Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilk defa olucak. O yüzden biraz tedirginim. Ama mecbur sabredicez.
Canım hiç strese girme gerçekten canın falan acımıyor (genelde herkes abartılı anlatır ) İnanlı daha sağlıklı ve herşeyi daha net görüyor kendini bir iki kere sıkarsın ama daha sonra alışıyorsun benim önceki tedavide sürekli karından bakiyirdu şimdiki doktorum hep vajinal muayene ediyor regl iken dahi baktı

Bende şimdi kontrolden geldim. Herşey normal çıktı. Klomen verdi. 5 gün kullan 25 şubatta kontrole gel vajinal bakıcam dedi korktuğum sey başıma geldi. Tutuldum resmen ya bisey de diyemedim tamam diyebildim sadece
Korkma hiç canım Daha iyi görür

Bende öyle düşünüyorum bazen benimde hep karından bakıyor

İnşallah inşallahh
Kuzum Rabbim bidaha göstermesin, 2 kere dış gebelin olmuş sebebi varmı neden oluyor ?
Evet canım bi sebebini bulamadık. Başka ultrasonla tüpte sıvı birikmesinden şüphelendi doktor sonra Film çekildim temiz çıktı çok şükür canım. Doktorda senin şanssızlığın dedi. Bilmiyorum yani şöylede bişey var kafamda ikisininde görebilecek boyuta gelmesi için beklemedik. İkisinide 150lerde düşürdük canım. Sadece beta hcg 2 kat artmadı çok az az arttı doktorlar ondan şüphelendi. Diyorum belkide değildi belkide tutunmaya çalışıyordu tutunamıyordu. Bilmiyorum yani. Bakalım tekrarlama olasılığı yüksek. Ama rabbim kimseye vermesin çok zor bir süreç
Ayyyyyyy kendimin testi gibi sevindim canım benim inşallah sağlıkla gelişsin büyüsün çok heyecanladım
Ayy canımmm inşalllah bende çok heyecanlandım ama hep hAyalim görünce ağlamak istiyordum ama bu kadar siliklikte emin olamıyoki insan ağlasın seninkinide görücezz bu ay inşallahh
Bende öyle düşünüyorum bazen benimde hep karından bakıyor
Evet canımm. Bide vajinal baktığınfa rahim ağzını falanda inceliyorlar o yönden iyi. Günümüzde birsürü kötü hastalık var valla insan korkuyor baktırmak istiyor arada

Nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam Allahım bir derin belirtilerimiz aynı seninle. Gelir mi acep 2 senenin üstüne güzel ve sağlıklı bir gebelik haberi de benden ahh ahhh nerdeeeee
Evet kuzummn aynı belirtileri yaşamıştır. İnşallah benim test doğrudur tabi bu belirtiler karşısında. Senin belirtilerde bebişin habercisidir inşallahh

Ayy canımm var gibi valla hadi inşallah yanılmasınlar bizi o kadar ümitlendik inşallah doğrudur da bayram olur bizim için
Ay inşallahh canımm inşallahh Sen ne zaman kan vericeksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…