Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım önce yapmışmıydın testt. 15. Gün çıkmış. Bugün 12. Günüm test yaptım negatif umutum gitti ama gitmesinmi🤣

Tamam o zaman bana müsadee yeterki bebiişleriniz gelsinn😍😍
Yaptım yaptım attım ya erken de çıkmıştı bi sonra ondada çıkmamıştı negatifti bugün yaptım böyle inşallah vardır

B byzz1 canım çizgiyi gördük diye sana da koydum :anneadayı: Uğur getirsin inşallau 😍

Yaptım yaptım attım ya erken de çıkmıştı bi sonra ondada çıkmamıştı negatifti bugün yaptım böyle inşallah vardır
Ay canım evet şimdi hatırladm onları kaçıncı günle yapmıştınn😊

Aa canım çok sevindim ilk hamiş emojisini koyayım şöyle hemen. 😍 Gözün aydın nasıl öğrendin daha zaman vardı sanki senin bata 😍

Ay canım inşallah poZitiftiirr güzel haberlerini bekliyoruz🤩

Evett canımm varrr 🤩

kızlar biraz girmedim kulübe ne güZel haberler gelmiş. Ben böyle girmesemmi arada uğurlumu geldi ne 😂
Aa canım çok sevindim ilk hamiş emojisini koyayım şöyle hemen. 😍 Gözün aydın nasıl öğrendin daha zaman vardı sanki senin bata 😍

Ay canım inşallah poZitiftiirr güzel haberlerini bekliyoruz🤩

Evett canımm varrr 🤩

kızlar biraz girmedim kulübe ne güZel haberler gelmiş. Ben böyle girmesemmi arada uğurlumu geldi ne 😂
Evet benim bata 5 gün ve hatta aşılama olmuştum ya ben öncesinde yumurta geliştirici vuruyorum karnimdan erken gelişti yumurtam 11.gun adetimin asilama oldum Cookiie Cookiie 🥰🥰

Eklentiler

• Screenshot_2021-02-15-13-29-41-425_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-02-15-13-29-41-425_com.android.chrome.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 50
Yaa çok güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim bizede çok dua et lütfen bide test yaptın mı evde nasıl çıktı benim gibi çıktı mı hiç ☺️
Seninkinden daha kötüydü canım ama sende gebesin baktım geç döllenme senin ki kan thlilinde daha net çıkar inşallah🤲❤️

Seninkinden daha kötüydü canım ama sende gebesin baktım geç döllenme senin ki kan thlilinde daha net çıkar inşallah🤲❤️
Yaa ciddi misin inşallah öyledirr canımm daha netleşti gibi sanki biraz

Eklentiler

• 1EFCFD8B-6765-45A3-A689-723C3283B774.jpeg
    1EFCFD8B-6765-45A3-A689-723C3283B774.jpeg
    69,4 KB · Görüntüleme: 48
  • E62E347F-EB92-44E6-A00D-9F9919264C94.jpeg
    E62E347F-EB92-44E6-A00D-9F9919264C94.jpeg
    69,4 KB · Görüntüleme: 53
İç iç ama işte benim var mı bilmiyom daha 😂inşallah vardır da herkese umut olur herkesin olur inşallah
Kanda da kesinleştir kuzum hadi inşallahh😍
Evet benim bata 5 gün ve hatta aşılama olmuştum ya ben öncesinde yumurta geliştirici vuruyorum karnimdan erken gelişti yumurtam 11.gun adetimin asilama oldum Cookiie Cookiie 🥰🥰
Canım ya çok sevindimm rabbim sağlıkla devam ettirsin kucağına almak nasip olsun😍 nasıl öğrendin😍

X