Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ben adet oldum bitiminde hsg çekincem anestezili bakalım ne olucak

Günaydınnn kızlarrr
Benim kan testim negatif 0,3 çıkmıs hoş bekliyordumda
Ama bugün iğnenin 17. Günü ve regl ortada yok
Doktoruma yazdım bakalım ne dicek gelim mi kontrole diye
Kist falan olduysa diye tedirgin oldum

Vardır bundada bi hayır napalım bizde her ay böyle umutla yaşıyoruz rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah kuzum

Vardır bundada bi hayır napalım bizde her ay böyle umutla yaşıyoruz rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah kuzum
Öyle kuzu, yoruldum 2 senedir ama elimdende bişey gelmiyo
Bakalım doktor ne uygun görücek
Ona göre devam edices artık denemeye

Kızlar daha gelmedi beklediğim günde gelir önceden kalan kanı atıyo benim vücut bi kaç gün 3 temmuza ne kaldı zaten gelse bile çok da erken sayılmaz
Bitanem benim doktorum lekelenme başladığında başlamış olur adet diyor ondan şeyttim
Cookiie aen naptın gittin mi doktora
Kızlar çok şükür gördük keseyi içinde bebekte vardı. Haftaya kalp atışı için gidicez nasipse

Bitanem benim doktorum lekelenme başladığında başlamış olur adet diyor ondan şeyttim

Kızlar çok şükür gördük keseyi içinde bebekte vardı. Haftaya kalp atışı için gidicez nasipse
Yaaa canım ne kadar sevindim gözün aydın sağlıklı yerde demekki kendine çok çok dikkat et eşin de sevinmiştir geldi mi seninle sen neler hissettin ay sonunda bal perisi ya bak bu sefer seninle kaldı

Yaaa canım ne kadar sevindim gözün aydın sağlıklı yerde demekki kendine çok çok dikkat et eşin de sevinmiştir geldi mi seninle sen neler hissettin ay sonunda bal perisi ya bak bu sefer seninle kaldı
İç gebelik dedi boş gebelik değil bebek var dedi. Haftaya kalp atışunuda duyarsak sağlıklı dicez dedi geldi canım sevindi oda çok şükür Allahıma nasıl gittiğimi hastaneye orda doktoru nasıl beklediğimi bilemeZsin eşim bişeyler anlatıyor. Sus şimdi diyorum kafam almıyorki anlattıklarını
Rabbim herkese nasip etsin bitanem çok tuhaf oldum tuhaf bir duygu progestan başlattı doktor birde

Tatlım daha yolun başındasın yeni ay yeni umutlar

Çok sevindim kuzum rabbime bin kere şükür dualarımız kabul oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…