Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzum bide yarın sabah ilk idrarla yapicam

Ama Ümit vermek de istemiyorum da ne bileyim hala erken değil mi yaa 14-16 günde kanda çıkar diyorlar uzmanlar tamam erken gören varda geç gören de var bilemedim
Haklısın ama ilk denemem de 12.günde iğnenin etkisi kalmamıştı tabiki her denemede farklı olabilir ama adetlerim de düzensiz normal Bi döngüm olsa 18inde adet olmam lazım hakkımda hayırlısı beklemedeyim

Çizgiyi görüyorum yazacaktmm yanlş yazmşm sen kdr heycanlandm şuan

Ay inşallah canım bende sabah kan testi verecem inşallah

Muhtemelen döllenme gerceklesiyodur canım hayırlısı olsun inşallah

büyük hazmetmişsin okumuşsun hepsini kuzuu bakalım bebeğim inşallah. Hepimiz hamiş olalımm
Ay inşallah canım bende sabah kan testi verecem inşallah
Canım güzel haberlerini bekliyoruzz

Kızlar 9 Şubat kontrole gittiğimde 2 yumurtam duruyordu 12 şubatta gittiğimde biri çatlamış sönmüş diğeri 14 şubat gününe kadar çatlamış olur değerlendir dedi
7 ve 8 şubat değerlendirmiştim
12-13-14 şubat değerlendirmiştim
Eve gidince ovülasyon testi yapacağım fakat aklımı kurcalayan bir soru var
Kasık ağrısı ve batması bir döllenme belirtisi olabilir mi ya da ihtimali sizce boşuna heveslenmiyim

Benim akıntılarım başladı beni bu ay vücudum iyi kandırıyor heee yaşamadığım belirti kalmadı sanki az ümitleniyoruz da üzerimize oynuyor bu hormonlar varya bu hormonlar acayip iyi kandırılıyorum şuan nerdeyse hamile olduğuma inanacağım

Valla benimde akıntım var kasık ağrım var belime vuruyor hadi hayırlısı

Bu arada yarin da klomen aldıktan sonra çarşamba perşembe diğer ilaca yani iğneye gececegim cuma günü kontrolum olacak bakalim kac yumurtam nekadar olacak
Çok güzel yazmışsın canım :) Benim de cuma kontrolüm var yumişler için, çatlatma iğnesini de ne zaman vurulacağımı belirtecek doktorum.. Hayırlısı olsun :)

Alttan bakınca tüplerde tıkanıklık var mı görüyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…