Saç Rengi ve Saç Boyama umutla renk arayışları..

• Konu Sahibi Konu Sahibi reis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

reis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
17
0
86
İstanbul
arkadaşlar.. aşağıdaki renkleri nasıl bulabilirim. kuaföre hiç inancım kalmadı. kendim boyıycam..

şuan saçlarım "henüz 6 günlük,beyazımsı, yoğun" röfleli.. ilk kez röfle yaptırım, pişman olanlardanım.. siz diyin platin ben diyim 50 kat açık sarı, eşim desin bı baston alayım sana takıl.. pis bişi yani oldu saçlarım..(

nasıl dersiniz bu renkleri nasıl elde edebilirimm...?bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
hadi lütfen yaa hiç mi fikri olan yokkk...

en azından röfleden sonra ne zaman boyatmam daha iyi olur onu söyleyin..???

canım o renklerde karemel yoğunlukta sakın bakır yansımalı renkleri falan deneme çünkü saçların direk turuncu olur direk koyu karamel ol boya veya normal karamelde olabilir sonra akmaya başladıkça renk mükemmel olacaktır üzlme canım dönüşün var nasılsa

loreal castıng 600 ile boya. saçın yıpranmaz. akıncada ıstedıgın gıbı olur. saçını koyulaştırmak için sakın amonyaklı boyalardan kullanma.

loreal castıng 600 ile boya. saçın yıpranmaz. akıncada ıstedıgın gıbı olur. saçını koyulaştırmak için sakın amonyaklı boyalardan kullanma.

ama benneyaptımkiamonyaksız olunca tutma olasılığı daha mı yuksek oluyor? ben de arkadaşla aynı durumdayımda palette 7.65 le boyamayı düşünmüştüm

amonyaktaki amaç saçın rengini açmak. saçı zaten açılmış ve koyu renk ıstıyor. o yuzden amonyakla saçını yıpratmasına gerek yok. saçı mahveden sey boyadaki amonyak zaten.

amonyaktaki amaç saçın rengini açmak. saçı zaten açılmış ve koyu renk ıstıyor. o yuzden amonyakla saçını yıpratmasına gerek yok. saçı mahveden sey boyadaki amonyak zaten.

Kesinlikle katılıyorum..hemde misler gibi kokan bir boya..senin sorunun için ideal olabilir bu..

canım bence o kadar açmışsın saçlarını bir müddet kullan. sonra çok koyu olursa daha mutsuz olursun. bana soracak olursan bal köpüğü gibi bir renge boya. zamanla alışır gözün. ilk defa röfle yapınca hep kötü gibi geliyor ama sonra yıkadıkça renk oturuyor ve güzel oluyor.

arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. haftasonunun araya girmesiyle anck okuyabıldım cevaplarınızı..

evet bı on gun daha bekliyip karamel loreal casting 600 tavsiyenizi kesinlikle dinliycem. rengin tam oturmasını ve saçın dinlenmesini bekliyorum .. gerçekten her yıkadığımda kuaförün saçıma sürdürü cila dökülüyor gibi. ( öyle mi inanmak istiyorum bilmiyıorum)

iyi haberlerimi iletirim sizee.. :)

hımm.. tınts of nature markasını hiç bilmiyordum. esasen boya markaları ve renkelri ile ilgili hiç fikrim yok. yeni yeni okuduklarım ile fikir sahibi olmaya çalışıyorum. organik olması çok hoş tabi ki..ayrıca o renk de gayet güzel duruyor. insanoğlu zararlı da olsa aklı hep kalıcı boya markalarına gidiyor.. . henuz vaktım var. bunu da bir araştırıcam. teşekkür ederim..

tatlim saclarim platindi bi anda koyu kahve kestane karismina dondum fakat uclarim kesinlikle boya tutmuyor su an bence bekle sacinin dipleri ciksin badem yagiyla bakim yap haftada bir o kadar acilmasi normal degil cunku ilk roflede...

natural boyalardan kullanabılırsın bence markete gidip begendiğin bir rengi boya çunku boyanın üstündekı renkle birebir tutucaktır platınlerin buarada 3 yada 4. yıkamada acılma olucaktır sarı sacta siyah kadar lanet boya aktıkca sarı geri donuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…