Çok çok sevindim hadi bize sürecini anlat da bizde umutlanalımİnşallah canım benim gönlüm kalbim aklım hep sizinle
Ben de çarşamba yani 12. Günüm de başlayacağım testeTekrarlıcam yine canım bakalım kısmet
İnşallah direk pozitifi görürsün canımmBen de çarşamba yani 12. Günüm de başlayacağım teste
Alla ilk kimyasal gebelikte 18. Günde ancak çıkmıştı oyğzden ben idrarında geç öğrenenlerdenim benceİnşallah direk pozitifi görürsün canımm
Ay canımmm inşallah gelir o doğum günü hediyesii. Allahım inşallahhAlla ilk kimyasal gebelikte 18. Günde ancak çıkmıştı oyğzden ben idrarında geç öğrenenlerdenim benceama inşllah ya varta inşllah bir kere de tek seferde pozitifi görsem Ay varta 13 Mart eşimin doğum günü ona ve bana çok güzel hediye olur
Gördüm bennnnKızlar dayanamadım bi test daha yaptım. Kestim biçtim filtreledim. Ne kadar doğru olur bilmem
Sizce?Eki Görüntüle 2783860
Wallahi bende gördümKızlar dayanamadım bi test daha yaptım. Kestim biçtim filtreledim. Ne kadar doğru olur bilmem
Canım. Beklet bu testi beklet daha da koyulaşırKızlar dayanamadım bi test daha yaptım. Kestim biçtim filtreledim. Ne kadar doğru olur bilmem
Ayyy nasıl sevindim şuanKızlar dayanamadım bi test daha yaptım. Kestim biçtim filtreledim. Ne kadar doğru olur bilmem
Gördüm bennnn
Wallahi bende gördüm
Canım. Beklet bu testi beklet daha da koyulaşır
Yaaa gerçekmi varmı kızlarrAyyy nasıl sevindim şuan
Görünüyor ama kuzum sabah ilk idrarınla yap bideeeYaaa gerçekmi varmı kızlarrinşallah doğrudur ama beklettim belirginleşmedi şuanlık daha. Ya bide o kadar zor görünüyoki. Emin olamıyorum
Hem sabah ilk idrarda daha iyi belirginleşir birde şah 12. Günündesin yabi daha çok küçük ondanYaaa gerçekmi varmı kızlarrinşallah doğrudur ama beklettim belirginleşmedi şuanlık daha. Ya bide o kadar zor görünüyoki. Emin olamıyorum
Görünüyor ama kuzum sabah ilk idrarınla yap bideee
Eki Görüntüle 2783875 Buda şimdiki hali. Yok gibi kızlar ya nebileyim. Sabah yine yapcam bakalımHem sabah ilk idrarda daha iyi belirginleşir birde şah 12. Günündesin yabi daha çok küçük ondan
Valla ben hala görüyorumEki Görüntüle 2783875 Buda şimdiki hali. Yok gibi kızlar ya nebileyim. Sabah yine yapcam bakalım
Hayır olsun canım sıkma canını yeni ay yeni umut inşallahKızlar kan verdim sonuç negatif. Kendimi marta hazırlıyorum. Hadi sizden güzel haberler alayım
Yaaa canım benim inşallah martta güzel sonuçlar alırsın artık testlere de güvenemiyoz kaçıncı günündüKızlar kan verdim sonuç negatif. Kendimi marta hazırlıyorum. Hadi sizden güzel haberler alayım
Aynen öyle canım ama üzülmedim desem yalan olur. Eşimde üzüldü. Zaten adet olayım gidip saçımı boyatıcam. Şekersiz beslenmeyi düşünüyorum bu ay. Umarım kiloda veririm. Düşünmeyeceğim diyorum ama klomen kullanıcam mecbur. Aynı süreci bu ay da yaşıcam cidden zor bir süreç. Allah yardımcımız olsunHayır olsun canım sıkma canını yeni ay yeni umut inşallahRabbim bizim için herşeyin en hayırlısını bilir
Bugün 15. Günümdü. Halen regl de olmadımYaaa canım benim inşallah martta güzel sonuçlar alırsın artık testlere de güvenemiyoz kaçıncı günündü