Umutlanıyımmı yaaaaa

Abcdf

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
297
11
16
34
Afyon
Yaaa adetime 2gün var idrar testinde çok çok silik çıktı pembe hamilemiyim canlarımm

Yaaa adetime 2gün var idrar testinde çok çok silik çıktı pembe hamilemiyim canlarımm

bencede umutlan cnm hayırlı olsun çok zor silik olarak bozuk çıkması genelde pozitifte çıkar ama tabi kantestide yaptır......

Valla tatlım seni umutsuzluğa sevk etmek istemem ama ben de bat.a bir kaç gün kala test yapmıştım. Silik pembe çıktıydi. Hatta burdaki arkadaslar hamilesin bende de silik çıktı demişlerdi. Çok umutlanmadim ama bilirsin insan gene de acaba diyor. Fakat sonra kirmizilar görüldü. En kesin sonuç adet 4 5 gun gecikince ya da kan testi

Kızlar malesef deilim sanırım miratech aldım 15tl ye negatf çktı ama o dandik test silik çizgi vardı 😒😞

Bence hiç acele etme stresten dolayı adetin de gecikir acaba hamilemiyim diye düşünmekten adetin geçsin bi hafta içinde kan testi yaptır hiç eczacı daki testler ile uğraşma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…