Çok anlamlıTam karşıma çıkan kızlar. Çok manidar.yüreğimizi ferahlatsın inşallah
Fated Baede Tiniminimavihanim @sev9 Jou @Drdr17 I imtisall @Ay tenli anne
Eki Görüntüle 2879386
Yormuyorum canımmDinlen yorma kendini pamuğumm❤
Ohh mis gibi bizim yemeklerimiz yaa ye tabiHemde nasıl geliyim varya dolma sarma birde lahmacun yicemmAilem kayseride canım eşim Malatya ilk Malatya hatta doktoru filanda buldumm herşeyi halledersek sonrada Kayseriye gidecez
Haklısın ama hiç gerek yok Allah uzatıyorsa güzelleştiriyodur❤❤ benimde mesela 3 sene dir olmuyor ama üzülmüyorum üzülsekte birşey fayda etmiyor çünkuKuzum ilk denemeye başladığımızda her ay oldu çok şükür dedim ama olmadıkça böyle herşeyden soğudum
Yok kuzum iznimiz 1ay gider gitmez hemen gideceğiz bakalım inşAllah gerek kalmazda sadece stresimi ortadan kaldrsam bile bana yeterYormuyorum canımm
Ohh mis gibi bizim yemeklerimiz yaa ye tabi
Burda kontrolmü olcaksın csnım yoksa uzun kalıp tedavimi
O kadar haklısın ki biizmde yüzümüz Güler inşallahHaklısın ama hiç gerek yok Allah uzatıyorsa güzelleştiriyodur❤❤ benimde mesela 3 sene dir olmuyor ama üzülmüyorum üzülsekte birşey fayda etmiyor çünku
Gülecekk yüzümüz hemde çok mutlu olcazz bundan sonra o gözyaşın sevinçle dökülsün üzülerek degill❤❤O kadar haklısın ki biizmde yüzümüz Güler inşallah
İyi geceler size kuzum ben buralardayım topiğimize iyi bakarımHerkese iyi geceler allaha emanet olun❤❤
Sabahlıyormusun kız sana maşaallahhİyi geceler size kuzum ben buralardayım topiğimize iyi bakarım
Allah 2 3 günde bir kuvvet veriyorda ara sıra yapabiliyorum. Fena vallaCanım senin sebepsizdi dimi pko falan yok bu clife falan denesn dicektim ama orada tedavi yöntemleri neler bir denesen eğer bu ay olursan adet
Ee sende yapamayacak durumdasın yani ay çok fena yaa
Çok güzellTam karşıma çıkan kızlar. Çok manidar.yüreğimizi ferahlatsın inşallah
Fated Baede Tiniminimavihanim @sev9 Jou @Drdr17 I imtisall @Ay tenli anne
Eki Görüntüle 2879386
Yok kuzum yurt dışında olduğumdan aramızda 7saat farkı var ondanSabahlıyormusun kız sana maşaallahh
Ayni bennsiinn
AminnnnGülecekk yüzümüz hemde çok mutlu olcazz bundan sonra o gözyaşın sevinçle dökülsün üzülerek degill❤❤
Çook güzell
Yaaa nasıl iyi geldiiii çiçeğimm nasıl
Çok anlamlı
Ay hadi iyi bari yapmışkeb çok çok yap 2 3 gün götürsünAllah 2 3 günde bir kuvvet veriyorda ara sıra yapabiliyorum. Fena valla
Çok güzell
Ayın 1i canım canım az kaldıHımmm.. Daha var mı regliye?
Iyiyim kuzum sagolasin. Bulantılar dünden beri biraz hafifledi. Ya aslında oturduğum odada ve mutfakta başlıyor bulantim. Oralara girmek istemiyorum. Ama mecburumda. Bugün biraz ise falan verdim kendimi de çok bisey hissetmedim yorgunluk dışındaya belki komik gelicek ama market ve mağazalardanda tiksiniyorum. Giremiyorum. Eşim aşırı mutluu benim adet düzensiz olduğu için bende doktorun sat tarihi belirlemesini bekledim öyle yapabildim takvimi. Ama sen nasipse carsambadan sonra yapabilirsin senin nasıl gidiyor?
Ahh canımm. Bende ilk klomen ve ovitrelli kullanmamda olacağını düşündüm. 1 buçuk sene olmadı. Doktorlar bütün testleri yaptılar ve birşey yok dediler. Ama âdetlerim çok düzensizdi. Bu doktorlar bisey bilmiyor engelleyen bisey var diyordum. Hsg yi duydum. Önce onu bi çektirip tüplerin açık olduğundan emin olayım da öyle devam edeyim yoksa boşa kürek çekiyorum diye düşündüm. Adet olunca hemen hsg için gün aldım. Yaptırdık. Tüpler açık çıktı fakat sanırım ufak tefek yapışıklık vardı. Baya basinc uygulamışlardı o yüzden 5 gün falan kanamam oldu. Sonrasında ovulasyon testi ile takip edip degerlendirdik. Hamdolsun Rabbim nasip etti tekrar. Tabi ki bunlar hepsi sadece birer vesile. Zamanı gelmiş. Rabbim yavrunu sana getirecek vesilelerle karşılaştırsin insaAllah. ❤
Ohaaa kiz sen nerdesinnYok kuzum yurt dışında olduğumdan aramızda 7saat farkı var ondan