- 16 Kasım 2020
- 397
- 389
Eve gidip ovülasyon testi yapacağım emin olmak icin48 saat olucaktı
Olsun pazar günü değerlendirdiyseniz bugün bile var o şans canım sıkma canını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eve gidip ovülasyon testi yapacağım emin olmak icin48 saat olucaktı
Olsun pazar günü değerlendirdiyseniz bugün bile var o şans canım sıkma canını
Aynen cnm sal gitsin rahat gir yaniHaklısınız kızlar. Kendimi rahat bırakayım en iyisi. Salayım gitsin
Aynen kuzum bide yarın sabah ilk idrarla yapicamHadi güzel haberleri alalım kanda canım banada biraz bekleyip kan vermek daha iyi gibi geliyo
Hayırlı olsun bitanem çok sevindim. Sırayla güzel haberleriniz gelsin
Sağol canım, sen naptınn bu ara yoksun buralardaa testi tekrarladınmıı
Canım daha erken bir kaç gün tekrarla testi
Sal gitsin kuzuummHaklısınız kızlar. Kendimi rahat bırakayım en iyisi. Salayım gitsin
Güzel haberlerini bekliyoruz kuzu ama 12. Günde erken negatif ıkarsa üzülme yine 13 14. Günlerde genelde deniliyorAynen kuzum bide yarın sabah ilk idrarla yapicam
Haklısın ama ilk denemem de 12.günde iğnenin etkisi kalmamıştı tabiki her denemede farklı olabilir ama adetlerim de düzensiz normal Bi döngüm olsa 18inde adet olmam lazım hakkımda hayırlısı beklemedeyimAma Ümit vermek de istemiyorum da ne bileyim hala erken değil mi yaa 14-16 günde kanda çıkar diyorlar uzmanlar tamam erken gören varda geç gören de var bilemedim
Eeee snn çizgiyi bende görmüyorum.. az önce akıntım var dediğin kısmı okuyupburalara kdr geldm amma çokkonuşmuşsnz bee bekledm portakallı akmtm var demş bakalm adet geldigelmedi bşey demş mi diye valladuanettm adetle ilgli yorum görmiym senden diyeve evet bencede sen hamilesinnnnnmmmKızlar bu sabah yaptım. Bu ilk 3 dakikada çektiğim;Eki Görüntüle 2783958 buda beklemiş hali Eki Görüntüle 2783959
Çizgiyi görüyorum yazacaktmm yanlş yazmşm sen kdr heycanlandm şuanEeee snn çizgiyi bende görmüyorum.. az önce akıntım var dediğin kısmı okuyupburalara kdr geldm amma çokkonuşmuşsnz bee bekledm portakallı akmtm var demş bakalm adet geldigelmedi bşey demş mi diye valladuanettm adetle ilgli yorum görmiym senden diyeve evet bencede sen hamilesinnnnnmmm
Inşallah bitanem inşalalhSal gitsin kuzuumm
Güzel haberlerini bekliyoruz kuzu ama 12. Günde erken negatif ıkarsa üzülme yine 13 14. Günlerde genelde deniliyor
Ay inşallah canım bende sabah kan testi verecem inşallahAy canım sağolasın güzel dileklerin için ben keseyi kalbi duymadan hiç o havaya giremem rabbim senden de görmeyi nasip etsin bize
Canımm sağolasın inşallah yanıltmaz test
İnşallah doğrudur canım keseyi kalbi görmek nasip olurda inşallah Rabbim senden de görmeyi nasip etsinn
Bende yapar diye düşündüm kuzum tiroidlerime baktırcam cünkü gebelikle çok bağlantılı tiroidlerde Sen naptın canım regli geldimii
Muhtemelen döllenme gerceklesiyodur canım hayırlısı olsun inşallahKızlar bir şey soracağım doktor talimatıyla Cuma cumartesi ve pazar günlerini değerlendirdim dünden beri kasıklarım sızlıyor özellikle sol taraf ilk defa böyle bir sıkıntı yaşıyorum siz yaşasanız mı daha önce bir fikriniz var mı?
Canım ben 5 aydır kullanıyorum dr bırak demeden bırakma doktoruna sor benceKızlaar ben inofolic kullanıyorum folik asit yani 3 ay oldu 3üncü kutuyu bitirdim devam etmelimiyim acaba ya ?
Ya benim de içime o düştü ama kuru heves yapmak istemedim çok değişik bir sancı ara ara vuruyor belli ya yumurtluyorum ya dölleniyorum hayrolsunMuhtemelen döllenme gerceklesiyodur canım hayırlısı olsun inşallah
büyük hazmetmişsin okumuşsun hepsini kuzuu bakalım bebeğim inşallah. Hepimiz hamiş olalımmEeee snn çizgiyi bende görmüyorum.. az önce akıntım var dediğin kısmı okuyupburalara kdr geldm amma çokkonuşmuşsnz bee bekledm portakallı akmtm var demş bakalm adet geldigelmedi bşey demş mi diye valladuanettm adetle ilgli yorum görmiym senden diyeve evet bencede sen hamilesinnnnnmmm
Canım güzel haberlerini bekliyoruzzAy inşallah canım bende sabah kan testi verecem inşallah
Valla benimde akıntım var kasık ağrım var belime vuruyor hadi hayırlısıBenim akıntılarım başladı beni bu ay vücudum iyi kandırıyor heee yaşamadığım belirti kalmadı sanki az ümitleniyoruz da üzerimize oynuyor bu hormonlar varya bu hormonlar acayip iyi kandırılıyorum şuan nerdeyse hamile olduğuma inanacağım
Çok güzel yazmışsın canım :) Benim de cuma kontrolüm var yumişler için, çatlatma iğnesini de ne zaman vurulacağımı belirtecek doktorum.. Hayırlısı olsun :)Bu arada yarin da klomen aldıktan sonra çarşamba perşembe diğer ilaca yani iğneye gececegim cuma günü kontrolum olacak bakalim kac yumurtam nekadar olacak
Alttan bakınca tüplerde tıkanıklık var mı görüyor mu?Kuzum bebişlerimiz için herşeye alışıyoruz, razı oluyoruz bende çok tuhaf oluyorum vajinalde ama zamanla alışılır, en sağlıklısı o. Benim karından bakıyo sürekli ama ben bile düşünüyorum arada vajinal baksa diye. Cünkü o zaman daha net görüyorlar herşeyi. Karından baktıklarında idrar kesesi falann rahim önünde kalıyor.
biraz sık dişini canım alışırsın zaten bir iki kereden sonra
Canım tüplere bakım rahim filminde belli oluyorAlttan bakınca tüplerde tıkanıklık var mı görüyor mu?