Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay valla gördüm hayalet çizgi
Canımm inşallah gercektirr
Ay kuzum hadi hayırlısıyla sabah belirgin olur inşallah biraz daha Cookiie çok sevindim
yaptım kuzumm şimdi atıcam. İnşallah ben kendimi kandırmıyorumdur

Evet haklısın canım bende negatif görür görmez bırakmayı düşünüyorum. Ama testlerde şüpheli çıkınca kaldım öyle
Kullanmakla iyi yapmışsın canım ben fitil olarak kullanmistim adet tarihine kadar bekle kan testi sonucuna göre yol izlersin insallah olumlu.sonuclanir
İnşallah kuzucumm sağolasın valla doktor o yönden biraz ilgisiz davrandı. Burdan bi arkadaşda aynısı olmuş kullanıcam dedi. Bende evde vardı dedin kullanıyım
Kuzuummm ne güzel bilgiler vermişsin bizee eline emeğine sağlıkk
Bu arada yarin da klomen aldıktan sonra çarşamba perşembe diğer ilaca yani iğneye gececegim cuma günü kontrolum olacak bakalim kac yumurtam nekadar olacak
İnşallah bu ay güzel sonuç olucak emeğinin karşılığını alıcaksın canımm
Ayyyy valla geliyor teker teker güzel haberler maşaalllahhhh insallah bu sabahta çıkar umudumuz artarrrrr
Canımm inşallah doğru haberlerdir

Eklentiler

• 97E4A06E-80FC-4055-92FD-9B4E56046466.jpeg
    120,9 KB · Görüntüleme: 62
  • 70AC20AA-CD6D-4E79-B24A-0DCEDB7948CE.jpeg
    26,2 KB · Görüntüleme: 58
Bende şimdi kontrolden geldim. Herşey normal çıktı. Klomen verdi. 5 gün kullan 25 şubatta kontrole gel vajinal bakıcam dedi korktuğum sey başıma geldi. Tutuldum resmen ya bisey de diyemedim tamam diyebildim sadece

Canım hadi bakalım güzelce tutunsun bebeğin kaçıncı günün kan testi ver bugün bence
Canım doktorum hiç bişey demedi ya şugün kan vs diye. Ben cumaya kadar testle takip edicem bakalım. Varsa gerçekten cuma dahiliye randevum var gitmişken o doktordan rica edicem baktırması için dahiliyeler hcg isteyebiliyormu bilmiyorum ama

Hadi ins doktor arayışına girmemiş olursun sağlıkla tutunsun

Bende şimdi kontrolden geldim. Herşey normal çıktı. Klomen verdi. 5 gün kullan 25 şubatta kontrole gel vajinal bakıcam dedi korktuğum sey başıma geldi. Tutuldum resmen ya bisey de diyemedim tamam diyebildim sadece
Kuzum bebişlerimiz için herşeye alışıyoruz, razı oluyoruz bende çok tuhaf oluyorum vajinalde ama zamanla alışılır, en sağlıklısı o. Benim karından bakıyo sürekli ama ben bile düşünüyorum arada vajinal baksa diye. Cünkü o zaman daha net görüyorlar herşeyi. Karından baktıklarında idrar kesesi falann rahim önünde kalıyor.
biraz sık dişini canım alışırsın zaten bir iki kereden sonra

Hadi ins doktor arayışına girmemiş olursun sağlıkla tutunsun
Ay inşallah canım zatej doktor arayışı çok stresli. En baştan hikayeni anlat, yepyeni testler isticek hepsiyle uğraş falan. Sıfırdan başlamak. He başımıza gelirse yine yapıcaz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…