Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk hayatım.negatif cıkınca evde kıyamet koptu cok agladım çok üzüldüm. Artık devam etmek istemiyorum. Reglim olsun dra ara vericecm.cok yıprandım.
Canım sen eminsen negatif diye ağrıların için civanperçemi al aktardan sıcak suya 2 tatlı kaşığı at ve 1 dk demle sadece süz ve iç... çok iyi geliyor.

Sonuç girilmemiş ilk ben olayım bugün itibariyle hamileyim
Tebrik ediyorum, kan verdiniz mi, değeriniz kaç çıktı? kaç gün sonra öğrendiniz snucu?

Ben cok geriden takip etmişim, ilerleyen sayfalarda cevaplar verilmiş zaten, hayırlı olsun tekrardan :))

Son düzenleme:
Valla ben hala görüyorum😂
Sabahda yap bakalım haberdar ettt 🥰🥰🥰
Ay çoook çook belli belirsiz bişey gözüm şaşı olcak bakarken 😂🤪
Canım bundaki yok gibi sen sabah yap sabah

Canım çok üzüldüm demeli kuruma çizgisi olabiliriyormuş
öyle yapıcam bebeğimm🤲🏼
Çok belli belirsiz canım anlayamadım valla anlaşılmıyo böyle olubcada bişey yaaa heyecandan ölcem sandım 😂
Çokk aşırı belirsiz kuzu cidden ya. Bakalım sabah tekrar denicem 😂@byzz1
progestanı bırakmayın sakın, doktor bırak demeden.
Canım progestanı doktor kullan dememişti ben kullanıyorum öyle. Cünkü doktor rahim kalınlığıma hiç bakmadı. Bende nolur nolmaz diye evde vardı günde 1 alıyorum🤷🏼‍♀️

Canım progestanı doktor kullan dememişti ben kullanıyorum öyle. Cünkü doktor rahim kalınlığıma hiç bakmadı. Bende nolur nolmaz diye evde vardı günde 1 alıyorum🤷🏼‍♀️
Progestan reglimi 12 gün geciktirdi benim... hamileyim sandım ama 3 günde 1 evde yaptığım testler negatif oldu çok gerildim. 8 gün sonra kan verdim negatif çıktı bende sordum bırakayım mı dedim progesteronu evet dedi, takriben 3 gün sonra da regl geldi.. eminseniz hamile olmadığınıza -ki doktoru arayıp bırakayım mı diye sormakta fayda var- bırakın ....

Ay çoook çook belli belirsiz bişey gözüm şaşı olcak bakarken 😂🤪

öyle yapıcam bebeğimm🤲🏼
Çok belli belirsiz canım anlayamadım valla anlaşılmıyo böyle olubcada bişey yaaa heyecandan ölcem sandım 😂
Çokk aşırı belirsiz kuzu cidden ya. Bakalım sabah tekrar denicem 😂@byzz1

Kullanmakla iyi yapmışsın canım ben fitil olarak kullanmistim adet tarihine kadar bekle kan testi sonucuna göre yol izlersin insallah olumlu.sonuclanir🤲

Kizlar yaptığınız erken gebelik testlerinde olumlu olsa bile negatif görmeniz cok normal çünkü erken yapıyorsunuz ve negatif gordugunuzde ilac etkisi gecmis oluyor eger varsa sonra artıyor pozitife geciyor 🥰 cok sabirsizlaniyorsaniz kan testi verin onda yenide olsa çıkıyor kesin sonuc ❤ kendinizi cok dinlemeyin cunku ozaman daha çok stress olursunuz rahat olun akışına bırakın beslenmeye dikkat edin bol su için yatarak geçirmeye çalışmayın ve ilaclarınızı hergun aynı saatte almaya çalışın doktorunuz iliski onerdiyse adet görene kadar değerlendirin eş faktörü olanlara genelde 2 gunde 3 gunde bir değerlendirilmesi öneriliyor yoksa gun aşırı ve doktor kontrolünde tedavi oluyorsanız ekstra bitkisel biseyler denemenize gerek yok doktorunuz yönlendirir zaten sizi adet gecikmesi olabiliyor ilaçlardan sonra 1 haftaya kadar normal gecikme yaşanması benim ilk asilamamda 4 gun adetim gecikti ve ikinci asilamamda 3 gun gecikme oldu tedavi sonrasında da adetler gercekten cok ağrılı oluyor hormon takviyesi yaptıkları için oda ve doktorunuza vajinal muayene yapmasini isteyin daha net sonuclar alınıyor yumurta sayisi büyüklüğü rahim yapısı vs. Tedaviye devam edin imkanınız varsa eger olmazsa ve tedaviye devam edemezsenizde merak etmeyin ilaclarin etkisi 2 3 ay kalıyor vücutta hepimizin hayirlisiyla kucaklari saglikli hayirli mutlu bebislerle dolar insallah🤲🥰💜🤍🧡💛💙

Bu arada yarin da klomen aldıktan sonra çarşamba perşembe diğer ilaca yani iğneye gececegim cuma günü kontrolum olacak bakalim kac yumurtam nekadar olacak 🥰

Ayrica b12 ve d vitamininiz düşükse mutlaka ama mutlaka takviye alin eslerinizle birlikte

X