- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 32
Canım bundaki yok gibi sen sabah yap sabahEki Görüntüle 2783875 Buda şimdiki hali. Yok gibi kızlar ya nebileyim. Sabah yine yapcam bakalım
Canım çok üzüldüm demeli kuruma çizgisi olabiliriyormuşKızlar kan verdim sonuç negatif. Kendimi marta hazırlıyorum. Hadi sizden güzel haberler alayım
Çok belli belirsiz canım anlayamadım valla anlaşılmıyo böyle olubcada bişey yaaa heyecandan ölcem sandımEki Görüntüle 2783875 Buda şimdiki hali. Yok gibi kızlar ya nebileyim. Sabah yine yapcam bakalım
Kaç çıktı betaBugün 15. Günümdü. Halen regl de olmadım
Ahh malesef yaa umutlandırdı beniCanım bundaki yok gibi sen sabah yap sabah
Canım çok üzüldüm demeli kuruma çizgisi olabiliriyormuş
0.100Kaç çıktı beta
Canım sen eminsen negatif diye ağrıların için civanperçemi al aktardan sıcak suya 2 tatlı kaşığı at ve 1 dk demle sadece süz ve iç... çok iyi geliyor.İlk hayatım.negatif cıkınca evde kıyamet koptu cok agladım çok üzüldüm. Artık devam etmek istemiyorum. Reglim olsun dra ara vericecm.cok yıprandım.
Yaa inşallah mart ayına canım bende boşuna ümitlenmeyim bari herşey olabilir valla
Tesekkür ederım ama azaldı. Buhafta regli olunca doktroruma gdicem zaten.Canım sen eminsen negatif diye ağrıların için civanperçemi al aktardan sıcak suya 2 tatlı kaşığı at ve 1 dk demle sadece süz ve iç... çok iyi geliyor.
Tebrik ediyorum, kan verdiniz mi, değeriniz kaç çıktı? kaç gün sonra öğrendiniz snucu?Sonuç girilmemiş ilk ben olayım bugün itibariyle hamileyim
progestanı bırakmayın sakın, doktor bırak demeden.Ay bak şimdi banada umut oldun yaabugün negatif cıktı diye progestanı falan bırakcaktım. Bikaç gün daha içeyim o zaman
Ay çoook çook belli belirsiz bişey gözüm şaşı olcak bakarkenValla ben hala görüyorum
Sabahda yap bakalım haberdar ettt
öyle yapıcam bebeğimmCanım bundaki yok gibi sen sabah yap sabah
Canım çok üzüldüm demeli kuruma çizgisi olabiliriyormuş
Canım progestanı doktor kullan dememişti ben kullanıyorum öyle. Cünkü doktor rahim kalınlığıma hiç bakmadı. Bende nolur nolmaz diye evde vardı günde 1 alıyorumprogestanı bırakmayın sakın, doktor bırak demeden.
Ay valla gördüm hayalet çizgiKızlar dayanamadım bi test daha yaptım. Kestim biçtim filtreledim. Ne kadar doğru olur bilmem
Sizce?Eki Görüntüle 2783860
Progestan reglimi 12 gün geciktirdi benim... hamileyim sandım ama 3 günde 1 evde yaptığım testler negatif oldu çok gerildim. 8 gün sonra kan verdim negatif çıktı bende sordum bırakayım mı dedim progesteronu evet dedi, takriben 3 gün sonra da regl geldi.. eminseniz hamile olmadığınıza -ki doktoru arayıp bırakayım mı diye sormakta fayda var- bırakın ....Canım progestanı doktor kullan dememişti ben kullanıyorum öyle. Cünkü doktor rahim kalınlığıma hiç bakmadı. Bende nolur nolmaz diye evde vardı günde 1 alıyorum
Çooook sevindim hayırlı uğurlu olsun gozunuz aydın inşallah saglikla alirsiniz kucağınızaSonuç girilmemiş ilk ben olayım bugün itibariyle hamileyim
Amin canımm benimm daha kesin değil benimkisi ama bakalım inşallah vardır
Kullanmakla iyi yapmışsın canım ben fitil olarak kullanmistim adet tarihine kadar bekle kan testi sonucuna göre yol izlersin insallah olumlu.sonuclanirAy çoook çook belli belirsiz bişey gözüm şaşı olcak bakarken
öyle yapıcam bebeğimm
Çok belli belirsiz canım anlayamadım valla anlaşılmıyo böyle olubcada bişey yaaa heyecandan ölcem sandım
Çokk aşırı belirsiz kuzu cidden ya. Bakalım sabah tekrar denicem@byzz1
Canım progestanı doktor kullan dememişti ben kullanıyorum öyle. Cünkü doktor rahim kalınlığıma hiç bakmadı. Bende nolur nolmaz diye evde vardı günde 1 alıyorum
GünaydınnnnSonuç girilmemiş ilk ben olayım bugün itibariyle hamileyim