Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bend evarım 2 yıllık vlıyım 7 aydır ıstıyoruz ama yok olmadı eylule kaldı benımkıde ((
doktora gıtıtım gornurde sorun yok aralık ocak zaman verdı eger olmazsa testler falan yapılcak...ıhslhhh o zamana kadar gelır bebıslerımızı...sanada banada ısteyen herkeze RABBIM tez vakıtte verır ıhslahhh:Saruboceq:cnm merhaba tedavi falan görüyomusunuz bizde iki yıllık evliyiz benim bi düşükle sonuçlanan gebeliğim oldu yaklaşık 10 ay önce 6-7 aydırda istiyoruz ama tedaviye bu ay başladı doktorumuz inş sende bende biranönce güzel haberler veririz tabiki allahım her isteyene nasip etsin
merhaba arkadaşlar bende 5 ay önce miyom ameliyatı oldum.doktor 3 ay zaman verdi.Bende anne olmayı çok istiyorum.2 yıllık evliyim.geçen ay denemelere başladık.adetime 2 gün var.ama ağrı ve belirtileri şimdiden başladı bile.Yani ümidimiz eylüle.Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah..
geçmiş olsun arkadaşım.. benimde adetime 1 hafta var. umarım bu ay adet olmamda umutlar eylül ayına kalmaz.. gerçi çikolata kistiyle biraz zor ama((
selam arkadaşlar bende 14 aylık evliyim tam 10 aydır bizimde olmuyor testler falan herşey normal iki kez yumurta takibi yapıldı bu ay kendimiz deniyoruz inşallah hiç kimse ekim ayına kalmaz amin
yumurta takibi nasıl yapılıyor ?anlatabilirmisin arkadasım
canım bana da yumurta takibi yapılmıştı bu ay ama hamile kalamadım.. doktor klomen verdi adetin 5. günü başla, günde bir tane 5 gün boyunca içtim sonra doktora gittim.. ultrasonla yumurtaya baktı ölçtü. iki gün sonra yine gel dedi. yine yumurtaya baktı. güzel büyümüş dedi ve bize ilişki günlerini yazdı uyguladık ama sonuç yine hayal kırıklığı.. umarım 14. denemem başarılı olur