- 10 Mart 2019
- 679
- 1.278
- 35
Canım hiç strese girme gerçekten canın falan acımıyor (genelde herkes abartılı anlatır ) İnanlı daha sağlıklı ve herşeyi daha net görüyor kendini bir iki kere sıkarsın ama daha sonra alışıyorsun benim önceki tedavide sürekli karından bakiyirdu şimdiki doktorum hep vajinal muayene ediyor regl iken dahi baktıIlk defa olucak. O yüzden biraz tedirginim. Ama mecbur sabredicez.
Amin ccnmİnşallah canımRabbim hepimizin kucağını doldursun
Ahh canım korkma korkulcak bişey yok bana hiç karnımdan bakmaz. Vajinal muayene en iyisi korkulcak olsa önce ben korkarım valla vajinismustum benIlk defa olucak. O yüzden biraz tedirginim. Ama mecbur sabredicez.
Canımm inşallah gercektir. Senden de görücez inşallahKuzummmm gözün aydınnnn ya ne güzellll
bende rüyamda hamileydim yineeee
İnşallah inşallahhCanımm inşallah gercektir. Senden de görücez inşallah
Ayyyyyyy kendimin testi gibi sevindim canım benim inşallah sağlıkla gelişsin büyüsün çok heyecanladımKızlar bu sabah yaptım. Bu ilk 3 dakikada çektiğim;Eki Görüntüle 2783958 buda beklemiş hali Eki Görüntüle 2783959
Korkma hiç canımBende şimdi kontrolden geldim. Herşey normal çıktı. Klomen verdi. 5 gün kullan 25 şubatta kontrole gel vajinal bakıcam dedikorktuğum sey başıma geldi. Tutuldum resmen ya bisey de diyemedim tamam diyebildim sadece
Bende öyle düşünüyorum bazen benimde hep karından bakıyorKuzum bebişlerimiz için herşeye alışıyoruz, razı oluyoruzbende çok tuhaf oluyorum vajinalde ama zamanla alışılır, en sağlıklısı o. Benim karından bakıyo sürekli ama ben bile düşünüyorum arada vajinal baksa diye. Cünkü o zaman daha net görüyorlar herşeyi. Karından baktıklarında idrar kesesi falann rahim önünde kalıyor.
biraz sık dişini canım alışırsın zaten bir iki kereden sonra
Sabahkinde daha belirgin canımKızlar bu sabah yaptım. Bu ilk 3 dakikada çektiğim;Eki Görüntüle 2783958 buda beklemiş hali Eki Görüntüle 2783959
Nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamamKızlar bu sabah yaptım. Bu ilk 3 dakikada çektiğim;Eki Görüntüle 2783958 buda beklemiş hali Eki Görüntüle 2783959
Evet canım bi sebebini bulamadık. Başka ultrasonla tüpte sıvı birikmesinden şüphelendi doktor sonra Film çekildim temiz çıktı çok şükür canım. Doktorda senin şanssızlığın dedi. Bilmiyorum yani şöylede bişey var kafamda ikisininde görebilecek boyuta gelmesi için beklemedik. İkisinide 150lerde düşürdük canım. Sadece beta hcg 2 kat artmadı çok az az arttı doktorlar ondan şüphelendi. Diyorum belkide değildi belkide tutunmaya çalışıyordu tutunamıyordu. Bilmiyorum yani. Bakalım tekrarlama olasılığı yüksek. Ama rabbim kimseye vermesin çok zor bir süreçİnşallah inşallahh
Kuzum Rabbim bidaha göstermesin, 2 kere dış gebelin olmuş sebebi varmı neden oluyor ?
Ayy canımmm inşalllah bende çok heyecanlandım ama hep hAyalim görünce ağlamak istiyordumAyyyyyyy kendimin testi gibi sevindim canım benim inşallah sağlıkla gelişsin büyüsün çok heyecanladım
Evet canımm. Bide vajinal baktığınfa rahim ağzını falanda inceliyorlar o yönden iyi. Günümüzde birsürü kötü hastalık var valla insan korkuyor baktırmak istiyor aradaBende öyle düşünüyorum bazen benimde hep karından bakıyor
Canım diyorum cuma dahiliye randevum var gitmişken o xaman veririm şindi bi idrarla takip ediyimSabahkinde daha belirgin canımGit kan ver netleşsin
Evet kuzummn aynı belirtileri yaşamıştır. İnşallah benim test doğrudur tabi bu belirtiler karşısında. Senin belirtilerde bebişin habercisidir inşallahhNasıl sevindim nasıl sevindim anlatamamAllahım bir derin belirtilerimiz aynı seninle. Gelir mi acep 2 senenin üstüne güzel ve sağlıklı bir gebelik haberi de benden ahh ahhh nerdeeeee
Ayy canımm var gibi valla hadi inşallah yanılmasınlar bizi o kadar ümitlendik inşallah doğrudur da bayram olur bizim içinKızlar bu sabah yaptım. Bu ilk 3 dakikada çektiğim;Eki Görüntüle 2783958 buda beklemiş hali Eki Görüntüle 2783959
Ay inşallahh canımm inşallahhAyy canımm var gibi valla hadi inşallah yanılmasınlar bizi o kadar ümitlendik inşallah doğrudur da bayram olur bizim için
Cuma günü vericem inşallah canım reglim geçsin bir gün öyle gidiyim dedimAy inşallahh canımm inşallahhSen ne zaman kan vericeksin
İnşallah cuma ikimizede güzel gelir kuzumCuma günü vericem inşallah canım reglim geçsin bir gün öyle gidiyim dedim
İnşallah canımm inşallahİnşallah cuma ikimizede güzel gelir kuzum
Ya çok çok sevindim rabbim sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsinKızlar bu sabah yaptım. Bu ilk 3 dakikada çektiğim;Eki Görüntüle 2783958 buda beklemiş hali Eki Görüntüle 2783959
Canııııım çok sevindiiim yaaa ben senden umutluydum zatenKızlar bu sabah yaptım. Bu ilk 3 dakikada çektiğim;Eki Görüntüle 2783958 buda beklemiş hali Eki Görüntüle 2783959