakub ailesine de mirascı olsun. Rabbim, onu sen rızana kavuştur."
7 - (Allah şöyle buyurdu): "Ey Zekeriyya! Şüphesiz biz sana Yahya isminde bir oğlanı müjdeliyoruz. Bundan önce ona hiçbir adaş yapmadık."
8 - Zekeriyya: "Rabbim! Karım kısır, ben de son derece kocamışken nasıl oğlum olabilir?" dedi.
9 - (Allah yahut Cebrail ona şöyle) dedi: "Dediğin gibidir, (fakat) Rabbin buyurdu ki, bu işi yapmak bana kolaydır. Nitekim bundan önce seni yarattım. Halbuki sen hiçbir şey değildin."
Meryem Suresi
iyicene aglatma beni
ben bu forumda görmeden dost oldum birçok kişi ile sende onlardan birisin..
çok üzülüyorum ...hayallerim bi anda bittii.. hayat ne garip onu gördüm 1 cümle ile herşey deişti...
eşimle yalnız yaşlanacagız hep başkasının çocuklarına imrenerek bakıp üzülecegiz..keşke bukdr çok istemeseydik bebek..
off allahımmmm yardım etsin bize ve bizim gibi olanlara..
sanki bebegim vardıda onu kaybettim gibi üzülüyorum inan..
çok zor...
inan hiç sperm olmayınca bukdr kötü oldum deseydi çok az var bilseydim inan umdujm olurdu.. testin sonunda 1 tane sperm bulduk derse doktor havalara ucacagım eminim...rabbim isterse imkansızı var eder biliyorum ama kötüyüm.. anneme babama torun sevgisi yaşatamıycagım.. okdr çok şey düşündümki 1 gün içindeİmkansız diye birşey yoktur. Bir aile yakınımızın gelinine de doktor malesef çocuğun olmayacak demiş sanırım kist varmış rahminde 1 ay sonra 2,5 haftalık hamile olduğunu öğrenmiş. Allah büyük umutsuzluğa kapılmayın. Güzel haberlerinizi almak dileğiyle..
inş cnm bnmm inşşş dua ediyoruz bolca rabbim nasip eder inş.. test sonucları iyi çıkar.. ben her şekilde tedavi olcam aynı gün benden yumurta eşimdende sperm alcaklar tabi bulabilirlerse.. eger bbulamaslarsa boluna tedavi olcam... çok korkıyoruz eşim biyopsiden sonra keşke hiç uyanmasammmm o 2-3 saati nasıl bekliycez sperm varmı yokmu diye diyocanım üzülme sakın tese ameliyatı ile erkeklerden sperm elde ediyorlar.bir tane sperm tüp bebek olması için yeterli.sen de problem yok anladığım kadarıyla.Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşturur inşallah.Meryem suresini oku bol bol.
eşim çok kötüü ben dşk durmaya çalışıyorum ama eşime baktıkca aglayasım geliyor engel olamıyorum..o bana ben ona üzülüyorum..offff bilmiyorum ne yapıp ne düşüncegimicanım benimde 3 sene oldu olmuyo sorun bende sağolsun eşim hiç hissettirmedi ama ben onu bu duygudan mahrum bırakıyorum diye çok büyük üzüntü içindeyim diyeceğim oki sakın eşine hissettirme bile onun ruh hali şuan seninkinden çok daha bozuk o bide seni düşünüp kndini suçlu hissediyo canım buda bizim sınavımız bizimde binada bi eş var yeni evli bebeklei oldu ama hiç geçinemiyolar bebeği bile istemeye istemeye doğurdu kızcağız sürekli dayak kavga bizde çok sevriz birbirimizi kırmadan konuşuruz çıtımızı duymaz kimse ama yok olmadı aşılama yaptırdık tutmadı işte herkesi farklı sınıyo yaradan olupta bakıp büyütüp kapının önüne konanları evlatlarının yaptıkları yüzünden utancından ölenleri özürlü doğup senelerce bazen ömür boyu o çocuğa her baktığında kahrolanları düşün RABBİN e tevkkül et o bilir işini
canım üzülme umudunu yiritme.. bizde dua ederiz inşallah.. Allahın izniyle dileğine kavuşursun.. gönlünü ferah tut. inşallah test sonuçlarınız iyi çıkar.. Rabbim yardımcın olsun kardeşim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?