- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 32
Ahahah desene senin de benim gibi ya hormonla bizimle alay ediyorValla benimde akıntım var kasık ağrım var belime vuruyor hadi hayırlısı
Yok canım tüpler gözükmüyor bildiğim kdarıyla ultrasonda. Zaten 1 2 mmlik incecik onlar. Anca rahim filminde incelenilebiliyorAlttan bakınca tüplerde tıkanıklık var mı görüyor mu?
Kızlar cevap vermemissiniz ama olsundu canınız sağolsun, ilerde merak eden ya da aynı durumu yaşayacak Kişiler olabildiğini düşündüğüm için güncelleme yapıyorumKızlar 9 Şubat kontrole gittiğimde 2 yumurtam duruyordu 12 şubatta gittiğimde biri çatlamış sönmüş diğeri 14 şubat gününe kadar çatlamış olur değerlendir dedi
7 ve 8 şubat değerlendirmiştim
12-13-14 şubat değerlendirmiştim
Eve gidince ovülasyon testi yapacağım fakat aklımı kurcalayan bir soru var
Kasık ağrısı ve batması bir döllenme belirtisi olabilir mi ya da ihtimali sizce boşuna heveslenmiyim
Cnm hala çatlatma dönemi devam mı ediyor acabaKızlar cevap vermemissiniz ama olsundu canınız sağolsun, ilerde merak eden ya da aynı durumu yaşayacak Kişiler olabildiğini düşündüğüm için güncelleme yapıyorum
Ovülasyon testi yaptım ve silikten biraz daha bir tık daha koyu 2. Çizgiyi gördüm yumurtlama ağrısı değilmiş ne anlama geldiğini bilemiyorum artık eğer gelişme kaydedersem not ederim tekrar
Yani bilmiyorum pikten sonrası belli ama şaştım kaldım ya moralim bozulduCnm hala çatlatma dönemi devam mı ediyor acaba
Kızlar cevap vermemissiniz ama olsundu canınız sağolsun, ilerde merak eden ya da aynı durumu yaşayacak Kişiler olabildiğini düşündüğüm için güncelleme yapıyorum
Ovülasyon testi yaptım ve silikten biraz daha bir tık daha koyu 2. Çizgiyi gördüm yumurtlama ağrısı değilmiş ne anlama geldiğini bilemiyorum artık eğer gelişme kaydedersem not ederim tekrar
Canım.moralin bozulmasın hiç stresede girme tatlim bat ne zamanYani bilmiyorum pikten sonrası belli ama şaştım kaldım ya moralim bozuldu
Mart 2 ye kadar bekleyeceğim doktor öyle söylediCanım.moralin bozulmasın hiç stresede girme tatlim bat ne zaman
Regli daha gelmedi bebeğim bekliyorum gelcek gibi de gözükmüyo ya bakalımAy canım sağolasın güzel dileklerin için ben keseyi kalbi duymadan hiç o havaya girememrabbim senden de görmeyi nasip etsin bize
Canımm sağolasın inşallah yanıltmaz test
İnşallah doğrudur canım keseyi kalbi görmek nasip olurda inşallahRabbim senden de görmeyi nasip etsinn
Bende yapar diye düşündüm kuzum tiroidlerime baktırcam cünkü gebelikle çok bağlantılı tiroidlerdeSen naptın canım regli geldimii
Canım galba biraz erken yaptık testleri doktor yorumlarını okudum o günlerde kan verin demişler hep. Tabi geç döllenme erken döllenme farkıyla 14.günde de çıkan oluyodur ama bütün umutlar bitti demek değilKızlar güzel haberler verenleri tebrik ediyoruminşallah sağlıklı gebelikler geçirirsiniz bizlerede dua edin. Benim de bugün iğnenin 16.günü
14den itibaren her sabah yaptım test negatif artık dönmez sanırım adeti bekliyorum
Haklısın canım öyleymiş sonra bende çok okudum yorumları adet dönemi baz alınmalıymış idrar testi içinAma Ümit vermek de istemiyorum da ne bileyim hala erken değil mi yaa 14-16 günde kanda çıkar diyorlar uzmanlar tamam erken gören varda geç gören de var bilemedim
Bebeğim şimdi gördüm yazdığını pek giremedim bu ara. Ağrı bende de oldu ama sanırım benim doktorun dediğinden bir gün sonra çatladı. Sonrasında da biraz devam etti iğne etkisi geçtikten sonra da rahim kramplarına döndü hala günde iki üç kere rahim krampı devam ediyo neden ben de bilmiyorum inşallah seninki döllenme belirtisidir kuzucumKızlar cevap vermemissiniz ama olsundu canınız sağolsun, ilerde merak eden ya da aynı durumu yaşayacak Kişiler olabildiğini düşündüğüm için güncelleme yapıyorum
Canım evet ikinci çizgi varBirazkoyulasma varmı dayanamayıp bi tane daha yaptım Eki Görüntüle 2784493
Bence değerlendirmelere devam et cnmMart 2 ye kadar bekleyeceğim doktor öyle söyledi
Canım diğer çizgiye tirnagim dokundu o gözden çizildi resim cekerkenCanım evet ikinci çizgi varama test bozuk gibi sanki etkiler mi bilmiyorum tabi sonucu
Canımm cizgi var ama test bozuk gibi sankii. Bi tekrarlasanmıBirazkoyulasma varmı dayanamayıp bi tane daha yaptım Eki Görüntüle 2784493
Canım bi test yapsanmı bidahaRegli daha gelmedi bebeğim bekliyorum gelcek gibi de gözükmüyo ya bakalım
Canım galba biraz erken yaptık testleri doktor yorumlarını okudum o günlerde kan verin demişler hep. Tabi geç döllenme erken döllenme farkıyla 14.günde de çıkan oluyodur ama bütün umutlar bitti demek değil
Haklısın canım öyleymiş sonra bende çok okudum yorumları adet dönemi baz alınmalıymış idrar testi için
Bebeğim şimdi gördüm yazdığını pek giremedim bu ara. Ağrı bende de oldu ama sanırım benim doktorun dediğinden bir gün sonra çatladı. Sonrasında da biraz devam etti iğne etkisi geçtikten sonra da rahim kramplarına döndü hala günde iki üç kere rahim krampı devam ediyo neden ben de bilmiyorum inşallah seninki döllenme belirtisidir kuzucum
Canım elimdeki son testti artık yarın kan sonucuna bakcaz hayırlısı artıkCanımm cizgi var ama test bozuk gibi sankii. Bi tekrarlasanmı
Canım bi test yapsanmı bidaha
Galiba döllenme değil geç çatladım bende keşke daha önce başlasaydım ovülasyon testine,Regli daha gelmedi bebeğim bekliyorum gelcek gibi de gözükmüyo ya bakalım
Canım galba biraz erken yaptık testleri doktor yorumlarını okudum o günlerde kan verin demişler hep. Tabi geç döllenme erken döllenme farkıyla 14.günde de çıkan oluyodur ama bütün umutlar bitti demek değil
Haklısın canım öyleymiş sonra bende çok okudum yorumları adet dönemi baz alınmalıymış idrar testi için
Bebeğim şimdi gördüm yazdığını pek giremedim bu ara. Ağrı bende de oldu ama sanırım benim doktorun dediğinden bir gün sonra çatladı. Sonrasında da biraz devam etti iğne etkisi geçtikten sonra da rahim kramplarına döndü hala günde iki üç kere rahim krampı devam ediyo neden ben de bilmiyorum inşallah seninki döllenme belirtisidir kuzucum
Sanırım öyle yapmam gerekiyor zaten pikten sonra ilişki gerekiyor dimi yani gebe kalma ihtimali hala var sanırım bilmiyorum pek çünküBence değerlendirmelere devam et cnm
Valla yaaa inşallah boş belirtiler değildir canımm bebişten olsunAhahah desene senin de benim gibi ya hormonla bizimle alay ediyoryada bebişler yolda
Canım bu iğnenin kaçıncı günü bu şekilde çıktı vallahi gölge falan değil bariz. KırmıZı ikinci çizgi varCanım elimdeki son testti artık yarın kan sonucuna bakcaz hayırlısı artık
Tesekkur ederim. Amin , guzel sonuclar aliriz insallah ❤Çok güzel yazmışsın canım :) Benim de cuma kontrolüm var yumişler için, çatlatma iğnesini de ne zaman vurulacağımı belirtecek doktorum.. Hayırlısı olsun :)
Ağrılarım var bebeğim ama göğüs hassasiyetim çok var adetten önce o geçer benim ordan anlarım daha geçmediGaliba döllenme değil geç çatladım bende keşke daha önce başlasaydım ovülasyon testine,
Senin ağrılar ne boyutta regli belirtin yok dimi suanlık
Sanırım öyle yapmam gerekiyor zaten pikten sonra ilişki gerekiyor dimi yani gebe kalma ihtimali hala var sanırım bilmiyorum pek çünkü
O zaman tamam bebeğimm hayırlı olsun inşallahCanım diğer çizgiye tirnagim dokundu o gözden çizildi resim cekerken
Yok yavrucum adet geçmeden yapmıcam artık kızıyo annem ve kocam bi dur diyolarCanımm cizgi var ama test bozuk gibi sankii. Bi tekrarlasanmı
Canım bi test yapsanmı bidaha