Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dinlen yorma kendini pamuğumm❤
Yormuyorum canımm😍🤗🤗
Hemde nasıl geliyim varya dolma sarma birde lahmacun yicemm😍 Ailem kayseride canım eşim Malatya ilk Malatya hatta doktoru filanda buldumm herşeyi halledersek sonrada Kayseriye gidecez😻
Ohh mis gibi bizim yemeklerimiz yaa ye tabi 😍😍
Burda kontrolmü olcaksın csnım yoksa uzun kalıp tedavimi 😍

Canım senin sebepsizdi dimi pko falan yok bu clife falan denesn dicektim ama orada tedavi yöntemleri neler bir denesen eğer bu ay olursan adet

Ee sende yapamayacak durumdasın yani ay çok fena yaa 😬😂
Allah 2 3 günde bir kuvvet veriyorda ara sıra yapabiliyorum. Fena valla 😂
Tam karşıma çıkan kızlar. Çok manidar. 😍 yüreğimizi ferahlatsın inşallah 🤗😍😍
Fated Fated Baede Baede Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim @sev9 Jou Jou @Drdr17 I imtisall @Ay tenli anne
Eki Görüntüle 2879386
Çok güzell 😍

Günaydın kızlarrr 🙋‍♀️🙋‍♀️
Benimmm yine regl yok, test tabiki negatif
Ben en iyisi sağlık ocağına gidimde bi test yaptırayım artık 15. gün bugün
Kesinleştireyimde öyle doktorumu arim gidim yarın öbür gün, bide kist olmasın da🤦‍♀️

Hımmm.. Daha var mı regliye?

Iyiyim kuzum sagolasin. Bulantılar dünden beri biraz hafifledi. Ya aslında oturduğum odada ve mutfakta başlıyor bulantim. Oralara girmek istemiyorum. Ama mecburumda. Bugün biraz ise falan verdim kendimi de çok bisey hissetmedim yorgunluk dışında 😂 ya belki komik gelicek ama market ve mağazalardanda tiksiniyorum. Giremiyorum. Eşim aşırı mutluu😂😂 benim adet düzensiz olduğu için bende doktorun sat tarihi belirlemesini bekledim öyle yapabildim takvimi. Ama sen nasipse carsambadan sonra yapabilirsin 😍 senin nasıl gidiyor?

Ahh canımm. Bende ilk klomen ve ovitrelli kullanmamda olacağını düşündüm. 1 buçuk sene olmadı. Doktorlar bütün testleri yaptılar ve birşey yok dediler. Ama âdetlerim çok düzensizdi. Bu doktorlar bisey bilmiyor engelleyen bisey var diyordum. Hsg yi duydum. Önce onu bi çektirip tüplerin açık olduğundan emin olayım da öyle devam edeyim yoksa boşa kürek çekiyorum diye düşündüm. Adet olunca hemen hsg için gün aldım. Yaptırdık. Tüpler açık çıktı fakat sanırım ufak tefek yapışıklık vardı. Baya basinc uygulamışlardı o yüzden 5 gün falan kanamam oldu. Sonrasında ovulasyon testi ile takip edip degerlendirdik. Hamdolsun Rabbim nasip etti tekrar. Tabi ki bunlar hepsi sadece birer vesile. Zamanı gelmiş. Rabbim yavrunu sana getirecek vesilelerle karşılaştırsin insaAllah. ❤
Ayın 1i canım canım az kaldı

Elmalı davası olayını duydunuz mu çok moralim bozuldu çokkkk tiksindim bu dünyadan ben o anneyi elime bi verseler ah bi verseler 😡

X