- 16 Kasım 2020
- 397
- 389
Ay bencede varrrrrKızlar bu teste çok hafif bi çizgi var mı sizce bana mı öyle geliyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bencede varrrrrKızlar bu teste çok hafif bi çizgi var mı sizce bana mı öyle geliyo
Ayyyy valla geliyor teker teker güzel haberler maşaalllahhhh insallah bu sabahta çıkar umudumuz artarrrrrKızlar dayanamadım bi test daha yaptım. Kestim biçtim filtreledim. Ne kadar doğru olur bilmem
Sizce?Eki Görüntüle 2783860
Canımm inşallah gercektirrAy valla gördüm hayalet çizgi
yaptım kuzumm şimdi atıcam. İnşallah ben kendimi kandırmıyorumdurAy kuzum hadi hayırlısıyla sabah belirgin olur inşallah biraz daha Cookiie çok sevindim
Evet haklısın canım bende negatif görür görmez bırakmayı düşünüyorum. Ama testlerde şüpheli çıkınca kaldım öyleProgestan reglimi 12 gün geciktirdi benim... hamileyim sandım ama 3 günde 1 evde yaptığım testler negatif oldu çok gerildim. 8 gün sonra kan verdim negatif çıktı bende sordum bırakayım mı dedim progesteronu evet dedi, takriben 3 gün sonra da regl geldi.. eminseniz hamile olmadığınıza -ki doktoru arayıp bırakayım mı diye sormakta fayda var- bırakın ....
İnşallah kuzucumm sağolasın valla doktor o yönden biraz ilgisiz davrandı. Burdan bi arkadaşda aynısı olmuş kullanıcam dedi. Bende evde vardı dedin kullanıyımKullanmakla iyi yapmışsın canım ben fitil olarak kullanmistim adet tarihine kadar bekle kan testi sonucuna göre yol izlersin insallah olumlu.sonuclanir❤
Kuzuummm ne güzel bilgiler vermişsin bizee eline emeğine sağlıkkKizlar yaptığınız erken gebelik testlerinde olumlu olsa bile negatif görmeniz cok normal çünkü erken yapıyorsunuz ve negatif gordugunuzde ilac etkisi gecmis oluyor eger varsa sonra artıyor pozitife geciyor cok sabirsizlaniyorsaniz kan testi verin onda yenide olsa çıkıyor kesin sonuc ❤ kendinizi cok dinlemeyin cunku ozaman daha çok stress olursunuz rahat olun akışına bırakın beslenmeye dikkat edin bol su için yatarak geçirmeye çalışmayın ve ilaclarınızı hergun aynı saatte almaya çalışın doktorunuz iliski onerdiyse adet görene kadar değerlendirin eş faktörü olanlara genelde 2 gunde 3 gunde bir değerlendirilmesi öneriliyor yoksa gun aşırı ve doktor kontrolünde tedavi oluyorsanız ekstra bitkisel biseyler denemenize gerek yok doktorunuz yönlendirir zaten sizi adet gecikmesi olabiliyor ilaçlardan sonra 1 haftaya kadar normal gecikme yaşanması benim ilk asilamamda 4 gun adetim gecikti ve ikinci asilamamda 3 gun gecikme oldu tedavi sonrasında da adetler gercekten cok ağrılı oluyor hormon takviyesi yaptıkları için oda ve doktorunuza vajinal muayene yapmasini isteyin daha net sonuclar alınıyor yumurta sayisi büyüklüğü rahim yapısı vs. Tedaviye devam edin imkanınız varsa eger olmazsa ve tedaviye devam edemezsenizde merak etmeyin ilaclarin etkisi 2 3 ay kalıyor vücutta hepimizin hayirlisiyla kucaklari saglikli hayirli mutlu bebislerle dolar insallah❤
İnşallah bu ay güzel sonuç olucak emeğinin karşılığını alıcaksın canımmBu arada yarin da klomen aldıktan sonra çarşamba perşembe diğer ilaca yani iğneye gececegim cuma günü kontrolum olacak bakalim kac yumurtam nekadar olacak
Canımm inşallah doğru haberlerdirAyyyy valla geliyor teker teker güzel haberler maşaalllahhhh insallah bu sabahta çıkar umudumuz artarrrrr
Var var hadi hayırlısıKızlar bu sabah yaptım. Bu ilk 3 dakikada çektiğim;Eki Görüntüle 2783958 buda beklemiş hali Eki Görüntüle 2783959
Ay canımm ya çok sevindim, inşallah yanılmaz, inşallah sağlıklıdırVar var hadi hayırlısı
Canım hadi bakalım güzelce tutunsun bebeğin kaçıncı günün kan testi ver bugün benceAy canımm ya çok sevindim, inşallah yanılmaz, inşallah sağlıklıdır
Rabbimm senden de görmeyi nasip etsinn
AminnnAy canımm ya çok sevindim, inşallah yanılmaz, inşallah sağlıklıdır
Rabbimm senden de görmeyi nasip etsinn
Canım vajinal en iyisi hiç korkmaBende şimdi kontrolden geldim. Herşey normal çıktı. Klomen verdi. 5 gün kullan 25 şubatta kontrole gel vajinal bakıcam dedi korktuğum sey başıma geldi. Tutuldum resmen ya bisey de diyemedim tamam diyebildim sadece
Canım doktorum hiç bişey demedi ya şugün kan vs diye. Ben cumaya kadar testle takip edicem bakalım. Varsa gerçekten cuma dahiliye randevum var gitmişken o doktordan rica edicem baktırması için dahiliyeler hcg isteyebiliyormu bilmiyorum amaCanım hadi bakalım güzelce tutunsun bebeğin kaçıncı günün kan testi ver bugün bence
Hadi ins doktor arayışına girmemiş olursun sağlıkla tutunsunCanım doktorum hiç bişey demedi ya şugün kan vs diye. Ben cumaya kadar testle takip edicem bakalım. Varsa gerçekten cuma dahiliye randevum var gitmişken o doktordan rica edicem baktırması için dahiliyeler hcg isteyebiliyormu bilmiyorum ama
Ilk defa olucak. O yüzden biraz tedirginim. Ama mecbur sabredicez.Canım vajinal en iyisi hiç korkma
Kuzum bebişlerimiz için herşeye alışıyoruz, razı oluyoruz bende çok tuhaf oluyorum vajinalde ama zamanla alışılır, en sağlıklısı o. Benim karından bakıyo sürekli ama ben bile düşünüyorum arada vajinal baksa diye. Cünkü o zaman daha net görüyorlar herşeyi. Karından baktıklarında idrar kesesi falann rahim önünde kalıyor.Bende şimdi kontrolden geldim. Herşey normal çıktı. Klomen verdi. 5 gün kullan 25 şubatta kontrole gel vajinal bakıcam dedi korktuğum sey başıma geldi. Tutuldum resmen ya bisey de diyemedim tamam diyebildim sadece
Ay inşallah canım zatej doktor arayışı çok stresli. En baştan hikayeni anlat, yepyeni testler isticek hepsiyle uğraş falan. Sıfırdan başlamak. He başımıza gelirse yine yapıcaz daHadi ins doktor arayışına girmemiş olursun sağlıkla tutunsun
Ee tmm o zamanÇok çok sevindim hadi bize sürecini anlat da bizde umutlanalım
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah aminGünaydınnnn
Oh be sonunda 1 güzel haber
Çok sevindim canım benim rabbim sağlıklı hayırlı evlat eylesin inşallah
Aynen cnm tekrar dosya kurma falannstresli ins gerek kalmaz cnmAy inşallah canım zatej doktor arayışı çok stresli. En baştan hikayeni anlat, yepyeni testler isticek hepsiyle uğraş falan. Sıfırdan başlamak. He başımıza gelirse yine yapıcaz da
İnşallah canım Rabbim hepimizin kucağını doldursunAynen cnm tekrar dosya kurma falannstresli ins gerek kalmaz cnm
Kuzummmm gözün aydınnnn ya ne güzellllKızlar bu sabah yaptım. Bu ilk 3 dakikada çektiğim;Eki Görüntüle 2783958 buda beklemiş hali Eki Görüntüle 2783959