Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ağrılarım var bebeğim ama göğüs hassasiyetim çok var adetten önce o geçer benim ordan anlarım daha geçmedi 😘

O zaman tamam bebeğimm hayırlı olsun inşallah ❤️😍😘

Yok yavrucum adet geçmeden yapmıcam artık kızıyo annem ve kocam bi dur diyolar 😂😂
Senden güzel haberler bekliyorum benim hala umudum diiriiii insallah mevlam nasip edecek bata kaç gün var?

Senden güzel haberler bekliyorum benim hala umudum diiriiii insallah mevlam nasip edecek bata kaç gün var?
1 gün kaldı kuzum inşallah hiç olmadığı kadar göğüs hassasiyeti yaşıyorum ilaçlardandır diye telkin ediyorum kendimi 4-5 gündür adet olmuş gibi ağrım oluyo bakıyorum gelen giden yok ama dediğim gibi ilk ilaç kullanışım o yüzden ona bağlıyorum ama Allah büyük belki ben de bi müjde alırım ☺️😍❤️

Galiba döllenme değil geç çatladım bende keşke daha önce başlasaydım ovülasyon testine,
Senin ağrılar ne boyutta regli belirtin yok dimi suanlık

Sanırım öyle yapmam gerekiyor zaten pikten sonra ilişki gerekiyor dimi yani gebe kalma ihtimali hala var sanırım bilmiyorum pek çünkü
Evet cnm pikten sonra değerlendirmen gerekir şans yüksek

Ağrılarım var bebeğim ama göğüs hassasiyetim çok var adetten önce o geçer benim ordan anlarım daha geçmedi 😘

Yok yavrucum adet geçmeden yapmıcam artık kızıyo annem ve kocam bi dur diyolar 😂😂
Teşekkür ediyorum canım benim😘

Kızlarrr çok merak ediyorum hamilelikte ilk belirti göğüs hassasiyeti ve değişiklik oluyormuş bu ilaki oluryormu ki ? Tık yok bendede daha erken ama merak ettimmm 😄🤔🤔

Tamam o zaman bekliyoruz kuzu heyecanla :rolleyes:

Merhaba kızlar bu çatlatma iğneleri genel olark kaç adet alınıp yapiliyo yani yumurta iyi buyuduyse çatlatma iğnesi bir keremi yapiliyo birde fiyat durumu nedir? bu igneler tane olarak mı satiliyo yoksa atıyorum bir kutuda bikac tane seklindemi

Ay kızlar hep derlerdi mercimek çorbası gaz yapar diye. Bende hiç olmazdı. Bu akşam içtim. Bi karın ağrısı geldi ödüm koptu adet geliyor diye ama sanırım çorbadan 😂

Merhaba kızlar bu çatlatma iğneleri genel olark kaç adet alınıp yapiliyo yani yumurta iyi buyuduyse çatlatma iğnesi bir keremi yapiliyo birde fiyat durumu nedir? bu igneler tane olarak mı satiliyo yoksa atıyorum bir kutuda bikac tane seklindemi
Canım reglin 2 veya 3 günü ilaca başlıyorsun yumurtaların 21 19 mm olduğunda çatlatma iğnesi yapılıyor 130 TL almıştım tek kullanımlık

Bir tane alıyorsun canım. Yumurtan 17-20 mm lerde. Bir tane. Kullanıma hazır şekilde. Alıp direk kullanılıyor. Hazırlama durumu yok. 130 küsür civarlarında fiyatıda.

Canım reglin 2 veya 3 günü ilaca başlıyorsun yumurtaların 21 19 mm olduğunda çatlatma iğnesi yapılıyor 130 TL almıştım tek kullanımlık
Ben ilk kez tedaviye başladım pko var bende de femara verdi doktorum dün başladım cuma kontrole çağırdı yani yumurta istenilen mm gelince çatlatma iğnesi birkerelige mahsus yapiliyo dimi doğru anladım

X