Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim tertemiz bir negatif cıktı bugün kızlar anlamıyorum yaa 2 tane testte çizgi var görüyorum 3.de yok pes yani
Boşver bebeğim ya bize aşılama yolu göründü tatilden sonra aşılama yapıcaz nasipse
Bitanem benim doktorum lekelenme başladığında başlamış olur adet diyor ondan şeyttim

Kızlar çok şükür gördük keseyi içinde bebekte vardı. Haftaya kalp atışı için gidicez nasipse
Ben doktora hormon testi için sorduğumda kırmızı gördüğün gün adetin birinci günü dedi canım. Zaten sürekli de değerlendiyoruz
Hayırlı olsun bu arada darısı kalp atışına inşallah

Bende adeti bekliyorum kuzum olunca direk git cem inşallah hemn olurda bayram tatiline denk gelmez nasipte varsa olur bebeğim yoksa yapcak bisey yok

Aynen canımmm ilk defa denedik
Doktor üç ay deneyelim dedi bKalım
Bakarsın olur bu süre içinde bizimde =)
Inşallah canım benim allahım inşallah gönlüne göre verir çok fazla gözetmeden sabrını sona getirmeden versin kuzum

Kızlar çok şükür gördük keseyi içinde bebekte vardı. Haftaya kalp atışı için gidicez nasipse
Maşallah canım erken görmüşsün bebeği. Ben keseyi 6 haftalıkken görmüştüm. Bebeği de 7+2 de. Seninki çabuk göstermiş kendini darısı kalp atışına

Amin sıra diğer kızlarda inşallah Hadi bakalım bu kadar olduktan sonra devamı gelir canım inşallah progestanı fitil mi verdi oral mı al dedi

Çok sevindim kuzum rabbime bin kere şükür dualarımız kabul oldu
Çok teşekkür ederim bitanem rabbim sizlerden de görmeyi nasip etsin inşallah bir an evvel
Yolun başı =)
Tedavi için diyorsun sanırım =)
Çünkü aralıksız 2 senedir her ay istiyorum
Yinede ümitliyim bakalım bi dahaki ay belki
Canımm tedavine devam et derim birde arı sütü karışımı kullandınmı hiç
Çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallah tezden
Maşallah canım erken görmüşsün bebeği. Ben keseyi 6 haftalıkken görmüştüm. Bebeği de 7+2 de. Seninki çabuk göstermiş kendini darısı kalp atışına
tam 5 haftalık dedi canım 5+0 yazıyor kalp içinde haftaya cumartesi çağırdı. Kesenin içinde gördüm beyaz bir bebek inşallah bitanemm sağlıklı olsunlarda en başı o gec görelim

Amin sıra diğer kızlarda inşallah Hadi bakalım bu kadar olduktan sonra devamı gelir canım inşallah progestanı fitil mi verdi oral mı al dedi
Aminnn canım inşallah dualarımda hep o var İnşallah bitanem hayırlısıyla inşallah sağlıklıdır Oral verdi canım 200 mg sabah akşam. Düşük tehlikesi yok dedi ama her ihtimale karşı kullan dedi

Ayy keşke fitil kullansaydın çok etkilemişti beni inşallah sende birsey yapmaz 2 hafta Leyla gibi dolandım

Uyuma değil sadece canım ya bende halsizlik tansiyon düşüklüğü falan yaptı sende yapmaz inşallah yaparsa doktoruna söyle de baya kullanacaksan fitil devam et
Tansiyonumda takip altında zaten ben evde ölçüyorum normal çıkıyor doktor ölçüyor yüksek çıkıyor nasıl şey anlamadım şimdi 1 hafta daha takip edicem.
bir bakayım canım haftaya kadar ne olcak durum ona göre danışırım doktora gittiğimde

Cookiie yok kuzum kullanmadım
Hiç bişey kullanmadım öyle bitkisel vs
Bu ay acaba eşimede kendimede kullansam mı bişeyler diyorum
Bi yandan öyle seyler kullanmaya korkuyorum ama hormon dengesi kist vs etkiler mi diye
Kafam karısık

Bu arada çok sevindim senin için
İnsallah sağlıkla ilerlesinnn

Arı sütü karışımını tavsiye ederim canım burda da bir çok kişi yumurta kalitesi için öneriyor. Ben aldım kendim içinde clife ile birlikte alınca arıadaşlar ikisi ağır gelebilir dediler eşime kullandırmıştım
Teşekkür ederim bitanem rabbim sanada nasip etsin tez vakitte

Amin canım benim inşallah

Hayırlısı olsun canım inşallah hsgden sonra şansın daha çok artıcak Ün
Kuzum ben adet oldum bitiminde hsg çekincem anestezili bakalım ne olucak
İnşallah canım.Bugün moralim bozuk çok samimi olduğum bir arkadaşım hamile. 2 aydır düşünüyordu onun adına çok ama çok sevindim ama kendim için üzülüyorum ağla ağla bi hoş oldum bugün

Canımm üzülmee lütfen bak hsg çekilceksin ondan sonra olasılık daha çok artıcak emin ol

Yaaaa kıyamam bunu bende çok yaşadım yaşıyorum lise grubumda 2 arkadaşım var hamile karınlarını atıyorlar içim o kadar garip oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…