Umutlanmalı miyim?

Guneskiz

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2017
333
156
18
35
Arkadaslar merhaba sizlere bir konuda danışmak istiyorum 3 gündür kahverengi miktarı az hatta bazen sadece peçeteye gelecek şekilde lekelenmelerim oluyor tan regl dönemindeyim sökülemiyor mu yoksa bu yerleşme kanaması olabilir mi? Daha önce boyle birsey hic yasamadim artı olarak gögüslerimdede hassasiyet var 2 gun once evde idrar testi yaptin negatif cikti yarin kismetse kan testi yaptiricam yarini heyecanla bekliyorum oncesinde sizede danisnak istedim tecrubeli bilgili arkadaslar yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Tesekkurler. lutfen konum tasinmasin en azindan bir sure çünkü burada daha çok yanıt geliyor lutfen..

Yani implantasyon kanamasına benziyor ama hormanal bir değişiklik varsa reglinizle alakalı da olabilir. Allah gönlünüze göre versin.

Ben Kasım sonunda hamile kalmışım 29 Kasim da peceteye acik pembe kirmizi arasi lekelenmem oldu. Aralık 4 de regl oldum 7 gün normal bir şekilde bir sonra ki regl olmama 6 gün kala idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim. Yani herşey olabilir Allah gönlüne göre versin :)

Ben Kasım sonunda hamile kalmışım 29 Kasim da peceteye acik pembe kirmizi arasi lekelenmem oldu. Aralık 4 de regl oldum 7 gün normal bir şekilde bir sonra ki regl olmama 6 gün kala idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim. Yani herşey olabilir Allah gönlüne göre versin :)
Amin Allah bağışlasın çok teşekkür ederim evet doğru kişiden kişiye hatta aynı kişinin iki hamileliği bile farklılık gösterebiliyor.

Benim de ilk hamilelik belirtilerim karın ağrısı ve göğüs hassasiyeti idi inşallah hayırlısı olur hakkında :)

Back