Öyle deme canım yaa. Belli olmaz. Çıkar InsaAllahInşallah canım ama hiç umudum yok çizgiler çok silik cıktı
Saol canım midem küçülmüş iyice almiyo içimAfiyet olsun canımm Yeseydin canım neden yiyemedin kalabalıkla yeniliyor
Bakalım yarın bi tekrarlayın olmazsa öbür gün de kan veririm akıntı geliyo sürekliÖyle deme canım yaa. Belli olmaz. Çıkar InsaAllah
Keşke benimkide küçülse birtürlü küçülemediSaol canım midem küçülmüş iyice almiyo içim
Macera dolu AmerikaaOhaaa kiz sen nerdesinn
tahmin ettimm çünkü geçenlerde amerikada florıdamıydı neydi orda ev yıkılmışşMacera dolu Amerikaa
Yok kuzum değilim florida eyaletindeyiz. Aslında 2yıl için geldik.Eşimin işi sebebiyle burdayız bende ücretsizi izindeyim 1yıl sonra dönüş 1ay sonra da izin olacak nasipse geleyim de kendimi türk hekimlerine emanet edecemtahmin ettimm çünkü geçenlerde amerikada florıdamıydı neydi orda ev yıkılmışş
çok şükür sen değilsin demekkii
evlenipmi gittiniz kız orayaa neresinde oturuyorsunuz
Aman aman sağsalimm gelin inşaallahhhhYok kuzum değilim florida eyaletindeyiz. Aslında 2yıl için geldik.Eşimin işi sebebiyle burdayız bende ücretsizi izindeyim 1yıl sonra dönüş 1ay sonra da izin olacak nasipse geleyim de kendimi türk hekimlerine emanet edecem
Tatlım bebiş olduktan sonra emzirirken verirsin bisey olmaz yemek yemeyi bile unutkansın bazenKeşke benimkide küçülse birtürlü küçülemedi
Kız arkadaşım hamileliğinde çok güzel korudu kilosunu emZirirken aldı resmen. Emzirirken canım iok istiyor diyorTatlım bebiş olduktan sonra emzirirken verirsin bisey olmaz yemek yemeyi bile unutkansın bazen
Tatlım vücuttan vücuda değişir tabi de ben 30 kg almıştım 2 yıl emzirdim ve vermiştim tüm kiloları ama bıraktıktan sonra tekrar aldım koruyamadım genelde sıvı şeyle ri çok tüketmiştim ben herkesin süt yapar dediği şeyle ri yememiştim hamileyken kilo verenler bile var yapabilirsen eğer süper olurKız arkadaşım hamileliğinde çok güzel korudu kilosunu emZirirken aldı resmen. Emzirirken canım iok istiyor diyor
vuuu yandık deseneee öyleymişş dünde bi arkadaşımla konuştuk ben dedim doğumdan sonra daha iyi veririmm kiloKız arkadaşım hamileliğinde çok güzel korudu kilosunu emZirirken aldı resmen. Emzirirken canım iok istiyor diyor
Amacım ilk 3 ay vermek benimde sonrasında en az şekilde alarak bitirmek bakalım nasıl olcakkTatlım vücuttan vücuda değişir tabi de ben 30 kg almıştım 2 yıl emzirdim ve vermiştim tüm kiloları ama bıraktıktan sonra tekrar aldım koruyamadım genelde sıvı şeyle ri çok tüketmiştim ben herkesin süt yapar dediği şeyle ri yememiştim hamileyken kilo verenler bile var yapabilirsen eğer süper olur
Ay işte benim arkadaştq aynısını dediiivuuu yandık deseneee öyleymişş dünde bi arkadaşımla konuştuk ben dedim doğumdan sonra daha iyi veririmm kilo
doğurduktan sonra hepten beter diyoremziriyosun ya açlıktan nevrın dönüyor diyo yandıkkk perroooooo
daha dün konuşma geçti yaAmacım ilk 3 ay vermek benimde sonrasında en az şekilde alarak bitirmek bakalım nasıl olcakk
Ay işte benim arkadaştq aynısını dediii
3 ay almadım da vermedim de ama sebepsiz 3den sonra ağzım boş durmuyo canım yaAmacım ilk 3 ay vermek benimde sonrasında en az şekilde alarak bitirmek bakalım nasıl olcakk
Inşallah sağlıklı olsunda kilo bi şekilde verilir tatlım yaaAmacım ilk 3 ay vermek benimde sonrasında en az şekilde alarak bitirmek bakalım nasıl olcakk
İştah da açılabilie ya evet işte karşı koyamayabiliriz de3 ay almadım da vermedim de ama sebepsiz 3den sonra ağzım boş durmuyo canım yabulantı da yaşamadım ben vay halime 3 kilo almışım bile
Aynen canım sağlıkla olsundaInşallah sağlıklı olsunda kilo bi şekilde verilir tatlım yaa
Aşkım benimkiler adete yorulduKız göbeği benimle kesilmişsev9
Göğüs ucumda aşşırı kaşıntı var iğne batması gibi sen bilirsinneye yorulur bu alametler