• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

umutları eylül ayına kalan arkadaşlar !!!!

a_emet26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
98
0
36
Bursa
arkadaşlar bu ayda olmadı eylüle kaldı bebk özlemi diyenler
tedavi görenler gelin bizde burda sohbet edelima.sa.s

Benimde umudum eylüle kaldı malesef :(( 3 yıllık evliyim. Ama daha 4 aydır bebek istemeye başladık. Ama henüz olmadı. Doktora gittik şuan tedavi için çok erken. 1 sene denemeniz gerek olmazsa tedavi dedi. Ama çok istiyorum arkadaşlar. İnşallah yakın zamanda bizimde bebişimiz olur.

ALLAH gönlümüze göre versin ben dede kist var gitmek bilmiyor inş gider bende başlarım çalışmalara eger bu ayda gitmezse baslıcam belki tutar:ecrin_bebek:

ben ekımde ılk denemem olacak tup bebege gıdıorum :)
eylul bıtsın hemen gelsın ekımmm ayı

rabbım hepımızın kucagını hayırlısıylan doldursun

bend evarım 2 yıllık vlıyım 7 aydır ıstıyoruz ama yok olmadı eylule kaldı benımkıde :(((

ne güzel arkadaşlar ben açmıştım konuyu yazan arkadaşlara tşkler:))))

arkadaşlar bende 2 yıllık evliyim geçen sene düşük yaşadım ozamandan beride olmuyo bu ay tedaviye başladık bakalım hayırlısı inş bu topikte birbirimize bebek haberlerimizi verirriz

3 yıllık evliyim hiç korunmadım 6 aydır doktora gidiyorum sebep yok bende tte yüksek ama o da tek başına kısırlığa sebep değilmiş.
her ay umutlanıyorum ama her ay bişey olduğu yok.

bend evarım 2 yıllık vlıyım 7 aydır ıstıyoruz ama yok olmadı eylule kaldı benımkıde :(((

cnm merhaba tedavi falan görüyomusunuz bizde iki yıllık evliyiz benim bi düşükle sonuçlanan gebeliğim oldu yaklaşık 10 ay önce 6-7 aydırda istiyoruz ama tedaviye bu ay başladı doktorumuz inş sende bende biranönce güzel haberler veririz tabiki allahım her isteyene nasip etsin

cnm merhaba tedavi falan görüyomusunuz bizde iki yıllık evliyiz benim bi düşükle sonuçlanan gebeliğim oldu yaklaşık 10 ay önce 6-7 aydırda istiyoruz ama tedaviye bu ay başladı doktorumuz inş sende bende biranönce güzel haberler veririz tabiki allahım her isteyene nasip etsin
doktora gıtıtım gornurde sorun yok aralık ocak zaman verdı eger olmazsa testler falan yapılcak...ıhslhhh o zamana kadar gelır bebıslerımızı...sanada banada ısteyen herkeze RABBIM tez vakıtte verır ıhslahhh:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar bende 5 ay önce miyom ameliyatı oldum.doktor 3 ay zaman verdi.Bende anne olmayı çok istiyorum.2 yıllık evliyim.geçen ay denemelere başladık.adetime 2 gün var.ama ağrı ve belirtileri şimdiden başladı bile.Yani ümidimiz eylüle.Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah..

merhaba arkadaşlar bende 5 ay önce miyom ameliyatı oldum.doktor 3 ay zaman verdi.Bende anne olmayı çok istiyorum.2 yıllık evliyim.geçen ay denemelere başladık.adetime 2 gün var.ama ağrı ve belirtileri şimdiden başladı bile.Yani ümidimiz eylüle.Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah..

geçmiş olsun arkadaşım.. benimde adetime 1 hafta var. umarım bu ay adet olmamda umutlar eylül ayına kalmaz.. gerçi çikolata kistiyle biraz zor ama:(((

benmde eylül ayına kaldı hayallerim umutlarım... eylüldende pek beklentim yok gibi rahatsızlıklardan dolayı çalışmalara ara vermiş olduk :(

geçmiş olsun arkadaşım.. benimde adetime 1 hafta var. umarım bu ay adet olmamda umutlar eylül ayına kalmaz.. gerçi çikolata kistiyle biraz zor ama:(((

inşallah canım bizlerde bir gün anne oluruz.ben inanıyorum.iyi düşünelim iyi olsun:)

selam arkadaşlar bende 14 aylık evliyim tam 10 aydır bizimde olmuyor testler falan herşey normal iki kez yumurta takibi yapıldı bu ay kendimiz deniyoruz inşallah hiç kimse ekim ayına kalmaz amin

malesefki az önce kırmızı kartı gördüm... offfffff yine hayal kırıklığı. gebelik testi bile almıştım. adet geçtikten iki gün sonra yapacaktım....... tüm umutlar eylülde.. rabbim bizim de yüzümüze gülsün. hayırlısıyla meleklerimize en kısa sürede kavuşalım

yumurta takibi nasıl yapılıyor ?anlatabilirmisin arkadasım

canım bana da yumurta takibi yapılmıştı bu ay ama hamile kalamadım.. doktor klomen verdi adetin 5. günü başla, günde bir tane 5 gün boyunca içtim sonra doktora gittim.. ultrasonla yumurtaya baktı ölçtü. iki gün sonra yine gel dedi. yine yumurtaya baktı. güzel büyümüş dedi ve bize ilişki günlerini yazdı uyguladık ama sonuç yine hayal kırıklığı.. umarım 14. denemem başarılı olur

canım bana da yumurta takibi yapılmıştı bu ay ama hamile kalamadım.. doktor klomen verdi adetin 5. günü başla, günde bir tane 5 gün boyunca içtim sonra doktora gittim.. ultrasonla yumurtaya baktı ölçtü. iki gün sonra yine gel dedi. yine yumurtaya baktı. güzel büyümüş dedi ve bize ilişki günlerini yazdı uyguladık ama sonuç yine hayal kırıklığı.. umarım 14. denemem başarılı olur

vajinal ultrason aletiylemi bakıyor yoksa dısardanmı

Back