- 25 Ağustos 2019
- 60.521
- 111.077
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım senin sebepsizdi dimi pko falan yok bu clife falan denesn dicektim ama orada tedavi yöntemleri neler bir denesen eğer bu ay olursan adetOlsunn kuzum ben fark ettim zaten görmediğini bugun karnımın ağrısını daha iyi hissediyorum ya birde ben daha önce hiç bilmezdım ağrı filan şimdi vücudumu nasıl dinliyorsam anında oluyor ya bu takıntı halimi nasıl geçircem bilmşyorum hatta bunun için online terapi düşünmüyor değilim
Ee sende yapamayacak durumdasın yani ay çok fena yaaBenimki bazen kendi yapıyor yemeğini bazen dışardan söylüyor. Kızımı da ara sıra anneme gönderiyorum çocuk ac kalmasın diye arada da annem gönderiyor. Öyle idare ediyoruz şükür
Evett bu ay olmadiysa belki bidahaki ay olcak sınavımız böyle bizimde allahh seni böyle dengeliyorsa beni başka şekilde dengeliyodur hepimiz aynı degiliz tinimAynen öyle Joum Morala çook ihtiyacımız var
Kuzucum benim reglim düzenli 28günde 1 evet o macunla gebe kalanları duydum gidince almayı düşünüyorum perim belki faydası olur şu biletlerimizi alamadık daha iple çekiyorum resmenCanım senin sebepsizdi dimi pko falan yok bu clife falan denesn dicektim ama orada tedavi yöntemleri neler bir denesen eğer bu ay olursan adet
Ee sende yapamayacak durumdasın yani ay çok fena yaa
Kesinlıkle çiçeğimm vardır bunun da bi hikmeti sabırla duayla bekleyeceğiz inşAllahEvett bu ay olmadiysa belki bidahaki ay olcak sınavımız böyle bizimde allahh seni böyle dengeliyorsa beni başka şekilde dengeliyodur hepimiz aynı degiliz tinim
Ütü yaptım kız azcık ondan kaldım bu saate şimdi gidiyorum neden kandırayım sesiniz çıkmadı hiçCookiie sen hayırdırr busaatte buralarda 10 11 de çekip giderdin uyucam diyodun seni yakaladım burdaa minnoşla kandırdın bizi
Seninde cıkmadıı herkes kendi topiğinde oohh ne güzell yaa ben sen uyuyon sanıyodum buraya bi bakiyim dediimm oooooo özgoşş buralardaymış dedimÜtü yaptım kız azcık ondan kaldım bu saate şimdi gidiyorum neden kandırayım sesiniz çıkmadı hiç
Herşey çok güzell olacak❤❤Kesinlıkle çiçeğimm vardır bunun da bi hikmeti sabırla duayla bekleyeceğiz inşAllah
Kuzum 3 senedir deniyoruz benden sonra evlennelerin bile bebeği var ne bilim garip duygular içerisindeyimHayır hayırr öyle demek yok gerçekten ben şuan inanıyorum ki neyi kabul edersek beynimize onu şartlandırıyoruz.Bende muhtemel regl olacam bir posta ağladım üzüldüm sonraa geçti diyorum temmuz ayında olacak olmassa diğer aya bekleyişlermiz hayırla son bulsun inşallah canım
İnşallah olur vesile olur canımm özledinmi buraları burda nereye geliceksinKuzucum benim reglim düzenli 28günde 1 evet o macunla gebe kalanları duydum gidince almayı düşünüyorum perim belki faydası olur şu biletlerimizi alamadık daha iple çekiyorum resmen
Rabbim hayır eylesin kucağımızı boş bırakmasın inşallahOlumlu sonuçları izlemişsin umut olması gerek ama canım. Birgün olacağına eminiz sadece zamanı var
Ütü yapıyordum piştim dedim azcık dinleneyim şurdaSeninde cıkmadıı herkes kendi topiğinde oohh ne güzell yaa ben sen uyuyon sanıyodum buraya bi bakiyim dediimm oooooo özgoşş buralardaymış dedim
Sana aman takma diyemiyorum kuzum bende öleyim ama şunu anladım ki dibi görünce daha fena oluyorum ben o yüzden umudumuzu kaybetmeyelim diğer aydan umudumz olsun buralarda neler gördük o sebeble neden bizi de bir mucize bulmasınKuzum 3 senedir deniyoruz benden sonra evlennelerin bile bebeği var ne bilim garip duygular içerisindeyim
Ahh ahh ona bakarsan benden sonra evlenende hemen hamile kaldılarr aynı durumdayızz ama ne gerek var üzülmeye üzülme sende olmiycak duye birşey yokki olacak oldu diceksin olmuyor dersen busefer yıllar uzar birazda olsa kafanı rahat bırak mesela yorgunluktanda olmayabiliyorKuzum 3 senedir deniyoruz benden sonra evlennelerin bile bebeği var ne bilim garip duygular içerisindeyim
Dinlen yorma kendini pamuğumm❤Ütü yapıyordum piştim dedim azcık dinleneyim şurda
Hemde nasıl geliyim varya dolma sarma birde lahmacun yicemm Ailem kayseride canım eşim Malatya ilk Malatya hatta doktoru filanda buldumm herşeyi halledersek sonrada Kayseriye gidecezİnşallah olur vesile olur canımm özledinmi buraları burda nereye geliceksin
Çook güzellTam karşıma çıkan kızlar. Çok manidar. yüreğimizi ferahlatsın inşallah
Fated Baede Tiniminimavihanim sev9 Jou Drdr17 I imtisall Ay tenli anne
Eki Görüntüle 2879386
Yaaa nasıl iyi geldiiii çiçeğimm nasılTam karşıma çıkan kızlar. Çok manidar. yüreğimizi ferahlatsın inşallah
Fated Baede Tiniminimavihanim sev9 Jou Drdr17 I imtisall Ay tenli anne
Eki Görüntüle 2879386
Kuzum ilk denemeye başladığımızda her ay oldu çok şükür dedim ama olmadıkça böyle herşeyden soğudumAhh ahh ona bakarsan benden sonra evlenende hemen hamile kaldılarr aynı durumdayızz ama ne gerek var üzülmeye üzülme sende olmiycak duye birşey yokki olacak oldu diceksin olmuyor dersen busefer yıllar uzar birazda olsa kafanı rahat bırak mesela yorgunluktanda olmayabiliyor