nasılsın joummmGunayddiiinnnnn balll perimmmm
Of sorma canım yaaa çok detayına bakamadım valla sinirim psikolojim bozuluyor sonra günlerce onu düşünüyorumElmalı davası olayını duydunuz mu çok moralim bozuldu çokkkk tiksindim bu dünyadan ben o anneyi elime bi verseler ah bi verseler
Ay hadi iyi bari yapmışkeb çok çok yap 2 3 gün götürsün
GunaydinnnGünaydınnn canlarımmm
Evet az kalmis. Yarin falan test varsa tekrarla. Hiç belli olmazAyın 1i canım canım az kaldı
Joumm diyen yanagını öpemmmmnasılsın joummm
Of sorma canım yaaa çok detayına bakamadım valla sinirim psikolojim bozuluyor sonra günlerce onu düşünüyorum
Dünyada adalet şaşar ama ahirette aslaaa!Elmalı davası olayını duydunuz mu çok moralim bozuldu çokkkk tiksindim bu dünyadan ben o anneyi elime bi verseler ah bi verseler
Ben baktım o kadar üzüldümki içim çok acıyornasılsın joummm
Of sorma canım yaaa çok detayına bakamadım valla sinirim psikolojim bozuluyor sonra günlerce onu düşünüyorum
AhahaJoumm diyen yanagını öpemmmm
Iyiyim.sen nasılsın
Aynen öyle ama serbest bırakılmaları zoruma gidiyorDünyada adalet şaşar ama ahirette aslaaa!
Tabi ki canım hepimizin zoruna gidiyor. O çocukların psikolojisini düşünemiyorum.Aynen öyle ama serbest bırakılmaları zoruma gidiyor
Bende aynenn kendim hazirlicam evlendim herşey ben bekarken annem hazirlardir kaldirirdii hey gidi günlerrAhaha
Kahvltı bekliyorum yaa keşkem hazır bir kahvaltıya düşsemama kendim hazırlıcam mecbur ne hazırlıcam
Oy ne güzeldi yaaBende aynenn kendim hazirlicam evlendim herşey ben bekarken annem hazirlardir kaldirirdii hey gidi günlerr
Ben bile bilmiyorumm yaaa birsuru kahvalti bi tabaga tektek koy domatesiyidi salatasiydi zeytin fln üsenme sağlıklı beslenOy ne güzeldi yaa
Neyse gideyimde bir çay koyayım ne yesem bilmiyorum ne yiyorsunuz kızlar kahvaltıya
Menemen istiyor canım bu ara çok dün annemde uedim yine canım istiyorBen bile bilmiyorumm yaaa birsuru kahvalti bi tabaga tektek koy domatesiyidi salatasiydi zeytin fln üsenme sağlıklı beslenekmegini cayini all ye
Keske kavanozluk menemenlik olsaaa ayy yakinimda olsa yuruyerek 5 dkkada getirmistim kavanozu yapardin yerdinMenemen istiyor canım bu ara çok dün annemde uedim yine canım istiyorama gel gör kim yapcak
Belki direk kan veririm bilmiyorum
Gunaydinnn
Evet az kalmis. Yarin falan test varsa tekrarla. Hiç belli olmaz
H.yumurta peynir,tereyağ, domates,cokokrem cay ekmek yok canım oh misOy ne güzeldi yaa
Neyse gideyimde bir çay koyayım ne yesem bilmiyorum ne yiyorsunuz kızlar kahvaltıya
Ayy vardı benim de kışın bitirdik canımKeske kavanozluk menemenlik olsaaa ayy yakinimda olsa yuruyerek 5 dkkada getirmistim kavanozu yapardin yerdin
Ohh mis gibi kahvaltı yapmışsın bademmH.yumurta peynir,tereyağ, domates,cokokrem cay ekmek yok canım oh mis
Hadi bakalım. InsaAllah vardırBelki direk kan veririm bilmiyorum
Saol canım uzun zaman olmuştu kahvaltı yapmayali bugün ailecek yaptık çok yiyemedim ondadaAyy vardı benim de kışın bitirdik canımçok sağolasınn
Ohh mis gibi kahvaltı yapmışsın bademm
Inşallah canım ama hiç umudum yok çizgiler çok silik cıktıHadi bakalım. InsaAllah vardır
Afiyet olsun canımm Yeseydin canım neden yiyemedin kalabalıkla yeniliyorSaol canım uzun zaman olmuştu kahvaltı yapmayali bugün ailecek yaptık çok yiyemedim ondada