- 4 Ekim 2023
- 139
- 9
- 11
- 24
- Konu Sahibi sessizkadn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetime daha iki gün var ama kusma mide bulantısı olunca ben yaptımBen göremedim. Gecikmenin kaçıncı günü?
Sabah ilk idrarla yaparsanız belki daha net bir sonuç elde edersinizAdetime daha iki gün var ama kusma mide bulantısı olunca ben yaptım
Adete iki gün var ama kan testi versem cikarmi acabaSabah ilk idrarla yaparsanız belki daha net bir sonuç elde edersiniz
Tam 2.çizginin başlangıcında kırmızılık görünüyor ama test kurumuş veya fazla idrar damlatmıssınız o yüzden çizgi varmıs gibi görünüyor tekrarlama şansınız varsa tekrarlayın yoksa kasetın üstünü çıkartıp öyle resim atın bakalımEki Görüntüle 3312013 silik çizgi gören varmı ben mi gereksiz umutlaniyorum destek olun lütfen
Tam 2.çizginin başlangıcında kırmızılık görünüyor ama test kurumuş veya fazla idrar damlatmıssınız o yüzden çizgi varmıs gibi görünüyor tekrarlama şansınız varsa tekrarlayın yoksa kasetın üstünü çıkartıp öyle resim atın bakalım
Kimyasal gibi duruyor canım inşallah yükselirKızlar cumartesi günü adete bes gum kala kan verdm 32 cıkmıstı bugun adet günüm 26.4 cıktı sızce yükselir mi yenıdem ılı farklı hastanede verdm doktor cumartesi günü tekrar ver dedi
Farklı hastanede verdm doktor labaratuvar kıtleri farklı olabilir dedı ondan kaynaklı olabilir mıKimyasal gibi duruyor canım inşallah yükselir
5 gün fark var bu kadar az olur muydu emin olamadımFarklı hastanede verdm doktor labaratuvar kıtleri farklı olabilir dedı ondan kaynaklı olabilir mı
Kimyasal gebelik mıdır yanı5 gün fark var bu kadar az olur muydu emin olamadım
Yarın en son verdiginiz yerde tekrar kan verin bence o zaman netleşirKimyasal gebelik mıdır yanı
Bugün yine verdm 15cıktı cmmYarın en son verdiginiz yerde tekrar kan verin bence o zaman netleşir
Kimyasal gebelik muhtemelenBugün yine verdm 15cıktı cmm