Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bırakmak gerek aynen gel de anlatbırakın bu takibi artık
ben bıraktım, olcağına varır nasılsa strese gerek yokbırakmak gerek aynen gel de anlat
stres değil zaten heyecanlı bekleyiş yapacak bişey yokben bıraktım, olcağına varır nasılsa strese gerek yok
10.ayımdayım, her ay hamilelik belirtilerini yaşıyorumstres değil zaten heyecanlı bekleyiş yapacak bişey yok
ben 3ü bitirdim belirti manyağı oldum bu ay hiç bi belirtiyi sallamadan bekliyorum ,e beklemeden de nasıl durcam dimi huyum kurusun10.ayımdayım, her ay hamilelik belirtilerini yaşıyorum
aynı şekilde canım :/Vallahi korunmayı bıraktıktan sonra kendimi dinlemekten bıktım. Yeni yeni agrılar cıkardım başıma . Hep diyorum ya yok işte sonra bi belirti daha beliriyor ama iki ay da olmadı. Şimdi akışına bırakim desem yapamicam biliyorum
insallah artik gelir yaaynı şekilde canım :/
vaktini saatini bekliyor..
malesef cnm bnde degişiklik yok :)Eee kizlar kasima girdik var mi aranizda hamisler merak ettim yazilari okuyunca
İnsallah bu ay olur canim ben de istiyorum ama istemalesef cnm bnde degişiklik yok :)
amin inş canım hayırlısıyla olsun bebişlerimizİnsallah bu ay olur canim ben de istiyorum ama iste
İnsallah canimamin inş canım hayırlısıyla olsun bebişlerimiz