Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kuzummn aynı belirtileri yaşamıştır. İnşallah benim test doğrudur tabi bu belirtiler karşısında. Senin belirtilerde bebişin habercisidir inşallahh😍☺️🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Dahiliye ister kuzum hamilelik testi. Bi kere ilaç yazacaktı hamile olma ihtimalim var demiştim yaptı test 😘

Evet canım bi sebebini bulamadık. Başka ultrasonla tüpte sıvı birikmesinden şüphelendi doktor sonra Film çekildim temiz çıktı çok şükür canım. Doktorda senin şanssızlığın dedi. Bilmiyorum yani şöylede bişey var kafamda ikisininde görebilecek boyuta gelmesi için beklemedik. İkisinide 150lerde düşürdük canım. Sadece beta hcg 2 kat artmadı çok az az arttı doktorlar ondan şüphelendi. Diyorum belkide değildi belkide tutunmaya çalışıyordu tutunamıyordu. Bilmiyorum yani. Bakalım tekrarlama olasılığı yüksek. Ama rabbim kimseye vermesin çok zor bir süreç 🤲🏼

Ayy canımmm inşalllah bende çok heyecanlandım ama hep hAyalim görünce ağlamak istiyordum😂 ama bu kadar siliklikte emin olamıyoki insan ağlasın 😂 seninkinide görücezz bu ay inşallahh 😍☺️☺️❤️🤲🏼

Evet canımm. Bide vajinal baktığınfa rahim ağzını falanda inceliyorlar o yönden iyi. Günümüzde birsürü kötü hastalık var valla insan korkuyor baktırmak istiyor arada🥺🤷🏼‍♀️
İnşallah kuzum 🥰🙏🏻

Ya çok çok sevindim rabbim sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin 🥰🥰🙏🏻🙏🏻
Ay canım sağolasın güzel dileklerin için ben keseyi kalbi duymadan hiç o havaya giremem 😬 rabbim senden de görmeyi nasip etsin bize 😍😍
Canııııım çok sevindiiim yaaa ben senden umutluydum zaten 😂😍
Canımm sağolasın inşallah yanıltmaz test😂
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
İnşallah doğrudur canım keseyi kalbi görmek nasip olurda inşallah 🤲🏼 Rabbim senden de görmeyi nasip etsinn😍
Dahiliye ister kuzum hamilelik testi. Bi kere ilaç yazacaktı hamile olma ihtimalim var demiştim yaptı test 😘
Bende yapar diye düşündüm kuzum tiroidlerime baktırcam cünkü gebelikle çok bağlantılı tiroidlerde☺️ Sen naptın canım regli geldimii

Kızlar güzel haberler verenleri tebrik ediyorum 💐 inşallah sağlıklı gebelikler geçirirsiniz bizlerede dua edin. Benim de bugün iğnenin 16.günü
14den itibaren her sabah yaptım test negatif artık dönmez sanırım adeti bekliyorum

Ay canım sağolasın güzel dileklerin için ben keseyi kalbi duymadan hiç o havaya giremem 😬 rabbim senden de görmeyi nasip etsin bize 😍😍

Canımm sağolasın inşallah yanıltmaz test😂

İnşallah doğrudur canım keseyi kalbi görmek nasip olurda inşallah 🤲🏼 Rabbim senden de görmeyi nasip etsinn😍

Bende yapar diye düşündüm kuzum tiroidlerime baktırcam cünkü gebelikle çok bağlantılı tiroidlerde☺️ Sen naptın canım regli geldimii
Amin canım benim🙏🏻🌸

Evet kuzummn aynı belirtileri yaşamıştır. İnşallah benim test doğrudur tabi bu belirtiler karşısında. Senin belirtilerde bebişin habercisidir inşallahh😍☺️🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Yaaaa inşllah bu arada evet bende mesela normalde iğnenin 15. Günü cunartesiye geliyor ama ben iğnenin 20. Günü yani bat günüm de kanda test yaptıracağım ☺️

Kızlar güzel haberler verenleri tebrik ediyorum 💐 inşallah sağlıklı gebelikler geçirirsiniz bizlerede dua edin. Benim de bugün iğnenin 16.günü
14den itibaren her sabah yaptım test negatif artık dönmez sanırım adeti bekliyorum
Ama Ümit vermek de istemiyorum da ne bileyim hala erken değil mi yaa 14-16 günde kanda çıkar diyorlar uzmanlar tamam erken gören varda geç gören de var bilemedim :KK14:

Kızlar bir şey soracağım doktor talimatıyla Cuma cumartesi ve pazar günlerini değerlendirdim dünden beri kasıklarım sızlıyor özellikle sol taraf ilk defa böyle bir sıkıntı yaşıyorum siz yaşasanız mı daha önce bir fikriniz var mı?

Bilmiyorum iğne etkisiyle bileçift çizgi çıkmadı döner mi pozitife bilmiyorum çok üzgünüm bu ay çok umutluydum ama yine olmayacak sanırım. Kaç günde tam belli olurmuski

Yaaaa inşllah bu arada evet bende mesela normalde iğnenin 15. Günü cunartesiye geliyor ama ben iğnenin 20. Günü yani bat günüm de kanda test yaptıracağım ☺️
Hadi güzel haberleri alalım kanda canım banada biraz bekleyip kan vermek daha iyi gibi geliyo☺️
Hayırlı olsun bitanem çok sevindim. Sırayla güzel haberleriniz gelsin
Sağol canım, sen naptınn bu ara yoksun buralardaa testi tekrarladınmıı🙏🏼
Benimde bugün 11. Günüm yine gördüm negatifi benimde umudum kalmadı artık bu ayda yok sanirim 😒😒
Canım daha erken bir kaç gün tekrarla testi

Kuzum bebişlerimiz için herşeye alışıyoruz, razı oluyoruz🥺 bende çok tuhaf oluyorum vajinalde ama zamanla alışılır, en sağlıklısı o. Benim karından bakıyo sürekli ama ben bile düşünüyorum arada vajinal baksa diye. Cünkü o zaman daha net görüyorlar herşeyi. Karından baktıklarında idrar kesesi falann rahim önünde kalıyor.
biraz sık dişini canım alışırsın zaten bir iki kereden sonra ☺️

Canım hiç strese girme gerçekten canın falan acımıyor (genelde herkes abartılı anlatır ) İnanlı daha sağlıklı ve herşeyi daha net görüyor kendini bir iki kere sıkarsın ama daha sonra alışıyorsun benim önceki tedavide sürekli karından bakiyirdu şimdiki doktorum hep vajinal muayene ediyor regl iken dahi baktı

Ahh canım korkma korkulcak bişey yok bana hiç karnımdan bakmaz. Vajinal muayene en iyisi korkulcak olsa önce ben korkarım valla vajinismustum ben 😂 ama alıştım artık acısıda bi anlık

Korkma hiç canım ☺️ Daha iyi görür
Haklısınız kızlar. Kendimi rahat bırakayım en iyisi. Salayım gitsin 😂

Doktor pazar gününe kadar çatlar demişti 😬 Acaba yeni mi çatlıyor Allahım o ihtimali düşünmek dahi istemiyorum ya 🙄
Kuzum olsun değerlendir pazar günü olduysa en son, bugün tekrar değerlendirin. Zaten doktorum bile diyor ki zaten biliyordum 2 günde bir değerlendirmek gerekiyor sperm sayısı düşmesin diye. Zaten sperm 48 saat yaşıyor yani her gün yapmanın bir anlamı yok kuzum gün aşırı yetiyor 🥰❤️

Kuzum olsun değerlendir pazar günü olduysa en son, bugün tekrar değerlendirin. Zaten doktorum bile diyor ki zaten biliyordum 2 günde bir değerlendirmek gerekiyor sperm sayısı düşmesin diye. Zaten sperm 42 saat yaşıyor yani her gün yapmanın bir anlamı yok kuzum gün aşırı yetiyor 🥰❤️
Ondan dolayı değiiilll kuzu koca yok kocaaaa 🥲
Tüm işini ona göre ayarlamıştı sinirimden kahkahaaaa atıyorum😂😂😂

X