- 16 Kasım 2020
- 397
- 389
Senden güzel haberler bekliyorum benim hala umudum diiriiii insallah mevlam nasip edecek bata kaç gün var?Ağrılarım var bebeğim ama göğüs hassasiyetim çok var adetten önce o geçer benim ordan anlarım daha geçmedi
O zaman tamam bebeğimm hayırlı olsun inşallah
Yok yavrucum adet geçmeden yapmıcam artık kızıyo annem ve kocam bi dur diyolar
1 gün kaldı kuzum inşallah hiç olmadığı kadar göğüs hassasiyeti yaşıyorum ilaçlardandır diye telkin ediyorum kendimi 4-5 gündür adet olmuş gibi ağrım oluyo bakıyorum gelen giden yok ama dediğim gibi ilk ilaç kullanışım o yüzden ona bağlıyorum ama Allah büyük belki ben de bi müjde alırımSenden güzel haberler bekliyorum benim hala umudum diiriiii insallah mevlam nasip edecek bata kaç gün var?
Evet cnm pikten sonra değerlendirmen gerekir şans yüksekGaliba döllenme değil geç çatladım bende keşke daha önce başlasaydım ovülasyon testine,
Senin ağrılar ne boyutta regli belirtin yok dimi suanlık
Sanırım öyle yapmam gerekiyor zaten pikten sonra ilişki gerekiyor dimi yani gebe kalma ihtimali hala var sanırım bilmiyorum pek çünkü
Canım çatlama iğnesinin 16 günü aşılamanın 14.günü bugünCanım bu iğnenin kaçıncı günü bu şekilde çıktı vallahi gölge falan değil bariz. KırmıZı ikinci çizgi var
Teşekkür ediyorum canım benimAğrılarım var bebeğim ama göğüs hassasiyetim çok var adetten önce o geçer benim ordan anlarım daha geçmedi
Bana da dua eder misin lütfennTeşekkür ediyorum canım benim
Çizgi var ama kuzum güzel haberler getirCanım elimdeki son testti artık yarın kan sonucuna bakcaz hayırlısı artık
Tamam o zaman bekliyoruz kuzu heyecanlaAğrılarım var bebeğim ama göğüs hassasiyetim çok var adetten önce o geçer benim ordan anlarım daha geçmedi
Canım tebrik ederim yarın kan sonucunu da yazarsınCanım çatlama iğnesinin 16 günü aşılamanın 14.günü bugün
Canım reglin 2 veya 3 günü ilaca başlıyorsun yumurtaların 21 19 mm olduğunda çatlatma iğnesi yapılıyor 130 TL almıştım tek kullanımlıkMerhaba kızlar bu çatlatma iğneleri genel olark kaç adet alınıp yapiliyo yani yumurta iyi buyuduyse çatlatma iğnesi bir keremi yapiliyo birde fiyat durumu nedir? bu igneler tane olarak mı satiliyo yoksa atıyorum bir kutuda bikac tane seklindemi
Ay kızlar hep derlerdi mercimek çorbası gaz yapar diye. Bende hiç olmazdı. Bu akşam içtim. Bi karın ağrısı geldi ödüm koptu adet geliyor diye ama sanırım çorbadan
Bir tane alıyorsun canım. Yumurtan 17-20 mm lerde. Bir tane. Kullanıma hazır şekilde. Alıp direk kullanılıyor. Hazırlama durumu yok. 130 küsür civarlarında fiyatıda.Merhaba kızlar bu çatlatma iğneleri genel olark kaç adet alınıp yapiliyo yani yumurta iyi buyuduyse çatlatma iğnesi bir keremi yapiliyo birde fiyat durumu nedir? bu igneler tane olarak mı satiliyo yoksa atıyorum bir kutuda bikac tane seklindemi
Hahaha bende iki gün önce kuru fasülyeden ölüyorum sandım gaz sancısındanAy kızlar hep derlerdi mercimek çorbası gaz yapar diye. Bende hiç olmazdı. Bu akşam içtim. Bi karın ağrısı geldi ödüm koptu adet geliyor diye ama sanırım çorbadan
Ben ilk kez tedaviye başladım pko var bende de femara verdi doktorum dün başladım cuma kontrole çağırdı yani yumurta istenilen mm gelince çatlatma iğnesi birkerelige mahsus yapiliyo dimi doğru anladımCanım reglin 2 veya 3 günü ilaca başlıyorsun yumurtaların 21 19 mm olduğunda çatlatma iğnesi yapılıyor 130 TL almıştım tek kullanımlık
Evet canım 1 kere yapılıyorBen ilk kez tedaviye başladım pko var bende de femara verdi doktorum dün başladım cuma kontrole çağırdı yani yumurta istenilen mm gelince çatlatma iğnesi birkerelige mahsus yapiliyo dimi doğru anladım
Evet bir kere yapılıyorBen ilk kez tedaviye başladım pko var bende de femara verdi doktorum dün başladım cuma kontrole çağırdı yani yumurta istenilen mm gelince çatlatma iğnesi birkerelige mahsus yapiliyo dimi doğru anladım
Ay canım valla bi başımdan aşağı kaynar sular indi ağrı vurunca. Dedim buraya kadarmıydıHahaha bende iki gün önce kuru fasülyeden ölüyorum sandım gaz sancısından