Ala ala :) nerden geldin yine okanıya:) regli olmadın daha durAşkım benimkiler adete yoruldune çektim iki hafta çamaşırı attım kenarıya sızısından duramadım. Kesin hamileyim dedim yok anam değilim yine
Kuzum ben adet oldum bitiminde hsg çekincem anestezili bakalım ne olucakçok teşekkğr ederim canım inşallah amin darısı başına
sen naptıncanım regli olman gerekiyordy sanırım ama
Bekle canım hemen umutsuzluğa girme
Merhaba hoşgeldiniz. Önceki düzeninize göre bir 10 günlük falan gecikme olmuş ben test yapabilirsiniz. Yumurtlama sorunu yaşamadıysanız bu ay gebelik olabilir
Hayırlısı olsun canım inşallah hsgden sonra şansın daha çok artıcakKuzum ben adet oldum bitiminde hsg çekincem anestezili bakalım ne olucak
Lekelenmem var kuzucum geliyoAla ala :) nerden geldin yine okanıya:) regli olmadın daha dur
Kızım sen benden sonra degilmisin hepiniz erken gelmişsiniz yaaLekelenmem var kuzucum geliyosökülür bugün yarın
Kızım sen benden sonra degilmisin hepiniz erken gelmişsiniz yaa
Kızım sen benden sonra degilmisin hepiniz erken gelmişsiniz yaa
Kızlar daha gelmedi beklediğim günde gelir önceden kalan kanı atıyo benim vücut bi kaç gün
Vardır bundada bi hayır napalım bizde her ay böyle umutla yaşıyoruz rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah kuzumGünaydınnn kızlarrr
Benim kan testim negatif 0,3 çıkmıshoş bekliyordumda
Ama bugün iğnenin 17. Günü ve regl ortada yok
Doktoruma yazdım bakalım ne dicek gelim mi kontrole diye
Kist falan olduysa diye tedirgin oldum
Öyle kuzu, yoruldum 2 senedir ama elimdende bişey gelmiyoVardır bundada bi hayır napalım bizde her ay böyle umutla yaşıyoruz rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah kuzum
Bitanem benim doktorum lekelenme başladığında başlamış olur adet diyor ondan şeyttimKızlar daha gelmedi beklediğim günde gelir önceden kalan kanı atıyo benim vücut bi kaç gün3 temmuza ne kaldı zaten gelse bile çok da erken sayılmaz
Kızlar çok şükür gördük keseyi içinde bebekte vardı. Haftaya kalp atışı için gidicez nasipseCookiie aen naptın gittin mi doktora
Yaaa canım ne kadar sevindimBitanem benim doktorum lekelenme başladığında başlamış olur adet diyor ondan şeyttim
Kızlar çok şükür gördük keseyi içinde bebekte vardı. Haftaya kalp atışı için gidicez nasipse
İç gebelik dedi boş gebelik değil bebek var dedi. Haftaya kalp atışunuda duyarsak sağlıklı dicez dediYaaa canım ne kadar sevindimgözün aydın sağlıklı yerde demekki kendine çok çok dikkat et eşin de sevinmiştir geldi mi seninle sen neler hissettin ay sonunda bal perisi ya bak bu sefer seninle kaldı
Valla kuzum ben bat 1 hafta kalana kadar gün aşırı değerlendiriyorum
Benim tertemiz bir negatif cıktı bugün kızlar anlamıyorum yaa 2 tane testte çizgi var görüyorum 3.de yok pes yaniKızlar daha gelmedi beklediğim günde gelir önceden kalan kanı atıyo benim vücut bi kaç gün3 temmuza ne kaldı zaten gelse bile çok da erken sayılmaz
En doğrusunu yapıyorsun canımmValla kuzum ben bat 1 hafta kalana kadar gün aşırı değerlendiriyorum
Ah bu testlerBenim tertemiz bir negatif cıktı bugün kızlar anlamıyorum yaa 2 tane testte çizgi var görüyorum 3.de yok pes yani
Tatlım daha yolun başındasın yeni ay yeni umutlarGünaydınnn kızlarrr
Benim kan testim negatif 0,3 çıkmıshoş bekliyordumda
Ama bugün iğnenin 17. Günü ve regl ortada yok
Doktoruma yazdım bakalım ne dicek gelim mi kontrole diye
Kist falan olduysa diye tedirgin oldum
Çok sevindim kuzum rabbime bin kere şükür dualarımız kabul olduBitanem benim doktorum lekelenme başladığında başlamış olur adet diyor ondan şeyttim
Kızlar çok şükür gördük keseyi içinde bebekte vardı. Haftaya kalp atışı için gidicez nasipse
Yolun başı =)Tatlım daha yolun başındasın yeni ay yeni umutlar