Boşver bebeğim ya bize aşılama yolu göründüBenim tertemiz bir negatif cıktı bugün kızlar anlamıyorum yaa 2 tane testte çizgi var görüyorum 3.de yok pes yani
Ben doktora hormon testi için sorduğumda kırmızı gördüğün gün adetin birinci günü dedi canım. Zaten sürekli de değerlendiyoruzBitanem benim doktorum lekelenme başladığında başlamış olur adet diyor ondan şeyttim
Kızlar çok şükür gördük keseyi içinde bebekte vardı. Haftaya kalp atışı için gidicez nasipse
Evet kuzum dedinya ilk defa iğne falan kullandım diyeYolun başı =)
Tedavi için diyorsun sanırım =)
Çünkü aralıksız 2 senedir her ay istiyorum
Yinede ümitliyim bakalım bi dahaki ay belki
Bende adeti bekliyorum kuzum olunca direk git cem inşallah hemn olurda bayram tatiline denk gelmez nasipte varsa olur bebeğim yoksa yapcak bisey yokBoşver bebeğim ya bize aşılama yolu göründütatilden sonra aşılama yapıcaz nasipse
Ben doktora hormon testi için sorduğumda kırmızı gördüğün gün adetin birinci günü dedi canım. Zaten sürekli de değerlendiyoruz
Hayırlı olsun bu arada darısı kalp atışına inşallah
Aynen canımmm ilk defa denedikEvet kuzum dedinya ilk defa iğne falan kullandım diye
Aynen kuzucumBende adeti bekliyorum kuzum olunca direk git cem inşallah hemn olurda bayram tatiline denk gelmez nasipte varsa olur bebeğim yoksa yapcak bisey yok
Inşallah canım benim allahım inşallah gönlüne göre verir çok fazla gözetmeden sabrını sona getirmeden versin kuzumAynen canımmm ilk defa denedik
Doktor üç ay deneyelim dedi bKalım
Bakarsın olur bu süre içinde bizimde =)
Maşallah canım erken görmüşsün bebeği. Ben keseyi 6 haftalıkken görmüştüm. Bebeği de 7+2 de. Seninki çabuk göstermiş kendiniKızlar çok şükür gördük keseyi içinde bebekte vardı. Haftaya kalp atışı için gidicez nasipse
Amin sıra diğer kızlarda inşallahİç gebelik dedi boş gebelik değil bebek var dedi. Haftaya kalp atışunuda duyarsak sağlıklı dicez dedigeldi canım sevindi oda çok şükür Allahıma nasıl gittiğimi hastaneye orda doktoru nasıl beklediğimi bilemeZsin eşim bişeyler anlatıyor. Sus şimdi diyorum kafam almıyorki anlattıklarını
Rabbim herkese nasip etsin bitanem çok tuhaf oldum tuhaf bir duyguprogestan başlattı doktor birde
Çok teşekkür ederim bitanem rabbim sizlerden de görmeyi nasip etsin inşallah bir an evvelÇok sevindim kuzum rabbime bin kere şükür dualarımız kabul oldu
Canımm tedavine devam et derim birde arı sütü karışımı kullandınmı hiçYolun başı =)
Tedavi için diyorsun sanırım =)
Çünkü aralıksız 2 senedir her ay istiyorum
Yinede ümitliyim bakalım bi dahaki ay belki
Çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallah tezdenBoşver bebeğim ya bize aşılama yolu göründütatilden sonra aşılama yapıcaz nasipse
Ben doktora hormon testi için sorduğumda kırmızı gördüğün gün adetin birinci günü dedi canım. Zaten sürekli de değerlendiyoruz
Hayırlı olsun bu arada darısı kalp atışına inşallah
tam 5 haftalık dedi canım 5+0 yazıyor kalp içinde haftaya cumartesi çağırdı. Kesenin içinde gördüm beyaz bir bebekMaşallah canım erken görmüşsün bebeği. Ben keseyi 6 haftalıkken görmüştüm. Bebeği de 7+2 de. Seninki çabuk göstermiş kendinidarısı kalp atışına
Aminnn canım inşallah dualarımda hep o varAmin sıra diğer kızlarda inşallahHadi bakalım bu kadar olduktan sonra devamı gelir canım inşallah progestanı fitil mi verdi oral mı al dedi
Ayy keşke fitil kullansaydın çok etkilemişti beni inşallah sende birsey yapmaz 2 hafta Leyla gibi dolandımÇok teşekkür ederim bitanem rabbim sizlerden de görmeyi nasip etsin inşallah bir an evvel
Canımm tedavine devam et derim birde arı sütü karışımı kullandınmı hiç
Çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallah tezden
tam 5 haftalık dedi canım 5+0 yazıyor kalp içinde haftaya cumartesi çağırdı. Kesenin içinde gördüm beyaz bir bebekinşallah bitanemm sağlıklı olsunlarda en başı o gec görelim
Aminnn canım inşallah dualarımda hep o varİnşallah bitanem hayırlısıyla inşallah sağlıklıdır Oral verdi canım 200 mg sabah akşam. Düşük tehlikesi yok dedi ama her ihtimale karşı kullan dedi
Ay dimi kızzz çok fena uyutuyordu bu ben unuttum onuAyy keşke fitil kullansaydın çok etkilemişti beni inşallah sende birsey yapmaz 2 hafta Leyla gibi dolandım
Uyuma değil sadece canım ya bende halsizlik tansiyon düşüklüğü falan yaptı sende yapmaz inşallah yaparsa doktoruna söyle de baya kullanacaksan fitil devam etAy dimi kızzz çok fena uyutuyordu bu ben unuttum onu
Tansiyonumda takip altında zaten ben evde ölçüyorum normal çıkıyor doktor ölçüyor yüksek çıkıyor nasıl şey anlamadım şimdi 1 hafta daha takip edicem.Uyuma değil sadece canım ya bende halsizlik tansiyon düşüklüğü falan yaptı sende yapmaz inşallah yaparsa doktoruna söyle de baya kullanacaksan fitil devam et
Arı sütü karışımını tavsiye ederim canım burda da bir çok kişi yumurta kalitesi için öneriyor. Ben aldım kendim içinde clife ile birlikte alınca arıadaşlar ikisi ağır gelebilir dediler eşime kullandırmıştımCookiie yok kuzum kullanmadım
Hiç bişey kullanmadım öyle bitkisel vs
Bu ay acaba eşimede kendimede kullansam mı bişeyler diyorum
Bi yandan öyle seyler kullanmaya korkuyorum ama hormon dengesi kist vs etkiler mi diye
Kafam karısık
Bu arada çok sevindim senin için
İnsallah sağlıkla ilerlesinnn
Amin canım benim inşallahÇok teşekkür ederim bitanem rabbim sizlerden de görmeyi nasip etsin inşallah bir an evvel
Canımm tedavine devam et derim birde arı sütü karışımı kullandınmı hiç
Çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallah tezden
tam 5 haftalık dedi canım 5+0 yazıyor kalp içinde haftaya cumartesi çağırdı. Kesenin içinde gördüm beyaz bir bebekinşallah bitanemm sağlıklı olsunlarda en başı o gec görelim
Aminnn canım inşallah dualarımda hep o varİnşallah bitanem hayırlısıyla inşallah sağlıklıdır Oral verdi canım 200 mg sabah akşam. Düşük tehlikesi yok dedi ama her ihtimale karşı kullan dedi
Hayırlısı olsun canım inşallah hsgden sonra şansın daha çok artıcakÜn
İnşallah canım.Bugün moralim bozuk çok samimi olduğum bir arkadaşım hamile. 2 aydır düşünüyordu onun adına çok ama çok sevindim ama kendim için üzülüyorum ağla ağla bi hoş oldum bugünKuzum ben adet oldum bitiminde hsg çekincem anestezili bakalım ne olucak
Canımm üzülmee lütfen bak hsg çekilceksin ondan sonra olasılık daha çok artıcak emin olİnşallah canım.Bugün moralim bozuk çok samimi olduğum bir arkadaşım hamile. 2 aydır düşünüyordu onun adına çok ama çok sevindim ama kendim için üzülüyorum ağla ağla bi hoş oldum bugün
Oh oh çok iyi gelsin minoşumuzzzzBitanem benim doktorum lekelenme başladığında başlamış olur adet diyor ondan şeyttim
Kızlar çok şükür gördük keseyi içinde bebekte vardı. Haftaya kalp atışı için gidicez nasipse
Yaaaa kıyamam bunu bende çok yaşadım yaşıyorum lise grubumda 2 arkadaşım var hamile karınlarını atıyorlar içim o kadar garip oluyorumİnşallah canım.Bugün moralim bozuk çok samimi olduğum bir arkadaşım hamile. 2 aydır düşünüyordu onun adına çok ama çok sevindim ama kendim için üzülüyorum ağla ağla bi hoş oldum bugün