Ay canım bilmiyorum bebişmi geliyordur adetmii
Ben görüyorum canım var gibiKızlar bu teste çok hafif bi çizgi var mı sizce bana mı öyle geliyo
Var gibi vallaKızlar bu teste çok hafif bi çizgi var mı sizce bana mı öyle geliyo
Inşallah vardır canım sonucları bekliyoruz bizimlede paylaş canimYaa inşallah bebekte vardır
Yaaa inşallahh ama böyle grimsi gibi çokta heveslenemedim dee biraz bekledi 2 saat kadar öyle çıktı ama 2 gündür beklettiğim var hiç bişey yok hala inşallah vardır bişeylerVar gibi valla
Tabi kii paylaşıcam öğrenir öğrenmez adet günümü bekliycem yine bakalım kan vermek içinInşallah vardır canım sonucları bekliyoruz bizimlede paylaş canim
Ne zamandı canım gününTabi kii paylaşıcam öğrenir öğrenmez adet günümü bekliycem yine bakalım kan vermek için
18 diye hesapladım gecikme olmassa bakalımNe zamandı canım günün
Inşallah hayırlı haberi alırsın canım bu arada canım testi akan suyun altına tut çizgi silinmezse kuruma çizgisi değildir canım18 diye hesapladım gecikme olmassa bakalım
Aynen canım hadi inş yaaKızlar bu teste çok hafif bi çizgi var mı sizce bana mı öyle geliyo
Su damlattım üstüne gitmedi canım bakalım ama hayırlısı inşallah vardırInşallah hayırlı haberi alırsın canım bu arada canım testi akan suyun altına tut çizgi silinmezse kuruma çizgisi değildir canım
İnşallah ya senin de böyle miydi senin ki daha belirgin dimiAynen canım hadi inş yaa
Su damlattım üstüne gitmedi canım bakalım ama hayırlısı inşallah vardır
Bende gördüm kaçıncı günün canimKızlar bu teste çok hafif bi çizgi var mı sizce bana mı öyle geliyo
İğne gününü sayarsam 15. GünümBende gördüm kaçıncı günün canim
Aa canım çok sevindim ilk hamiş emojisini koyayım şöyle hemen.Sonuç girilmemiş ilk ben olayım bugün itibariyle hamileyim
Ay canım inşallah poZitiftiirr güzel haberlerini bekliyoruzYok canım tekrarlamadım. Aslında bugün adet olurum diye bekledim ama olmadım. Akşam kan vermeye gidebilirim. İdrar testi bi pozitif bi negatif moral bozuyo. Hiç olmazsa hamile değilsem bile bnde diğer aya adapte olayım
Evett canımm varrrKızlar bu teste çok hafif bi çizgi var mı sizce bana mı öyle geliyo
2 hafta bi girme ozaman benim sonuca kadarAa canım çok sevindim ilk hamiş emojisini koyayım şöyle hemen.Gözün aydın nasıl öğrendin daha zaman vardı sanki senin bata
Ay canım inşallah poZitiftiirr güzel haberlerini bekliyoruz
Evett canımm varrr
kızlar biraz girmedim kulübe ne güZel haberler gelmiş. Ben böyle girmesemmi arada uğurlumu geldi ne
İns bebeğin tutunmusturİğne gününü sayarsam 15. Günüm
Canım önce yapmışmıydın testt. 15. Gün çıkmış. Bugün 12. Günüm test yaptım negatif umutum gitti ama gitmesinmiİğne gününü sayarsam 15. Günüm
Tamam o zaman bana müsadee yeterki bebiişleriniz gelsinn2 hafta bi girme ozaman benim sonuca kadar